Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hadi hayirli olsun canim bencede hamilesin

Ay inşallah canım inşallahh yaaaa =( Belirtim yok, sadece kasıklarımda ağrı var o kadar. Ama kızıma hamile kaldığımda da hiçbir belirtim yoktu. Bilmiyorum çok heycanlıyım yaa:18::18:

Kasik agrisida bir belirtidir :) benimde kizimda hic belirtim yoktu test bence bariz belli pozitif hayirlisi olsun

Benin pembe akintim şeffaflasiyor kizlar kasiklarimdada batma var gosguslerimdede aksamdan beri batmalar var eger bu akinti yerlesmeyse sizce teste ne zaman cikar

bugün 6. gün hala adet olmadım. 2.gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. pazartesiye kadar beklemek istiyorum ama sabredemiyorum çok zor beklemek.
çok acıkıyorum, gazım var ve halsizim..
ateşim de yükselmeye başladı. sabah 36.7 ydi. ilk defa gördüm bu dereceyi adet günüm geçti bi de yani...

Hanımlar merhaba, bu ay kafamı rahat bırakmak için hiç yazmadım.
Hamiş olan herkesi tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin darısını başımıza versin inşallah. Dün benim regl günümdü olmadım kan tahlili için hastaneye girmişken vazgeçip çıktım. gece saat 11 de peçeteye hafif pembe lekeler geldi oldum diye saatlerce ağladım hayırlısı böyleymiş rabbim deyip uyudum, fakat şu saat oldu hala gelen giden yok hiç böyle olmazdı yerleşme kanaması olabilirmi?

Olabilir canım en kısa zamanda kadın doğum randevusual bugunyarın git,hayırlısı olsun..

Kızlar gebelik varsa miratech marka 3 tl lik testle adete 2-3 gün kala yapablirsinz cıkıyor.ama en garantisi adet gnü tabi :)
bir de hamile kalmak için neler yaptıgımı söyliyim size
adetin son günlerine doğru 2-3 gün bal çörekotu tarçın yedim çörekotunu dövün ama.fazlası zararlı bikaç gün birkaşık yeseniz yeter.
herhangi bir gün belinize yakı yapın 1 gün kalsın
ayağınızı sıcak tutun
ilişki sırasında önsevişme olmasın
ilişkiden önce eşinizin testisleri soğuk olsun buz koydurun veyas oğuk suyla yıkatın
yumurtlama günlerinde günaşırı birliktelik
eşinize keçiboynuzu pekmezi yedirin cerez yedirin
stres yapmayın hergün yarım saatlik yürüyüş rshatlatır
ilişk sırasında poponuzun altına yastık koyun sonrasında da yarım saat ayakarınızı dikin
Allah ın izniyle hepiniz hamile kalırsınız
İnşallah

Adet gunu yerleşme kanamasi olacagini sanmiyorum canim ama gec yumurtladiysan adete yakin yerlesmede olmus olabilir ayrica hamilelgini adet gunu lekelenmerle ogrenen cok kisi taniyorum bence hemen test yaptir

hamilesin tebrikler canım:)) darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahhhhh

İnşallah canım ya 1 buçuk senedir bekliyoruz.. Senin lekelenmen regline ne kadar kala oldu?

Canim benim durum biraz karisik bende pko var adet günüm tam net degil ama bu ay aslan pencesi kuru uyguladim ben yumurtladigim gunu biliyorum ordan hesaplarsam adete bir hafta var ken oldu lekelenme dun sabah basladi aksama azaldi ama simdi tekrar basladi az az devam ediyor kasiklarimda batma adet olucakmis hissi var hayirlisi artik ya kurden dolayı erken adet olucm yada yerlesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…