cevremde 2liyidegil 3yü yaptr diyenler var
Sen çevrene hiç bir zaman bakma herkesin düşüncesi yaklaşımı farklıdır doktorlar öneriyor mu ona dikkat et sonuçta herşey senin ve bebeğinin sağlığı için nacizane fikrim lütfen yanlış anlama
Saf değil annesintşkleryok niye yanlş anlayayım acemi oldugum için kim ne dese ona kanıyorum galıba çokmu safım nee:26:
Saf değil annesin
Dünyanın en güçlü duygusuherşeyin en iyisini istiyosun şimdiden çoook normal
listeria senin idrar testlerinde neden çizgi çıkıyor..
Ayni durumdayiz bende hala olmadim 8. Gundeyim bugunde bembeyaz koyu akintim geldi hic gormemisyim ya noluyo anlamadim sana daha oncede yazmistim
Benimde akintim hala var ve ilginctirki atesim hic dusmedi
Eki Görüntüle 989705 Actım şüphelendğm testi burda belli olmasada gölge var
2 dk da cıktı cnm yaSağdakinde gölge var ben görüyorum5 dakikada çıktı mı bu çizgii
Eki Görüntüle 989705 Actım şüphelendğm testi burda belli olmasada gölge var
Ooo süperrr. Ay inşallah hamilesinde canım:))) bat ne zaman yarın mı öbür gün mü2 dk da cıktı cnm ya
Canm topalm 3 tane yaptım bunlar ucuz testlerden.gittim erken gebelik aldim onda negatif .suanda düşünemiyorum da zaten.2 gün kaldı reglime.kan veremk istemiyorum dahaö nce verdim hayalk ırıklıgı oldu.ayy ewet sanki war qibi bence bi test daha yap cnm ne kaybedersin ki
bnmde buqn adetim 2 qün qeçti allahım inş hamişizdirrr
Ooo süperrr. Ay inşallah hamilesinde canım:))) bat ne zaman yarın mı öbür gün mü
Canm topalm 3 tane yaptım bunlar ucuz testlerden.gittim erken gebelik aldim onda negatif .suanda düşünemiyorum da zaten.2 gün kaldı reglime.kan veremk istemiyorum dahaö nce verdim hayalk ırıklıgı oldu.
Ne güzel geçmiş adetin cnm test yapmadın m sen?ayy ewet sanki war qibi bence bi test daha yap cnm ne kaybedersin ki
bnmde buqn adetim 2 qün qeçti allahım inş hamişizdirrr
Ne güzel geçmiş adetin cnm test yapmadın m sen?
Predictorun erekn gebeliğini alsana canm yarın sabah yap3 qün önce yaptım neqatifti yine neqatif çıkar diye korkuyorum yapmaya beklemekde zor napcm bilmiyorum inş olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?