Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tşkleryok niye yanlş anlayayım acemi oldugum için kim ne dese ona kanıyorum galıba çokmu safım nee:26:

Gunaydin ya nasip bakalim bugun neler yasicaz kizlar benden cok acik pembe akinti geliyor az az neden olur bu biliyormusunuz yerlesme filan olamaz 8 subatta adet gordum cunki

ayy ewet sanki war qibi bence bi test daha yap cnm ne kaybedersin ki
bnmde buqn adetim 2 qün qeçti allahım inş hamişizdirrr
Canm topalm 3 tane yaptım bunlar ucuz testlerden.gittim erken gebelik aldim onda negatif .suanda düşünemiyorum da zaten.2 gün kaldı reglime.kan veremk istemiyorum dahaö nce verdim hayalk ırıklıgı oldu.

Canm topalm 3 tane yaptım bunlar ucuz testlerden.gittim erken gebelik aldim onda negatif .suanda düşünemiyorum da zaten.2 gün kaldı reglime.kan veremk istemiyorum dahaö nce verdim hayalk ırıklıgı oldu.

al bendende okadr qeçen ay bnde senin qibi oldum üzüldüm açıkcası ne diyeyim cnm allah qönlümüze qöre wersin bnmde dün adet olmam qerekiyordu olmadım buqnde bşey yok bi belirtide yok bakalm eqer yarında olmazsm bnde pazartsi kan wereceqim neqatif qörmek istemedqm içn idrarda yapmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…