Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen

Bu sabah da yapsaydın. Neyse artık yarın sabah adet olmazsan yap. İnşallah çift görürsün:)

yaa aqzının duası cnm inş yarın sabh ilk idrarımla yapıcam hayırlısıyla çift qörürüm inş ya peki sence yanılma payı olabilirmi çift çıkarsa eşime söylemelimiyim :18:

cnm teste qöre deqişebilşiyo istersen bekle pazartsi kan testi yaptır:26: inş istersen hamişdindir

İnşallh dun öyleydi bu sabah tekrar yaptım başka marka testle bu sefer çıkmadı ıkı gün gectım gunumu

bende senin qibi ikiqün qeçti buqün test yapmıştım 3 qün önce neqatifti akşama yada yarın sabah tekrar yapıcmda karar weremedim yapsam mı yapmasammı diye :26:

Son düzenleme:
Düzenli muydu regl donemın rabbım ınsaalh gönlüne göre verır

inş cnm hiç atlamazdı qünü qününe olurdum ilk defa qecikmem oldu acaba strestnmi diyorum ama bi belirtide yok 1 hafta önce qöqüslerm çok acıdı sızladı kasıklarımda batmalar oldu dhada bsey yok su ana kadar inşda olmam bebişim bnmledir

inşallah hamilesindir insan hiç bir belirti olmayyınca gerçekten ümitleniyor
Bende aynı beklentiyedimm

gebelık testı ıkı gün içinde değişebilir mi ???:26::26::26:

Teayım varsa bo test daha yap gerçi en kesın sonuç kanda çıkıo benım bi arkadasım vardı kanda gebe oldıgunu ogrendı ısrar testı yaptı negatıf çıktı bazen ıdrarda cok geç cıkabılıo bende hıc Bı belirti yok ağrı falan 22gunde Bı adet oluodum ıkı gunü gecti hala bısey yok glifor dıe bir ilacı vermişti doktor bana polıkısyık over vardı bende

işte bu konuda net deqilim deqişir diyende war deqişmezdiyende war qeç döllenme olursa deqişebilrmiş çünkü önce kanda sonra idrarda salqılanıyormuş

o çift çizgiyi görmek istiyorum yaaa
eger gebe değilsemde regl oluyum yaa çok ümitlendım bat 17 yaaaa

aynen bnde öyleyim artık kırmızıları qörmek istemiyorum eşimede bişey diyemiyorm qünümün qeçtqni bile söylemedm heycanlanmasın diye:2:

aynen bende umıtlenmesın dıe yalan söylüyom çok heveslenıyo diye
yarın sabh ıdrarıyla test yapcam inş pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…