Kızlar benim çok uykum geliyo ara sırada kasigim ağrıyo iftara sık çıkmaya başladım ade time 5 gün var goguslerimdeki damarlar beliginlesti ben hamile olabilir miyim bana fikir verin
belirtilere çok takılma canım olabilirsinde olmayabilirsinde ben tecrübelerime dayanarak belirtilerle hamilelik anlaşılmıyor
onu anladım
kızıma hamileliğimde hiçbir belirti yaşamadım
birkeresindede her belirtiyi yaşadım ama bebek yoktu oyüzden kendini dinleme 5 gün kalmış zaten
kızlar ben adet oldum sanırım aslan pençesi erken getirdi galiba 20 gün olmuştu çünki adet olalı neyse zaten amaç adeti düzenlemek ti
canım senin yazılarına , yormlarına tavsiyelerine okaadar hayranım kii inanaılmaz bi enerjin var yani ben öyle hissediyorum sakın yanlış anlama kaç yaşındasın onu bile bilmiyorum ama böyle abla diyip akıl alasım geliyor sendensakın yanlış anlama ama olurmu gerçekten çok içtenlikle söylüyorum
estafurullah niye yanlış anlıyım canım benimde bişey bildiğim yokta işte bir çocuğum var ondan kalan tecrübeler burdan okuduklarım
çevremdeki insanlardan duyduklarım okadar bende herkes ne biliyorsa onu biliyorum birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz işte
benimde senden öğreniceklerim vardır 29 yaşındayım buarada ağustosa 30 a ayak basıyorum
bende 28 yaşındayım Allah bağışlasın evladını canım benim
estfr. bilmez olurmusun yorumların hani konuya yaklaşımın çok güzel
amiin Allah herkese evlat sevgisini tatırsın inşallah bende aranızda 2. kez anne olma duygusunu tadıyım inşallah
sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun bebiş
amin canım inşallahhh
ben 2 buçuk aylık evliyim daha yeni sayılır canım
eşim hep en başından beri istedi ben yok 1 sene geçsin diyordum sonra farkında olmadan çok istediğimi anladım bende
evlendim hemen adet oldum zaten
çok yeni maşallah ben biraz erken davrandım evlilikte bulmuşken kaçırmıyım kocayı dedim
19 da evlendim 5 sene düşünmedik çocuk kızımda 5. yılımızda geldi zaten hayatımıza isteyerek oldu Allah ömür versin
şimdi 5 yaşında 2.yi istiyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek pkoda olunca biraz zor oluyor tabi
Bebe time kullanan varmı kızlar ben biraz kaşık ağrım vardı 7 gün var adetime yaptım testi 2.Çizgi cok silik cikti yanlış olabilirmi acaba
maşallahh rabbim uzun ömür versin sağlık versin ailene yavruna canım
çok güzel olmuş bence 5 sene evlilik tam rayına oturur çok güzel olmuş bence ikincisi içinde inşallahh rabbim nasip eder en kısa zamanda ne güzell yaa maşallah
Bebe time kullanan varmı kızlar ben biraz kaşık ağrım vardı 7 gün var adetime yaptım testi 2.Çizgi cok silik cikti yanlış olabilirmi acaba
olabilir 7 gün çok erken doğru çıkıcağını sanmıyorum canım bana bebetıme yanlış poziitif gösterdi çok silik bile değildi bildiğin pembeydi üstelik
Niye bu kadar aceleciysem bende pek guvenmiyorim canım bekliyelim biraz .sende bi şeyler varmı
olabilir 7 gün çok erken doğru çıkıcağını sanmıyorum canım bana bebetıme yanlış poziitif gösterdi çok silik bile değildi bildiğin pembeydi üstelik
insan sabredemiyor içimiz kıpır kıpır dayanamıyoruz
bende bişey yok canım aslan pençesi kürü yapıyordum sanırım ondan erken adet oldum ama olsun bu bile benim için ilerleme
normaldeilaç içmeden adet olmadığım için :)
Rabbim herkese nasip etsin insallh.bende 2. Düşünüyorum hakkmıza hayırlisi olsun inşallah.şifa versin Allahim sanada
amin hepimize ne zamandır istiyorsun sonunda 2.yi düşünen birini buldum herkes ilk bebek için uğraşıyor da
Bütün belirtileri yaşıyorum ama psikolojik heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?