canım bende senin gibiyim benim son adet tarihim 8 şubat daha 20 gün oldu ama bugün pembe leke geliyor sabahtan beri çamaşırıma geçmiyor bir ara biraz fazlalaştı sonra yine azaldı bende anlamadım nedir biz yine dikkat edelim bekleyelim biraz daha
hadi hayırlı habelerini bekliyoruz canımm..
hoşgeldin RBBAİM aratmadan versin inşALALHH..EN BELİRTİLERE İNNAMIYORUM 3 AYDIR belirti yaşadım hep de hamileyim dedim innadım sonuda hüsran.. test yapmadan belirtilere güvenme ..inşALLAH SEN BU BELİRTİLERİ YAŞoyrsundur gerçekten beyninin sana bir oyunnu değildir..
öyle canım annaesini babasını kaybedince büyüyor aslında insan ben bunu anladım
baban 65 yaşında annesini toprağa verdiği gün büyüdü işte ana baba başımızdaysa aslında hala çocuğuz biz
benim babam 58 yaşındaydı 3 senedir hastaydı zor günler geçirdi ama çok şükür Rabbime yatırmadı hiçde şikayet etmedi babacım
son sözüde iyiyim Allaha şükür oldu Rabbim kabrine iyilik versin inşallah
canım bende senin gibiyim benim son adet tarihim 8 şubat daha 20 gün oldu ama bugün pembe leke geliyor sabahtan beri çamaşırıma geçmiyor bir ara biraz fazlalaştı sonra yine azaldı bende anlamadım nedir biz yine dikkat edelim bekleyelim biraz daha
Canim herkse farkli oluyor biliyorum ama bak bende bir ay 31 inci gun bir ay 27 inci ertesi ayda hamile kaldim insaAllah sende de onumuzde ki ay olacak insaAllah :)
Hayatim gune takilmiyorum inan bende oyleyim bazen aydan aya bazen 28gunde bir o bisey degil saol yinede canim sag salim kucagi alirsin ins canim :)[/QUOTE
Allah razi olsun canim amin insaAllah en hayirli zamanda darisi basina insaAllah :)
Şubat da bitti bu ayda olmadı umutlar mart a kaldı
Yeni ay yeni umutlar canim insaAllah martta olacak :)
kızlar konuyla alakasız ama şimdi akşama kadar bende pembe bir akıntı geldi şimdi yok denicek kadar az
benim gusül almam gerekirmi sizce :26::26:
İcin rahat edecekse istersen al canim galiba adet kanamasi olmadigi sure ozur olarak geciyor? Yanlis bilgi de vermek istemem ama.. :26:
bende özür olarak biliyorum aslında ama içime kurt düşüyor ben en iyisi işimi sağlama alıyım sağol canım
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
Hamilesin cnm benim darısı biz isteyenlerin basina hayırlı olsun kaç aydır deniyodun
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
Hamilesin bence tebrikler
Belirtin varmi peri kizi nasil dayandin 3 gun
Eki Görüntüle 998231
gözün aydın arkadaşım Rabbimin izniyle gebesin
benim de böyleydi silikti kanda çıktı meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?