Ay öyle mş dersinnnn ne biliyim umutlanmak istemiyorumm biyandan heycan bi yandan korku kan testine bile gidemiyorum tırsıyorummmm
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
Hadi hayirli olsun canim bencede hamilesin
Öyle mi diyosun canım yaa şu ileride sağlık ocağı var acaba gitsem yaparlar mı? birde yaparlarsa bugün verirler mi sonuçları :18::18::18:
Ay inşallah canım inşallahh yaaaa =( Belirtim yok, sadece kasıklarımda ağrı var o kadar. Ama kızıma hamile kaldığımda da hiçbir belirtim yoktu. Bilmiyorum çok heycanlıyım yaa:18::18:
Olabilir canım en kısa zamanda kadın doğum randevusual bugunyarın git,hayırlısı olsun..Hanımlar merhaba, bu ay kafamı rahat bırakmak için hiç yazmadım.
Hamiş olan herkesi tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin darısını başımıza versin inşallah. Dün benim regl günümdü olmadım kan tahlili için hastaneye girmişken vazgeçip çıktım. gece saat 11 de peçeteye hafif pembe lekeler geldi oldum diye saatlerce ağladım hayırlısı böyleymiş rabbim deyip uyudum, fakat şu saat oldu hala gelen giden yok hiç böyle olmazdı yerleşme kanaması olabilirmi?
Hanımlar merhaba, bu ay kafamı rahat bırakmak için hiç yazmadım.
Hamiş olan herkesi tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin darısını başımıza versin inşallah. Dün benim regl günümdü olmadım kan tahlili için hastaneye girmişken vazgeçip çıktım. gece saat 11 de peçeteye hafif pembe lekeler geldi oldum diye saatlerce ağladım hayırlısı böyleymiş rabbim deyip uyudum, fakat şu saat oldu hala gelen giden yok hiç böyle olmazdı yerleşme kanaması olabilirmi?
Adet gunu yerleşme kanamasi olacagini sanmiyorum canim ama gec yumurtladiysan adete yakin yerlesmede olmus olabilir ayrica hamilelgini adet gunu lekelenmerle ogrenen cok kisi taniyorum bence hemen test yaptir
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
İnşallah canım ya 1 buçuk senedir bekliyoruz.. Senin lekelenmen regline ne kadar kala oldu?
Kızlar az önce kan verdim akşam 4 gibi alıcam sonucu ay çok merak ediyorum yaaaa((((
Eki Görüntüle 998231
hamilesin tebrikler canım:)) darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahhhhh
Canın inşallah yaa ağzın bal yesin Rabbim büyüktürr ama ben korkuyorum hala sanki boşuna hevesleniyorumHadi hayirlisi canim ama bence bebis geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?