Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

nerden alıcm peki cnm ilk defa duydum nasıl bsey o
Ecznlrde var cnm predictor marka erken geblk testi . 15-20 tl oluyo onlar yada ptesiyi bekle direk kan ver aynı hesap Hakkında hayırlısı olsun cnm üzüzlme e olursa olsun

Ecznlrde var cnm predictor marka erken geblk testi . 15-20 tl oluyo onlar yada ptesiyi bekle direk kan ver aynı hesap Hakkında hayırlısı olsun cnm üzüzlme e olursa olsun

çokda pahalıymış be bn en iyisi bekleyeym ya daha kaliteli olur cokda sabrszm ama napm yne bi idrar dha alıcm qibi aksam bakalm inş olmam hiç qecikmemede olmuyodu dün akşm bi yorqunluk bi yorqunluk sbhları azck midm bulanıyo hamiş olmayı çok istiyormmm

Evt pahalı.psikolojik belirti de olabliyo kacıncı denemen?
Allah gönlümüze göre versin cnm

Nsallah canm hayırlısı ya... İnanamıyorum ki yok bence
daha cok üzlmyym sonra Bat ptesi.salı da olabilir değişiyo bnm
Pazartesi sabahı tekrar yap. Senin geç döllenme de olabilir. Çizgi çok silik çünkü. Kan verme şimdi. Çizgiyi görmeden kan verme. İnşallah bu ay hamilesindir aminnnnn

Pazartesi sabahı tekrar yap. Senin geç döllenme de olabilir. Çizgi çok silik çünkü. Kan verme şimdi. Çizgiyi görmeden kan verme. İnşallah bu ay hamilesindir aminnnnn
Vermicem cnm ya moralim bozuluo yine elimde olmadan bak...yıpranıyorum ya inşallah cnm amin.

Yarın sabah yapsam birazck daha beşirginlşir mi acaba?ptesiyi mi bekliym yoksa??

selamün aleyküm. kızlar ben aranıza yeni katıldım yeniyim ilk defa yazıyorum şuan
şubatın bu ayın 3.de aşılama yaptırdım tutmadı tekrar başa döndük klomen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…