Evet cnm zaten bakıncada pek belli olmuyor.gölgegibi bembeyaz hiç kırmızlık yokfotoğraftan pek belli olmuyor canım :/
Evet cnm zaten bakıncada pek belli olmuyor.gölgegibi bembeyaz hiç kırmızlık yok
daha önc de olmuşmuydu ya da adetin gecikir miydi canım..
Canım 17 sinde yaptirdim 1.20 cikti ondan butun umutlarim suya dustu. Haftaya doktora gidicem ozaman ne var ne yok belli olur zaten.
Bu arada hala adet olmadim 8.gun
Yok canim pkolu oldugumdan 1 sene dkh kullandim hep zaten duzenliydi ama artik daha duzenlenmisti. Gecen ay 2 gun gecikmisti sadece bu ay 8. Gun hala gelmedi
Kizlar nasilsiniz? yeni hamileler var mii? Bu arada benim adetim 2 gun gecikti.ilk defa hemde.kan negatif dese de ona inanmiyoruuuum
hadi inşallah kan yanılmıştır tekrar bi idrar testi yapsana
4 gun once yaptim 4 tane :) silik cikti. Ama iste kanda yok.bekliyorum bidaha kan testi yaptircam canim.
ozaman bikaç gün daha dayan kan yaptır ama başka biryere git değer vermeden negatif diye bişey olamaz çünki
Evet canim oraya gitmicem bu sefer saglik ocagina gitcem.sende durumlar nasil?
ayyy inş canm yaaa..öyledir....bazal vücut ısımıda ölçyrum o daii gidiyor bakalım şimdilik
hamilelik için fazla umudum yok Rabbim verirse ne ala.
bu ay bu kürü denicem işe yararda martta adet görürsem devam edicem bir süre
belki vesilem olur bebişim gelir
Merhabalaar, Allah bu başlıktaki benim gibi bebek isteyen herkese bu ay yada şubat ayında bebek nasip etsin :) benim adetime 7 gün var hayırlısı bakalım :)
Kızlaaaaaar bi tahmin yapsanıza bu ay hamile kalıcak mıyım çokk merak ediyorum dülünmdeden edemiyorum biliyorum bişeyin üdtüne ne kafar düşersen o kadar geç gelirr ama yapamıyorum düşünmeyen var mı acababu ay sonu gelsin artık
Yaptır canım tabikikızlarrr sizcee ikili taramayı yaptırayımmı ???:26::44:
Yaptır canım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?