Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

selam kızlar nasılsınız varmı yeni hamişler ben de durumlar aynı aslan pençesi kürüne devam ediyorum
bide bala çörek otu tarçın karıştırdım onu yiyorum inşallah işe yarar da faydasını görürüm
yalnız adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor arada sırada tabi bugün adetin 15. günü:26:
sanırım kürden kaynaklanıyor inşallah yumurtluyorumdur

Yok canim pkolu oldugumdan 1 sene dkh kullandim hep zaten duzenliydi ama artik daha duzenlenmisti. Gecen ay 2 gun gecikmisti sadece bu ay 8. Gun hala gelmedi

Ayni durumdayiz bende hala olmadim 8. Gundeyim bugunde bembeyaz koyu akintim geldi hic gormemisyim ya noluyo anlamadim sana daha oncede yazmistim

Kizlar nasilsiniz? yeni hamileler var mii? Bu arada benim adetim 2 gun gecikti.ilk defa hemde.kan negatif dese de ona inanmiyoruuuum

Evet canim oraya gitmicem bu sefer saglik ocagina gitcem.sende durumlar nasil?

ben beklemedeyim canım 8 şubatta adet oldum pko var bende bir daha ne zaman görürürm allah bilir
aslan pençesi kürü yapıyorum bu ay adeti düzenliyormuş bir ay içicem bakalım sonuç ne olucak

hamilelik için fazla umudum yok Rabbim verirse ne ala.
bu ay bu kürü denicem işe yararda martta adet görürsem devam edicem bir süre
belki vesilem olur bebişim gelir

hamilelik için fazla umudum yok Rabbim verirse ne ala.
bu ay bu kürü denicem işe yararda martta adet görürsem devam edicem bir süre
belki vesilem olur bebişim gelir

Kızlaaaaaar bi tahmin yapsanıza bu ay hamile kalıcak mıyım çokk merak ediyorum dülünmdeden edemiyorum biliyorum bişeyin üdtüne ne kafar düşersen o kadar geç gelirr ama yapamıyorum düşünmeyen var mı acaba bu ay sonu gelsin artık

nasip canım çokta üzme kendini
düşündükçe stres oluyor insan daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…