- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Bu ay benim de yumurtam takip altındaydı, git gel canım çıktı. İzin almak da cabası.
Habire kan alındı tahlil yapıldı, fenalık geldi.
Bu ay gitmicem oluruna bıraktım zaten herhangi bir problem gözükmüyor, kendimi hırpatlatmama gerek yok :)
kızlar simdi benim adet 2-3 gün gecmiş olacak bugunde gelen olmazsa acaba idrarda yarın cıkar mı ki...bir iki gün daha mı beklesem:26:
Canim eger gebelik varsa bence kesin cikar..kızlar simdi benim adet 2-3 gün gecmiş olacak bugunde gelen olmazsa acaba idrarda yarın cıkar mı ki...bir iki gün daha mı beklesem:26:
tatlım dur anlamadım,belime yastık koyarsam aşağı akar spermlerbacaklarımı dizden kırıp yatsam daha iyi olmamı
tatlım dur anlamadım,belime yastık koyarsam aşağı akar spermlerbacaklarımı dizden kırıp yatsam daha iyi olmamı
canım belli olur artık..ama neden kan vermiyorsunki...benim 2 gün geçecek doktora koşardımmmm
canım belli olur artık..ama neden kan vermiyorsunki...benim 2 gün geçecek doktora koşardımmmm
Bu ay benim de yumurtam takip altındaydı, git gel canım çıktı. İzin almak da cabası.
Bu ay gitmicem oluruna bıraktım zaten herhangi bir problem gözükmüyor, kendimi hırpatlatmama gerek yok :)
aynen benimde oyle annem 46 ben 26 ,en iiyi arkadaşım benim.Keşke diyorum ilk evlendiğimde hemen doğuruverseydim, arada az yaşş olması cok güzel.kendi çocuğumla ,hep annemle aramdaki ilişki gibi olsun istiyorum .Allah inşallah bana sağlıklı bır kız evlat nasip eder.
selamlar herkese
Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın ve ocak 2014 te Rabbim göbüşlerinizi sağlıklı sıhhatli evlat ile doldursun inşallah :)
yok belinn altına yastık kotduğun zaman bacakalrını yukarı kaldır popon yukarda oluyo o zmn ben ilişki esnasında bile yastık koyuyorum kalkana kadar hiç sperm çıkmıyo dışarı popon aşağıda kalıyo o zmn çıkıyo spermler poponu yukarda tut amma popo dedim kız dene bak şimdi yastık koy bacakalrı kaldır o zaman spermin aşağıya doğru yolu oluyo nette öyle yazıyodu ben öyle yapıyorum çoğu zmn
Canim eger gebelik varsa bence kesin cikar..
Adet gününe 1-2 gün kala bile silik olarak cikanlar var cünkü..
Canim cipsin adeti geciktigi de oluyormus..
O yüzden biraz tedirgin :)
,selamlar herkese
Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın ve ocak 2014 te Rabbim göbüşlerinizi sağlıklı sıhhatli evlat ile doldursun inşallah :)
selamlar herkese
amin inşallh canm evet bnm annemlede öyle her sabah arıyorum kıyafetlerimiz birbirine uyardı zevklerimz ortaklaşa giyerdik bende ilk kızım olsun istiyorum ama nasip allahın işi kız erkek farketmez yeter ki bir bebişim olsun
bayan popo tamam bugun öyle yapıcam poponun altına bi yastık koycam devircem popoyu 15 dk yatıcam
burda okumuştum ben hiç yapmadım ama ilişkiden sonra bacaklarını havaya kaldırıyolarmış eşleri bacaklarından tutup sirkeliyomuş çok komik gelmişti oyüzden denemedim hiç size doyum olmuyo ben pazara gidicem bugün pazar varda bizim size iyi sohbetler görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrr
Kizlar benim hic erkek kardesim yada abim yok o yüzden erkek olsun isterim..
Esim de tam tersi hic kiz kardesi yada ablasi yok o yüzden kizimiz olsun istiyor..
Amaaa Rabbim eli ayagi düzgün saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin..
Bu devirde cinsiyet hic fark etmiyor hayirli evlat olsun önemli olan o..
Cipsim anladim canim yarin sabah yaparsin da insaAllah güzel haberi bizimle paylasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?