- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
Bat günün gectiyse kan tahlili yaptir canim psikolojin icin en iyisi olacaktir beklemek insani daha da kötü etkiliyor sanki. InsaAllah bebegin tutumustur sana.
Bat günün gectiyse kan tahlili yaptir canim psikolojin icin en iyisi olacaktir beklemek insani daha da kötü etkiliyor sanki. InsaAllah bebegin tutumustur sana.
beklemenin hiçbir manası yok eğer adet günlerin düzenliyse ve gecikme varsa %90 vardır birşeyler.Beklemek sinirlerini bozar ayısı daha 3 gün önce başıma geldi beklerken sonucu elim ayağım titriyordu sonunda pozitif sonucu görünce sinirden gün boyu ağladım. çok sevinçli bir haberdi mutlu olmuştum ama boşuna iş yerinde strese girip fazladan alkol koklamak zorunda kaldım. sakın bekleme hemn kan testi yaptır.
Canim moralini bozmak istemem ama testlerde en fazla 10 dakikada beliren sonuc ele aliniyor. Yinede insaAllah gec döllenmedir diyelim. Kirmizilar gelmedigi sürece ümit var demektir.
5. Canım. Düzenli ilişki olmasına rağmen olmadı :-( cok umutluydum bu ay halbuki..
canim nasilsin? kusura bakma takip edemedim
Allah şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah canım.. Ben okurum yasin. süreli mi ? kaç tane okumam lazım?
benimde bat ayın biri :)bende sabırsızlıkla bekliyorum daha doğrusu bekleyemiyorum az önce test yaptım ama negatif tabikide
iyiyim saolasın
napim can sıkıntısı. reglim bigün yarın biter, ama ben nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum.
bişiler yapmak istiyorum bebek olması için amanerden başlıcamı bilemiyorum
bu ay çok hevesliyim aslında ama eşim de bi aydır grip sinüzitleri de çok arttı, kendine hayrı yok.
ilaç da kullanıyo ona spermiyogram yaptırtmayı düşünüyodum bu ay ama hasta
ilaç kullanıyo kalitesi tam olarak çıkmaz gibi geliyo bana.
cok saol cnm 1 kısı sadece bırtene okuyabılıyormus cnm allah hepınızden razı olsun
tamam canım 1 tane düşebilirsin bugün okurum..
merhaba mrvrml nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik
seni çook iyi anlıyorum ben artık düşünmüyorum diye odaklandırıyorum kendimi..hayırlısı ile gelir inşALLAHH.. enim bir arkadaşım hiç korunmamıştı 6 ay sonra oldu bebişi..hiç bir sıkıntısı da yoktuu..
ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIINN..ne kusuruu canım benim adet bitsin dr gidecem yarın ya da salı günü tam bitmedi daha..dr gidim bakayım ..soğan kürüne başlayacamm zatenn..
cok saol cnm 1 kısı sadece bırtene okuyabılıyormus cnm allah hepınızden razı olsun
iyiyim canım çok şükürHamilelik iyi gidiyor, öyle büyük bir sıkıntım yok :) yatıp kalkıyorum işte sürekli :)
Sen nasılsın canım
çok şükür yavrunu Allah sana bağışlasın inşallah iyi bende aynı devam çalışmalara
Amin canım sağolasın :)
Tabi devam çalışmalarabekliyoruz kardeş topiğimize de biran önce artık hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?