Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Selam arkadaslar oncelikle Allah hepimize sag saglim bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin ve kimsenin kucagini bos birakmasin.. bizde son bes aydir esimle cocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay hayit hapi kullandim umarim ise yaramistir .. son bir haftadir ara ara kasik batmalarim oluyor goguslerim hasas ve aciyor normalde hic olmaz bende bunlar.. ve dun kahverengi akintim oldu cok az ama devami gelmedi adetime 4 gun var sizce hamile olabilirmiyim?

Benimde 5 gün kaldı cnm ınş güzel haberler veririz birbirimize

Neredeyse bütün belirtileri yaşıyorum birtek görüşlerde hassasiyet yok goguslerde damarlar belirginleşti belim agriyo idrara sık çıkma sürekli uyku hali kasiklarim agriyo bu şekilde ya sen

Kasiklarim agriyor goguslerim hasas ve aciyor ve dun kahverengi lekelenme oldu devami gelmedi bakalim hayirlisi olsun ikimiz icinde

valla ekimden beri spiral yok ama geçen ay dan beri ugraşıyorum sen

biz korunmayı bırakalı bir yıl olucak nisanda ama çok üstüne düşmedim ben tedavi olamadım
geçen yaz zor günler geçirdik babamın rahatsızlığı vefatı oyüzden çokta düşünemedim bebek işini

başın sağolsun canım.inşallah en kısa zamanda gelir bebişler benim oglumda 3 yaşına girdi artık bi kardeş lazım diye düşünüyoruz ama bakalım

Pcim bozuldu telden yaziyorum daha dogrusu yazamiyorum :) gicik oldummmmm kizlar ben normalde 28subatta regl olcaktm biliyorsuunuz ama erken oldum dun yani 25inde oldum Bugun Yani 26si su saat kahverwngi silince azcik oda bitis gibi geliyor anlamadm oysa kahverengi basladi kanli devam etti parca dusmedi suluk yoktu simdi kahveyle sonlaniyor bole olup hamile oldugunu ogrenen varmi yani 2gun regl oldum

canım bende senin gibiyim benim son adet tarihim 8 şubat daha 20 gün oldu ama bugün pembe leke geliyor sabahtan beri çamaşırıma geçmiyor bir ara biraz fazlalaştı sonra yine azaldı bende anlamadım nedir biz yine dikkat edelim bekleyelim biraz daha

Son düzenleme:

Mekani cennet olsun Allah sabir versin..

insaAllah yerlesmedendir :)

başın sağolsun canım.inşallah en kısa zamanda gelir bebişler benim oglumda 3 yaşına girdi artık bi kardeş lazım diye düşünüyoruz ama bakalım

hadi hayirlisi benim esimde 2-2,5 yasindan sonra ikinciyi dusunuruz diyo hayirlisi bakalim :)

amin canım sağolasın

Konu anne baba olunca hepimiz cocuk oluyoruz.. Bizde babannemi kasimda kaybettik babam 65 yasinda hayatimda hic oyle gormedim onu.. Rahmetli anneannemi de kaybettigimizde annem geceleri yanima gelir sabaha kadar adeta cocuk gibi aglardi.. Rabbim sabir versin gercekten cok zor.. Ama.hayata inandigimiz gibi olume de inaniyoruz insaAllah cennette kavusuruz sevdiklerimizle..

Canim herkse farkli oluyor biliyorum ama bak bende bir ay 31 inci gun bir ay 27 inci ertesi ayda hamile kaldim insaAllah sende de onumuzde ki ay olacak insaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…