Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bu yumurta takibi ne oluyo,doktora siz mi soylüyosunuz takıp yapalım dıye...bilmiyorum da:26:

kızlar simdi benim adet 2-3 gün gecmiş olacak bugunde gelen olmazsa acaba idrarda yarın cıkar mı ki...bir iki gün daha mı beklesem:26:

canım belli olur artık..ama neden kan vermiyorsunki...benim 2 gün geçecek doktora koşardımmmm

kızlar simdi benim adet 2-3 gün gecmiş olacak bugunde gelen olmazsa acaba idrarda yarın cıkar mı ki...bir iki gün daha mı beklesem:26:
Canim eger gebelik varsa bence kesin cikar..
Adet gününe 1-2 gün kala bile silik olarak cikanlar var cünkü..

tatlım dur anlamadım,belime yastık koyarsam aşağı akar spermler bacaklarımı dizden kırıp yatsam daha iyi olmamı

yok belinn altına yastık kotduğun zaman bacakalrını yukarı kaldır popon yukarda oluyo o zmn ben ilişki esnasında bile yastık koyuyorum kalkana kadar hiç sperm çıkmıyo dışarı popon aşağıda kalıyo o zmn çıkıyo spermler poponu yukarda tut amma popo dedim kız dene bak şimdi yastık koy bacakalrı kaldır o zaman spermin aşağıya doğru yolu oluyo nette öyle yazıyodu ben öyle yapıyorum çoğu zmn

tatlım dur anlamadım,belime yastık koyarsam aşağı akar spermler bacaklarımı dizden kırıp yatsam daha iyi olmamı

merhaba:) tatlım beline deil poponun altına koyacaksın , belin çukurda kalcak popo havada hatta yapabiliyosan bacaklarını yatak başına kaldır 15-20 dk dursan yeter diyolar. zaten ben daha fazla duramıyorum .

canım belli olur artık..ama neden kan vermiyorsunki...benim 2 gün geçecek doktora koşardımmmm

canım bulundugum yer küçük kan tahlili yapılmıyo...haftaiçi eşim eşte aslında arabayı alıp giderim ama emin olayım önce diyorum

şimdi gidip kanda negatif görmek var:18:

selamlar herkese

Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın ve ocak 2014 te Rabbim göbüşlerinizi sağlıklı sıhhatli evlat ile doldursun inşallah :)

Canim en iyisini yaparsin..
Bu ay da öyle dene bakalim insaAllah olacak bu sefer..
O kadar cok baski yapiyoruz ki kendimize..
Disa vurmasak bile bilinc altimiz dört dönüyor:)

amin inşallh canm evet bnm annemlede öyle her sabah arıyorum kıyafetlerimiz birbirine uyardı zevklerimz ortaklaşa giyerdik bende ilk kızım olsun istiyorum ama nasip allahın işi kız erkek farketmez yeter ki bir bebişim olsun

selamlar herkese

Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın ve ocak 2014 te Rabbim göbüşlerinizi sağlıklı sıhhatli evlat ile doldursun inşallah :)

Cok tesekkür ederiz güzel dileklerin icin amin insaAllah

bayan popo tamam bugun öyle yapıcam poponun altına bi yastık koycam devircem popoyu 15 dk yatıcam

Canim eger gebelik varsa bence kesin cikar..
Adet gününe 1-2 gün kala bile silik olarak cikanlar var cünkü..

zaten ben o erken ögrenenleri anlayaadım nasıl vucud varsa hayret

bakalım yarın sabah yapayım test

Canim cipsin adeti geciktigi de oluyormus..

O yüzden biraz tedirgin :)

tatlım ben bu işi 9 aydır deneyınce ilk 3 ay stresten gecikmelerim oldu .sonra stresi bırakınca düzene girdi adet günüm....

şimdide işi saglama alayım diyorum

aynen cnm git gel sabah sıra bekle öldürüyo adamı bende gitmedim bu ay dinlendirdim kendimi

selamlar herkese

,

ne güzel dilekler amin inşallah sen hamile misin yoksa

selamlar herkese

aminnn tesekkürler canım

evettt eşim ve bende kız istiyoruz...tabi önce saglıklı olması

Kizlar benim hic erkek kardesim yada abim yok o yüzden erkek olsun isterim..
Esim de tam tersi hic kiz kardesi yada ablasi yok o yüzden kizimiz olsun istiyor..
Amaaa Rabbim eli ayagi düzgün saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin..
Bu devirde cinsiyet hic fark etmiyor hayirli evlat olsun önemli olan o..

Cipsim anladim canim yarin sabah yaparsin da insaAllah güzel haberi bizimle paylasirsin

bayan popo tamam bugun öyle yapıcam poponun altına bi yastık koycam devircem popoyu 15 dk yatıcam

burda okumuştum ben hiç yapmadım ama ilişkiden sonra bacaklarını havaya kaldırıyolarmış eşleri bacaklarından tutup sirkeliyomuş çok komik gelmişti oyüzden denemedim hiç size doyum olmuyo ben pazara gidicem bugün pazar varda bizim size iyi sohbetler görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrr

Canim bacaklarindan tutup silkeliyorlarmiymis? Bunu da ilk defa duydum denemek laziim
Iyi alis verisler canim bende carsamba gidicem pazara sebze mevye alicam..
Market alis verisimi bugün yaptim

amin canım inş..... KUSURA BAKMAYIN sizide burda strese sokmuyorum umarım napayım:18:

haklısın canım benim içinde eşim içinde cinsiyet önemli deil rabbim saglıklı sıhatlı hayırlı evlat nasıp etsin isteyen herkese amin..

canım sizinde gönlünüze göre versin

aslında ben 1 kız 1 erkek ikiz istiyorum ama bebek bakımını düşününca tırsııyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…