Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Merhaba bugun kan testı yaptım 0.453 çıktı adeyım 2 gün geçmişti gec döllenme olabılır mı ıkı gün önce de ıdrar testı yapmıştım önce bısey çıkmamıştı sonra Bı saat sonra cıft cızgı çıktı kafam cok karıştı

senden de canım..3. denemede olmadı bizim senin kaçıncı

kızlar 1 haftadır gıremıyorum evıme bugun geldım kardesımın durumu arastırılıyor kanda intihap var ıdrarındada sureklı tahlıl yaptırıyoruz koskoca ulkede yatıracak hastane bulamduk ozel hastane gecelıgı sadece hıc bısey yapmadan 800 tl ıstedı sımdılık ayakta tedavı goruyoruz kızlar neolur dua edın bıan once duzelsın cok korkuyorum ona bısey olucak dıye allahım kardesımın acısını gostermesın bıze cok zor bı durum rabbım yardımcınız olsun sızden tek ıstedıgım bu msj okudugunuzda dua etmenız bıde kardesım için yasın topluyoruz 500 adet almak okumak ısteyenler varsa bana msj atabılırlemı

ben bu ay bide aşılama yaptrdım yine yok yinee... 11. ayda boş geçti. bide bi sorun yok diolar. hani işti hala bebekte yok....
bugun aşılamamın11. gunuydu 11. gün genelde belli oluomuş. şu erken gösteren testlerden aldım. ama yook. hatta sinirim öyle bozulduki var gibi hayal bile gördm sevndm hatta. anneme gösterdm yook... iyice kafa gidio artık sanırım ben vaz geçicem. allah isteyen herkeze kolay kolay nasip etsin evlatla sınamasın...

geçen ay 20 ocakta olmuştum bu ay 20-21 şubatta olmam gerekiyordu.
ben yine de bazen gecikme olduğu için üstüne 2 gün daha ekledim yani bugün, hala olmadım.
bi 3 gün daha beklesem diyorum ama sabredemiyorum da, sürekli aklımda.. unutmak istiyorum olmuyor.
stresten gecikir diye de korkuyorum. önceki aylardaki hüsranı yaşamaktan korkuyorum tekrar..

Allah şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah canım.. Ben okurum yasin. süreli mi ? kaç tane okumam lazım?

Canim Rabbim acil sifaalar versin insaAllah. Sizlere de sabir versin. Bende bir yasin okurum kardesinin sagligi icin insaAllah. Rabbim kabul etsin. Iyi haberlerini bekliyoruz. Okuyunca sana okudum diye mesaj atarim.

Bat günün gectiyse kan tahlili yaptir canim psikolojin icin en iyisi olacaktir beklemek insani daha da kötü etkiliyor sanki. InsaAllah bebegin tutumustur sana.

Canim moralini bozmak istemem ama testlerde en fazla 10 dakikada beliren sonuc ele aliniyor. Yinede insaAllah gec döllenmedir diyelim. Kirmizilar gelmedigi sürece ümit var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…