arkadaslar uzun ugraslar sonucu gebe kaldim mmerqk ettiginiz birseyler varsa belirtilerle ilgili cebapliyim
Hanımlar merhaba, bu ay kafamı rahat bırakmak için hiç yazmadım.
Hamiş olan herkesi tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin darısını başımıza versin inşallah. Dün benim regl günümdü olmadım kan tahlili için hastaneye girmişken vazgeçip çıktım. gece saat 11 de peçeteye hafif pembe lekeler geldi oldum diye saatlerce ağladım hayırlısı böyleymiş rabbim deyip uyudum, fakat şu saat oldu hala gelen giden yok hiç böyle olmazdı yerleşme kanaması olabilirmi?
Kızlar az önce kan verdim akşam 4 gibi alıcam sonucu ay çok merak ediyorum yaaaa((((
hayırlısı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..neler yaptın peki bunun içinn.
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
cnm adet olacagim gun yunurtkamisim tesadufen farkettiler. benim hep oyle oluyormus yumurta bulamiyorlardi bi turlu
Kızlaaaaaaarrrrr Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyimm :))) hcg değerim 119.2 nasıl sizce?????
Kızlaaaaaaarrrrr Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyimm :))) hcg değerim 119.2 nasıl sizce?????
hayir cnm kullanmadim sadece yumurtlama dinemimibulmaya calistilar
Gozunaydinn cnm:) degerin hergun yaklasik 2 katina cikacak 1500-1600 lere ulastignda kesende goruncek Allahin izniyle:)
Bence cok iyi allah kucagina almayida nasip etsin canim bizlere de dua et
Tebrik ederim canim darisi bizlere insallah
Arkadaşım belirtilerin neydi yazabilir misin
ayyy hakkaten mi yaa inşallahhhhhhhh....
Canın inşallah yaa ağzın bal yesin Rabbim büyüktürr ama ben korkuyorum hala sanki boşuna hevesleniyorum(
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
inşallah Allahım inşallah
canım leke durdumu
Masallah canim bebegini büyütmüssün darisi basimiza nasil gidiyor hersey yolundadir insaAllah?
Gözün aydınn canım gecikmen 1 hafta olsun keseyi görebilirsin ben 5 haftalıkken keseyi 7 haftada kalp atışlarını gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı ugurlu olsun inşallah
ayyy evett ya cok şükür sorunsuz buyuyor bebegimhiç bi sorunum yok ilk hamileligim benim çok güzel geciyor sabah kalktıgımda azçık midem bulanıyor hemen geciyo ama kavaltı yapamıyorum hiç öyle inşallah darısıda sizlere hergün dua ediyorum sizler içindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?