Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bat günün gectiyse kan tahlili yaptir canim psikolojin icin en iyisi olacaktir beklemek insani daha da kötü etkiliyor sanki. InsaAllah bebegin tutumustur sana.

beklemenin hiçbir manası yok eğer adet günlerin düzenliyse ve gecikme varsa %90 vardır birşeyler.Beklemek sinirlerini bozar ayısı daha 3 gün önce başıma geldi beklerken sonucu elim ayağım titriyordu sonunda pozitif sonucu görünce sinirden gün boyu ağladım. çok sevinçli bir haberdi mutlu olmuştum ama boşuna iş yerinde strese girip fazladan alkol koklamak zorunda kaldım. sakın bekleme hemn kan testi yaptır.

Bat günün gectiyse kan tahlili yaptir canim psikolojin icin en iyisi olacaktir beklemek insani daha da kötü etkiliyor sanki. InsaAllah bebegin tutumustur sana.

canım şimdi hiç gidemem hastaneye. evde test yapcam eğer negatif çıkarsa biraz daha beklicem olmazsam o zaman bakarım.. inşallah cnm Allah razı olsun

haklısın ancak geçen ay yaptırdğım kan testini negatif görmek çok sarstı beni. aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum.

Canim moralini bozmak istemem ama testlerde en fazla 10 dakikada beliren sonuc ele aliniyor. Yinede insaAllah gec döllenmedir diyelim. Kirmizilar gelmedigi sürece ümit var demektir.

Bugun 4.gun bitio ve ben hala kırmızı kartı gormedım nıe boyle oluo

5. Canım. Düzenli ilişki olmasına rağmen olmadı :-( cok umutluydum bu ay halbuki..

seni çook iyi anlıyorum ben artık düşünmüyorum diye odaklandırıyorum kendimi..hayırlısı ile gelir inşALLAHH.. enim bir arkadaşım hiç korunmamıştı 6 ay sonra oldu bebişi..hiç bir sıkıntısı da yoktuu..

canim nasilsin? kusura bakma takip edemedim

ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIINN..ne kusuruu canım benim adet bitsin dr gidecem yarın ya da salı günü tam bitmedi daha..dr gidim bakayım ..soğan kürüne başlayacamm zatenn..

Son düzenleme:
Allah şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah canım.. Ben okurum yasin. süreli mi ? kaç tane okumam lazım?

cok saol cnm 1 kısı sadece bırtene okuyabılıyormus cnm allah hepınızden razı olsun

arkadaşlar günaydın dün arkadaşımın ev mevlütü vardı oradaydım bütün gün dualar okunduktan sonra hocaya Meryem suresini de okumasını söyledik o da bize 1 er tane kırmızı lekesiz elma getirin bana müsait olduğunuz bir gün bende ona Meryem suresi okuyacağım dedi sonra elmanın yarınızı eşiniz yarısını siz yiyeceksiniz inşallah hamile kalırsınız dedi bir kaç kişiye yapmış sanırım bu hafta sonu gideriz inşallah kabul olur canlar sizlerde durum ne

iyiyim saolasın
napim can sıkıntısı. reglim bigün yarın biter, ama ben nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum.
bişiler yapmak istiyorum bebek olması için amanerden başlıcamı bilemiyorum
bu ay çok hevesliyim aslında ama eşim de bi aydır grip sinüzitleri de çok arttı, kendine hayrı yok.
ilaç da kullanıyo ona spermiyogram yaptırtmayı düşünüyodum bu ay ama hasta
ilaç kullanıyo kalitesi tam olarak çıkmaz gibi geliyo bana.

sen hic gittin mi doktora canım?

merhaba mrvrml nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik

iyiyim canım çok şükür Hamilelik iyi gidiyor, öyle büyük bir sıkıntım yok :) yatıp kalkıyorum işte sürekli :)
Sen nasılsın canım

elhamdulillah canim iyiyim bende doktora cuma gunu gittik ama sigorta yuzunden sorun cikti muayene olamadik bu hafta tekrar gidicez insaAllah..

hadi hayirlisi insaAllah faydasini goreceksin ve bebegine kavusacaksin.. iyi haberlerini bekliyorum doktrodan sonra insaAllah..

iyiyim canım çok şükür Hamilelik iyi gidiyor, öyle büyük bir sıkıntım yok :) yatıp kalkıyorum işte sürekli :)
Sen nasılsın canım

çok şükür yavrunu Allah sana bağışlasın inşallah iyi bende aynı devam çalışmalara

çok şükür yavrunu Allah sana bağışlasın inşallah iyi bende aynı devam çalışmalara

Amin canım sağolasın :)
Tabi devam çalışmalara bekliyoruz kardeş topiğimize de biran önce artık hepinizi

Amin canım sağolasın :)
Tabi devam çalışmalara bekliyoruz kardeş topiğimize de biran önce artık hepinizi

inşallah canım dua edin bizlere ün arkadaşımın mevlütünde çok dua ettim herkese rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…