inşallah canım dua edin bizlere ün arkadaşımın mevlütünde çok dua ettim herkese rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Benimde bat 7 gün var uğur getirelim birbirimize ben uğur getirsin diye cetvel yaptımm
Aaa 4 gün kaldı canım inşallah sende bende hamileyizdir :)
Bende aslında pek umut yok gibi. Yani o en önemli günde yumurtlama günü diye tahmin ettiğimiz günde aramızda bişey olmadı bizim ama eşim ve kız kardeşi rüya görmüş o rüyalardan dolayı ümitlendim belki olmuştur diye bakalım hayırlısı :)
inşallah canım dua edin bizlere ün arkadaşımın mevlütünde çok dua ettim herkese rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Bende bu ay içinde 2 kes test yaptım dayanamayıp tabiki negatif çıktı.
Şimdi tutuyorum kendimi, malum tarihi bekliyorum.
kızlar 1 haftadır gıremıyorum evıme bugun geldım kardesımın durumu arastırılıyor kanda intihap var ıdrarındada sureklı tahlıl yaptırıyoruz koskoca ulkede yatıracak hastane bulamduk ozel hastane gecelıgı sadece hıc bısey yapmadan 800 tl ıstedı sımdılık ayakta tedavı goruyoruz kızlar neolur dua edın bıan once duzelsın cok korkuyorum ona bısey olucak dıye allahım kardesımın acısını gostermesın bıze cok zor bı durum rabbım yardımcınız olsun sızden tek ıstedıgım bu msj okudugunuzda dua etmenız bıde kardesım için yasın topluyoruz 500 adet almak okumak ısteyenler varsa bana msj atabılırlemı
elhamdulillah canim iyiyim bende doktora cuma gunu gittik ama sigorta yuzunden sorun cikti muayene olamadik bu hafta tekrar gidicez insaAllah..
hadi hayirlisi insaAllah faydasini goreceksin ve bebegine kavusacaksin.. iyi haberlerini bekliyorum doktrodan sonra insaAllah..
bende zor tuttum kendimi bugün:)beklicem bakalım 3 aydır bekliyorum zaten oğlum ilk ayda olmuştu.
ya bende bide sarı akıntı var birkaç gündür sendede varmı?
sen hic gittin mi doktora canım?
evet gittim. gecen sene mayıs sonu gibi bebek düşünmeye karar verince gittim. 1 yıl deneyin demişti.
sonra benim içime sinmedi 3 ay önce yine gitttim. hormon testlerimi yaptırdım normal çıktılar.
eşim test yaptırmadı hiç. ben de yumurta takibi falan yaptırmadım. ama yumurtlamada sorun olsa hormon testlerimde de sorun olması lazımdı dimi. işte kafam karışık. bi doktora daha gitçem sanırım. bu konuları konuşup bi yol izlemek için.
günaydın kızlar..
listeria nerdesin
Gunaydin canim.
Kizlar pazar gunu esimin is arkadaslariyla gunumuz vardi tam 7 aileydik bunun icin tabi cumartesiden esimle temizlige basladik. Mutfagin duvarlarini dolaplarini bile indirdim tabi sandalyeye cik in butun gun is yap gece 9 gun gecikmeyle adet oldum. Zaten esime demistim ben bu hoplamaya ziplamaya adet olmazsam hic olmam diye.
Uzuldunmu diyceksiniz ama bu hengamede arada kaynadi uzulemedim.
Yarin iyi bir doktorun muayenehanesinden randevu aldim bakalim o ne diycek.
Bende durumlar boyle sizler nasilsiniz? Yeni hamilelerimiz varmi??
:26: Ben başka türlü haberler beklemiştim ama olsun canım.. Önümüzdeki aylara kısmetse inşallah :))
O bebek gelecek
Bende baska seyler beklemistim kendimden ama olmadi
Insallah canım kismetse hayirlisi ne zamansa olsun artik hic stres sknti yapmiycam esim cok guzel konusma yapti benimle daha yeni basladik calismaya 5 senedir bebek bekleyenler var onlari dusun tıp artik cok gelisti yasimiz genc olursa olur olmazsa alternatif yontemler arariz sen yeterki kafana takma uzulme dedi.
Yarin doktora gideyim bakalim neler diycek
Gunaydin canim.
Kizlar pazar gunu esimin is arkadaslariyla gunumuz vardi tam 7 aileydik bunun icin tabi cumartesiden esimle temizlige basladik. Mutfagin duvarlarini dolaplarini bile indirdim tabi sandalyeye cik in butun gun is yap gece 9 gun gecikmeyle adet oldum. Zaten esime demistim ben bu hoplamaya ziplamaya adet olmazsam hic olmam diye.
Uzuldunmu diyceksiniz ama bu hengamede arada kaynadi uzulemedim.
Yarin iyi bir doktorun muayenehanesinden randevu aldim bakalim o ne diycek.
Bende durumlar boyle sizler nasilsiniz? Yeni hamilelerimiz varmi??
Merhana derya hakkinda hayirlisi olsun. Aslinda doktorlar yumurta catlama gununden bir hatta iki gun once iliski oneriyorlar. Spermin catlayam yumurtaya ulasmasi zaman aldigi icin. Bu yuzden yumurtanin catladigini dusundugun gunden once iliski olduysa da ihtimal yuksektir Allahin izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?