Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende heyazcnlym ama erken kalkıpta 15 dk çıkmazsam lawobadn kociş anlar snra çıkmaz fln üzülürüz:26:

inş gebeyizdir yaa inşallah rabbım yuzumuze güler.sen kaç ayır denıyosun kaç yıllık evlisin bebekim

Hanımlar merhaba.

Ben Kasım ayında gelişmemiş gebelik neticesinde bir düşük yaptım.

Şimdi tekrar bebek düşünüyoruz. 2 aydır deniyoruz ayıptır söylemesi

Ocak ayı denemelrimiz olumsuz sonuçlandı :)

Şimdi ayın birini bekliyorum bakalım.

Bu bekleme işide çok zormuş canım, bir an önce kalsamda nazlanmalara başlasam artık

olur cnm olur sıkma caını stres yapma düşenin bi ayaqıiçerde kalır derler

Selam kizlar bende hala adet olmadim idrar testi yapiorum tabiki negatif iki oldu ve artik yapmamaya karar erdim egerki saliya kadar gelmezse kan testine gidicem sali gunu bu arada ben hep 15 gecesi veya 16 si sabahi hasta olurdum iste hala olmadim bi kere 4gun gecikmisti sadece oayda supheliydim sonrada adeti gelince daha suphelendim cubku cok yogun geldi benimde hic ole olmazdi hani bilior insan kendini bakalim o ayin ustune 2ay gecti kismet hersey gerci buay bosvermistim ben gun hesaplamasi hic bisy yapmadim sadece aferdesiniz iliskiden sonra uzanmaya ozen gosterdim umarim tum isteyenler bebegine kavusur :)

yaa aqzının duası cnm inş yarın sabh ilk idrarımla yapıcam hayırlısıyla çift qörürüm inş ya peki sence yanılma payı olabilirmi çift çıkarsa eşime söylemelimiyim :18:
Çift çıkarsa yanılma olmaz canım. Ben hemen söylemiştim:)

çok sewiyorum çocukları kendimin nedn olmasnki hem ne qerek war beklemeye şükürler olsun rahatımız yerinde bi an önc olsun istiyorum hemde

çok haklısın hemencik olsunnnnnnn hadi iyi haberlerle buluşalım kızzz

kizlar bi kac gundur takip edemedim kusura bakmayin insaAllah Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin anneligi..

gonlunuzu ferah tutun illa ki bir zamani vardir.. Rabbim dagina kaldiramayacagi kari yagdirmazmis..

demek ki sizler bu kadar bekleyebilecek kadar guclusuniz hanimlar birde boyle dusunup kendinize guc verin..

hepinize Rabbimden hayirli bir evlat diliyorum insaAllah..

yaaa inş çift çıkar allahım bi an önce yarın olsunn

Tubisy meraba canım. Bende 5 aylık evliyiz. 5 aydır deniyoruz ama daha gebe kalamadım. Benimde bat yarın. 2 gün önce test yaptim negatif çıktı. Insaallah hamileyizdir. Beklemek cok zor gerçekten. Sen kaç yaşındasn canım. Ben 18

benimde bat ayın biri :)bende sabırsızlıkla bekliyorum daha doğrusu bekleyemiyorum az önce test yaptım ama negatif tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…