Çift çıkarsa yanılma olmaz canım. Ben hemen söylemiştim:)
Merhaba:)))kamuran85 mrb seninle aynı günbebişlerimizi kucagımıza alacagız inşallah
Merhaba:)))
İnşallah canım bakalım günler tutmaz ama zamanlarımız aşağı yukarı aynı:)
:13:evet öylee ama görünce hemen dikkatımi çekti söylemek istedim
Kizlar adet oldum
ÜZÜLÜORSUN ilk ama sonra nasip değilmiş diyorsuun..RABbİM tez zamanda göndersin bebişlerimizi..
senden de canım..3. denemede olmadı bizim senin kaçıncı
kızlar 1 haftadır gıremıyorum evıme bugun geldım kardesımın durumu arastırılıyor kanda intihap var ıdrarındada sureklı tahlıl yaptırıyoruz koskoca ulkede yatıracak hastane bulamduk ozel hastane gecelıgı sadece hıc bısey yapmadan 800 tl ıstedı sımdılık ayakta tedavı goruyoruz kızlar neolur dua edın bıan once duzelsın cok korkuyorum ona bısey olucak dıye allahım kardesımın acısını gostermesın bıze cok zor bı durum rabbım yardımcınız olsun sızden tek ıstedıgım bu msj okudugunuzda dua etmenız bıde kardesım için yasın topluyoruz 500 adet almak okumak ısteyenler varsa bana msj atabılırlemı
Sen ekim anneleri topiğinde var mısın canım?
ÜZÜLÜORSUN ilk ama sonra nasip değilmiş diyorsuun..RABbİM tez zamanda göndersin bebişlerimizi..
Canim Rabbim acil sifaalar versin insaAllah. Sizlere de sabir versin. Bende bir yasin okurum kardesinin sagligi icin insaAllah. Rabbim kabul etsin. Iyi haberlerini bekliyoruz. Okuyunca sana okudum diye mesaj atarim.kızlar 1 haftadır gıremıyorum evıme bugun geldım kardesımın durumu arastırılıyor kanda intihap var ıdrarındada sureklı tahlıl yaptırıyoruz koskoca ulkede yatıracak hastane bulamduk ozel hastane gecelıgı sadece hıc bısey yapmadan 800 tl ıstedı sımdılık ayakta tedavı goruyoruz kızlar neolur dua edın bıan once duzelsın cok korkuyorum ona bısey olucak dıye allahım kardesımın acısını gostermesın bıze cok zor bı durum rabbım yardımcınız olsun sızden tek ıstedıgım bu msj okudugunuzda dua etmenız bıde kardesım için yasın topluyoruz 500 adet almak okumak ısteyenler varsa bana msj atabılırlemı
geçen ay 20 ocakta olmuştum bu ay 20-21 şubatta olmam gerekiyordu.
ben yine de bazen gecikme olduğu için üstüne 2 gün daha ekledim yani bugün, hala olmadım.
bi 3 gün daha beklesem diyorum ama sabredemiyorum da, sürekli aklımda.. unutmak istiyorum olmuyor.
stresten gecikir diye de korkuyorum.önceki aylardaki hüsranı yaşamaktan korkuyorum tekrar..
yokum.. arada eylül anneleri ne bakıyorm
Merhaba bugun kan testı yaptım 0.453 çıktı adeyım 2 gün geçmişti gec döllenme olabılır mı ıkı gün önce de ıdrar testı yapmıştım önce bısey çıkmamıştı sonra Bı saat sonra cıft cızgı çıktı kafam cok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?