İnşallah canım. senin bebişin nasıl bulantın falan varmı?evet canım eşin haklı hiç stres yapma.. o zaman belki daha rahat gelir bebiş
Git bakalım doktora ama herşey tertemiz çıkacak bence
hayırlısı olsun canım eşin güzel söylemiş
nice aileler var 5 seneyi geçtim ben 20 yıl sonra hamile kalan biliyorum
rabbim aratmasın en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
İnşallah canım. senin bebişin nasıl bulantın falan varmı?
Biz de tam onu konuşuyorduk canım :26: Bilmiyorum bebiş nasıl.. Pek fazla belirtim yok açıkcası bulantım falan olmuyor artık.. O yüzden merak ediyorum bebeğim iyi mi diye :26:
İnşallah canım. senin bebişin nasıl bulantın falan varmı?
amin canım inş en kısa sürede isteyen herkeze nasip etsin. canım 1 yıl olmuş korunmayalı hiç gttinmi doktora?
ne güzel canım ya bünyen sağlam demekki maşşallah bebişinde sağlıklıdır merak etme.
Ay günden biarkadaş 7 aylık hamile ama birazcık göbeği var sadece hiç belli olmuyo ama aşırı bulantısı olmuş daha yeni azaldı yemek yemeye başladım diyo. aman allah korusun boşver miden falan bulanmasın .
Kontrole ne zaman gidiceksin?
ben en baştan gittim canım doktora adet göremiyorum çünki
ilk ay klomen kullandım takip yapılmadı ama yumurtam çatladı akıntıdan anladım
ama gebelik olmadı sonraki ay progestan verdi bunu kullan dedi kullandım biraz oda işe yaramadı
sonra gidemedim babam vefat etti o ara zaten bebek düşünücek halim yoktu
2-3 ay sonra tekrar gittim adet görmedim tabi o ara hormon testleri istedi bir sorun yok dedi söktürücü kullan gel dedi ben
yine gidemedim çünki çanakkaleye gitmek zorunda kaldım öyle öyle 1 yıl olucak nisanda işte en son gittiğim doktorda 500 isteyince tahlillere kürlere başvurdum artık bikaç ay kürleri denicem
inşallah öyledir canım :)
ayy ne güzel ben de öyle olabilseydim ama şimdiden göbeğim çıktı benim yiyip yatmaktan
Valla en son 2 hafta önce gitmiştim doktor gün vermedi şu zaman gel diye :/ ben de haftaya gideyim diyordum 12. hafta içindeyken ama sanırım bu merak içerisindeyken bu hafta içi gidicem.. yarın gidebilirim :/
bencede eğer stres yapıyosan yarın bi git gör bebişini en azından için rahat etsin. Bence sağlıklı büyüyodur bebişin teyzesindende selam söyle miniğe :)
Başın sağolsun canım allah sabır versin.
1 sene olmuş artık doktor kontrolünde olmakta fayda var.
Bende bi sürü kür denedim de bi faydasını görmedim inşallah sana faydali olur
Kizlar gecen haftaki negatif sonuctan sonra ben tekrar kan testi yaptirdim bu sabah.saat 3 bucukta belli olcak sonuc.allahim yardim et tum bekleyenlere.....
hayırlı haberler inşallah kaç gün gecikti adetin ?
Merhaba arkadaşlar bende bu ay denemeye başladım ben iki kere kürtaj oldum surem doldu tekrar başladım adetime 6 gün var benim belim çok agriyor gazim çok var idrara sık çıkmaya başladım beyaz kremsi bi akintim var kokusuz bir tek göğüslerim acı miyor onun haricinde nerdeyse bütün belirtileri yaşıyorum sizce ben hamile olabilirmiyim lütfen bana yardım edinnn
Canim ins hamilesindir ama biz kadinlar bu belirtilerle kafayi yicez.arkadaslarim hep hic anlamadim diyo belirtiler ici erken diyolar.3 gun kala bi idrar testi yap bence
Ben bir kez okudum insaAllah sifaa bulur kardesin.
Kizlar gecen haftaki negatif sonuctan sonra ben tekrar kan testi yaptirdim bu sabah.saat 3 bucukta belli olcak sonuc.allahim yardim et tum bekleyenlere.....
Merhaba arkadaşlar bende bu ay denemeye başladım ben iki kere kürtaj oldum surem doldu tekrar başladım adetime 6 gün var benim belim çok agriyor gazim çok var idrara sık çıkmaya başladım beyaz kremsi bi akintim var kokusuz bir tek göğüslerim acı miyor onun haricinde nerdeyse bütün belirtileri yaşıyorum sizce ben hamile olabilirmiyim lütfen bana yardım edinnn
hadi hayırlı habelerini bekliyoruz canımm..
hoşgeldin RBBAİM aratmadan versin inşALALHH..EN BELİRTİLERE İNNAMIYORUM 3 AYDIR belirti yaşadım hep de hamileyim dedim innadım sonuda hüsran.. test yapmadan belirtilere güvenme ..inşALLAH SEN BU BELİRTİLERİ YAŞoyrsundur gerçekten beyninin sana bir oyunnu değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?