Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tabiikide çok sevinirim.Benım beklenen adetım tarihim 24 Ocak, aynen öyle bu heyecanlı bekleyişi hepberaber yaşamak süper olacak,insan etrafındakilerle herzaman herşeyi paylaşamıyor burada konuşmak daha rahat:) Senındemi ilk denemendi:) hadi bakalım sen ikinci denemeye bomba gibi hazırlan, ikincidde olacak inşallah

evet ilk tanıştıklarında yanma filan oluyo ama sonra alışıyosun kaynaşsınlar bırakmasınlar birbirlerini cnm tutunsunlar inşallh

Magnoliaa canim evet ilk deneme olmadi..
InsaAllah ikinci denemede psikolojik olarak daha rahat bir sekilde olur..
Sürekli düsünmek gercekten etkiliyor demek ki..
Ve illa ki Rabbimin nasibi de var isin icinde..
Kimisine ilk ayda nasip olur kimsine bir sene sonra..
Rabbim her türlü hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah..

seninle aynı durumdayız.İlk tanışma beni biraz huylandırdı

bu arada yaşım 26

evet ilk tanıştıklarında yanma filan oluyo ama sonra alışıyosun kaynaşsınlar bırakmasınlar birbirlerini cnm tutunsunlar inşallh

Amiiin canim insaAllah

inşallah yaaa... burda böyle hamiş kaynasa sağımız solumuz hamiş olsa aynı ay 3-5 imiz birden hamile olsak ne güzel olur..

Agzin bal yesin Amiiin insaAllah..
Listede bat tarihi yerine hepimizde hamileeee yazsin insaAllah

Yaslarinizi da ekliyorum hemen

sadiye canim olsun hayirlisi olsun genc yasta anne olmakta güzel

evet hep istemişimdir genç anne olmayı bnm annem 40 yaşında 20 yaşında beni doğurmuş yan yana gelirce ablan mı diyolar annem diyince şaka mı yapıyosun diyolar hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım

evet hep istemişimdir genç anne olmayı bnm annem 40 yaşında 20 yaşında beni doğurmuş yan yana gelirce ablan mı diyolar annem diyince şaka mı yapıyosun diyolar hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım

aynen benimde oyle annem 46 ben 26 ,en iiyi arkadaşım benim.Keşke diyorum ilk evlendiğimde hemen doğuruverseydim, arada az yaşş olması cok güzel.kendi çocuğumla ,hep annemle aramdaki ilişki gibi olsun istiyorum .Allah inşallah bana sağlıklı bır kız evlat nasip eder.

evet bende inanıyorum canım....inanmak yolun yarısı zaten

tatlım dur anlamadım,belime yastık koyarsam aşağı akar spermler bacaklarımı dizden kırıp yatsam daha iyi olmamı

bacaklarını kendine dogru cekerekte yatabilirsin,bir iki sat banyo yapmayabiliirsin

Bu ay benim de yumurtam takip altındaydı, git gel canım çıktı. İzin almak da cabası.
Habire kan alındı tahlil yapıldı, fenalık geldi.
Bu ay gitmicem oluruna bıraktım zaten herhangi bir problem gözükmüyor, kendimi hırpatlatmama gerek yok :)

kızlar simdi benim adet 2-3 gün gecmiş olacak bugunde gelen olmazsa acaba idrarda yarın cıkar mı ki...bir iki gün daha mı beklesem:26:

Evet aynen öyle canim..
Gecen ablamla uzun uzun konustumda..
Ablam 4üncü bebegine hamile:) yakinda dogumu var..
Oda bana dedi sen daha yeni yeni gebelik düsünmeye basladin..
Daha yumurta catlamasi ne oldugunu bile yeni ögrendin..
Hemen doktorluk bir durumum var düsünüp kendini niye mahf ediyorsun dedi..
Bir kac ay bekle bakalim..
SIkInti yapma..
Iliskiye girince keyfini cikar ille de cocuk diye düsünme..
Baktin 6-7 ay sonra hala bir sey yok o zaman takib edersin adet döngünü..
Detaylara dikkat edersin..
Doktora gidersin..
Ama simdi cok erken dedi :)

Canim ben evin en kücügü oldugum icin annemle aramda cok yas var :)))
Net söylemem gerekirse annem 39 yasindaydi ben dogdugumda

tatlım dur anlamadım,belime yastık koyarsam aşağı akar spermler bacaklarımı dizden kırıp yatsam daha iyi olmamı

Ben belimin altina yastik bir sefer koydum..
Söyle yapiyorum ben bacaklarimi karnima dogru cekiyorum yani kaldiriyorum bir nevi..
Öyle 20-30 dk bekliyorum..
Duvara bile dikleyenler varmis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…