Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar kan 2015 ciktiiiii hamileyim.allahim hepinize nasip etsin.hayirlisiyla anne olalim hepimiz

Cnm benim senin adina çok sevindim kaç gün geçti adetin ne zamandir deniyordun bide hiç belirti yaşadın mi gerçekten çok sevindim ınş bizlerde güzel haberler veririz hayırlısıyla kucaginada alırsın ins

Cok sagol canim en kisa zamanda darisi senin basina ins.adetim 6 gun gecti.bu ikinci denemeydi.hic belirti yoktu.biraz gogusler farkliydi bi o iste.

Merhaba arkadaşlar. Benim de 13 şubat ta donmuslarla tek embriyo transferim oldu. Dün test gunumdu. Çok şükür 223.3 çıktı. Yarın ikinci kanımı vermeye gidicem. İnşallah değer artmaya devam ediyodur

8 gün kaldı adetime bakalım varmı bişey acaba :) heyecanla bekliyorum

Benimde yarın 5 gün kaliyo ne zamandir deniyosun cnm bide belirti varmi

canım valla kasık agrısı oluyo arada da psikolojikmi bilemedim :) çok isteyincede böyle oluyo . sende varmı belirti canım bide göbegim de şişkinlik var . dediğim gibi vücud böyle oyunlar oynayabiliyo .

Egem hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin sen teste kac gun kala negatif görmüştün

kızlar nasılsınızz uzun bi aradan sonra kendimi toparladım ve geldim burda olmak beni daha çok motive ediyor çünki
varmı hamile haberleri inşallah vardır secido duyuyormusun beniii

kızlar ben adet oldum sanırım aslan pençesi erken getirdi galiba 20 gün olmuştu çünki adet olalı neyse zaten amaç adeti düzenlemek ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…