Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim senin ihtimalin daha yukses ins oledir yerlesme kanamasidir . ben erkenden olurum bazen ona takilmiyorm .ama hic pihtilasma yok kanama var kahveerengiyle basladi kahveyle simdi bititi bitiyor sayilir dun sabah basladi bigun aksam bitiyor efulum kimdi bole biri vardi regl oldum sanmisti resmen sanki ..

öyle canım annaesini babasını kaybedince büyüyor aslında insan ben bunu anladım
baban 65 yaşında annesini toprağa verdiği gün büyüdü işte ana baba başımızdaysa aslında hala çocuğuz biz
benim babam 58 yaşındaydı 3 senedir hastaydı zor günler geçirdi ama çok şükür Rabbime yatırmadı hiçde şikayet etmedi babacım
son sözüde iyiyim Allaha şükür oldu Rabbim kabrine iyilik versin inşallah

Canim nasilsin? Biz bugun doktora gittik cok sukur hersey yolundaymis. Kalp atislarini da duyduk. İnsaAllah Rabbim sana ve herkese nasip edecek. Umutla ve dua ile insaAllah olacak.

Cok cok dogru.. Babam rahmetli babannemden sonra gercekten cok degisti.. MasAllah ne mutlu babana insaAllah topragi bol olsun mekani cennet olsun.. Bu dunuada ne yapiyorsak yapalim orada hesabini verecegiz/gorecegiz..

Canim herkse farkli oluyor biliyorum ama bak bende bir ay 31 inci gun bir ay 27 inci ertesi ayda hamile kaldim insaAllah sende de onumuzde ki ay olacak insaAllah :)

Hayatim gune takilmiyorum inan bende oyleyim bazen aydan aya bazen 28gunde bir o bisey degil saol yinede canim sag salim kucagi alirsin ins canim :)

kızlar konuyla alakasız ama şimdi akşama kadar bende pembe bir akıntı geldi şimdi yok denicek kadar az
benim gusül almam gerekirmi sizce :26::26:

kızlar konuyla alakasız ama şimdi akşama kadar bende pembe bir akıntı geldi şimdi yok denicek kadar az
benim gusül almam gerekirmi sizce :26::26:

İcin rahat edecekse istersen al canim galiba adet kanamasi olmadigi sure ozur olarak geciyor? Yanlis bilgi de vermek istemem ama.. :26:

İcin rahat edecekse istersen al canim galiba adet kanamasi olmadigi sure ozur olarak geciyor? Yanlis bilgi de vermek istemem ama.. :26:

bende özür olarak biliyorum aslında ama içime kurt düşüyor ben en iyisi işimi sağlama alıyım sağol canım

Selamlar hanımlar nasılsınız
Yeni hamile kalanlara allah bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) hepinizi öptüm:):):)

Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:

Hamilesin cnm benim darısı biz isteyenlerin basina hayırlı olsun kaç aydır deniyodun

gözün aydın arkadaşım Rabbimin izniyle gebesin
benim de böyleydi silikti kanda çıktı meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…