Kizlar kan 2015 ciktiiiii hamileyim.allahim hepinize nasip etsin.hayirlisiyla anne olalim hepimiz
Cnm benim senin adina çok sevindim kaç gün geçti adetin ne zamandir deniyordun bide hiç belirti yaşadın mi gerçekten çok sevindim ınş bizlerde güzel haberler veririz hayırlısıyla kucaginada alırsın ins
Merhaba arkadaşlar. Benim de 13 şubat ta donmuslarla tek embriyo transferim oldu. Dün test gunumdu. Çok şükür 223.3 çıktı. Yarın ikinci kanımı vermeye gidicem. İnşallah değer artmaya devam ediyodur
Cnm hayırlı olsun ınş güzel haberler alırsın kucaginada alırsın ins
Kizlar kan 2015 ciktiiiii hamileyim.allahim hepinize nasip etsin.hayirlisiyla anne olalim hepimiz
Yok canim ben hamile degilim negatif cikiyor kanda.ins yasariz gercekten o duyguyu bi gun..
Cnm bişey soracağım goguslerinde damar belirginlestimi senin cvp verirsem çok sevinirim
ben hep kaçırıyorum ya :) son dimi hamilesin . hayırlı olsun canım .Rabbim sağlıklı dogmsını nasip etsin
8 gün kaldı adetime bakalım varmı bişey acaba :) heyecanla bekliyorum
Benimde yarın 5 gün kaliyo ne zamandir deniyosun cnm bide belirti varmi
Egem çoook sevindim yaaKizlar kan 2015 ciktiiiii hamileyim.allahim hepinize nasip etsin.hayirlisiyla anne olalim hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?