Ecznlrde var cnm predictor marka erken geblk testi . 15-20 tl oluyo onlar yada ptesiyi bekle direk kan ver aynı hesapnerden alıcm peki cnm ilk defa duydum nasıl bsey o
Ecznlrde var cnm predictor marka erken geblk testi . 15-20 tl oluyo onlar yada ptesiyi bekle direk kan ver aynı hesapHakkında hayırlısı olsun cnm üzüzlme e olursa olsun
Evt pahalı.psikolojik belirti de olabliyo kacıncı denemen?çokda pahalıymış bebn en iyisi bekleyeym ya daha kaliteli olur cokda sabrszm ama napm yne bi idrar dha alıcm qibi aksam bakalm inş olmam hiç qecikmemede olmuyodu dün akşm bi yorqunluk bi yorqunluk sbhları azck midm bulanıyo hamiş olmayı çok istiyormmm
Evt pahalı.psikolojik belirti de olabliyo kacıncı denemen?
Allah gönlümüze göre versin cnm
amin cnm inş bizim bu 3. denememiz
canım ya hamilelik belirtisinde limon sarısı akıntı var mı :SSS
Pazartesi sabahı tekrar yap. Senin geç döllenme de olabilir. Çizgi çok silik çünkü. Kan verme şimdi. Çizgiyi görmeden kan verme. İnşallah bu ay hamilesindir aminnnnnNsallah canm hayırlısı ya... İnanamıyorum ki yok bence
daha cok üzlmyym sonraBat ptesi.salı da olabilir değişiyo bnm
Evet bende de olmuştu. Hala da oluyor açık sarı kokusun akıntı. İnşallah hamilesinizdir kızlarcnm bnm duymama qöre war kokusuz oluyomuş 3 qündür bnde ara ara oluyo o akıntı
Evet bende de olmuştu. Hala da oluyor açık sarı kokusun akıntı. İnşallah hamilesinizdir kızlar
Vermicem cnm ya moralim bozuluo yine elimde olmadan bak...yıpranıyorum yaPazartesi sabahı tekrar yap. Senin geç döllenme de olabilir. Çizgi çok silik çünkü. Kan verme şimdi. Çizgiyi görmeden kan verme. İnşallah bu ay hamilesindir aminnnnn
Yarın sabah yapsam birazck daha beşirginlşir mi acaba?ptesiyi mi bekliym yoksa??Pazartesi sabahı tekrar yap. Senin geç döllenme de olabilir. Çizgi çok silik çünkü. Kan verme şimdi. Çizgiyi görmeden kan verme. İnşallah bu ay hamilesindir aminnnnn
Yarın sabah yapsam birazck daha beşirginlşir mi acaba?ptesiyi mi bekliym yoksa??
cnm bnm duymama qöre war kokusuz oluyomuş 3 qündür bnde ara ara oluyo o akıntı
şaşırdım kaldım hiç olmayan bi renk tonu bu akıntı sarı yani :S
Test yaptın mı?inş yaa allahım çokda umutlanmak istemiyorum ama hiç qecikmezdi adetim qünüqününe olurdum ilk defa böyle oldu
cnm sapsarı deqil limoni daha açık bi sarı b:44:
Test yaptın mı?
Yarın da yap bir şey kaybetmezsin canmYarın sabah yapsam birazck daha beşirginlşir mi acaba?ptesiyi mi bekliym yoksa??
Bu sabah da yapsaydın. Neyse artık yarın sabah adet olmazsan yap. İnşallah çift görürsün:)3 qün önce yaptım neqatifti tekrar yapsam bi deqişiklik yoktur diye yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?