Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim hangi renk akintin? Ve bata kac gun var? İnsaAllah bebistendir :)

evet bugün gecikeli 7 gün yani 1 hafta oldu. acayip derecede acıkıyorum .. gece uyandım 4de açlıktan uyuyamadım.. tahammül edemiyorum açlığa resmen. eskiden olsa saatlerce aç dururdum ... kahvaltı nedir bilmezdim...

biraz daha sabredicem ama test için :18:

7 gun sabretmissinya cani bence yeterli bir sure varsa cikar zaten

7 gun sabretmissinya cani bence yeterli bir sure varsa cikar zaten

ah nasıl sabrettim gel de bana sor. 10günden önce çıkmayabiliyormuş o yüzden pazar günü yapacam testi.. şimdiye kadar yaptıklarım gibi negatifi görmekten korkuyorum.. :18:

ah nasıl sabrettim gel de bana sor. 10günden önce çıkmayabiliyormuş o yüzden pazar günü yapacam testi.. şimdiye kadar yaptıklarım gibi negatifi görmekten korkuyorum.. :18:

Gec dollenmeyse cikmayabilir evet ama duzenli adet oluyorsa bir gun gecikmeylede öğrenen cok hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlunden geçen olur

Gec dollenmeyse cikmayabilir evet ama duzenli adet oluyorsa bir gun gecikmeylede öğrenen cok hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlunden geçen olur

30-35 gün arası adet görüyorum.
olduysa tahminimce geç döllenme olmuştur...
2-3 gün geciktikten sonra test yaptım negatif çıktı.
pazara kadar beklim diyorum.
amin canm

Son düzenleme:
Mrb Arkadaslar ben de bu ay hamile kalmak istiyorum fakat tam adet gunumde hasta oldum fakat 2 gun sonra bitti ve cok az kanamam oldu. Meme agrim hala devam ediyor normalde adet olunca agri falan kalmazdi.hamile olabilir miyim?

hmmm inşallah yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla .bekliyoruz bebeişleri ay daha 5 gün var adetime nasıl sabredicem bilmiyorum

Adetin 2. Gunu test yaptim negatifti.2 gun gecti aradan, belli olurmu ki

yanı reglin 2 gün geçince yaptığını varsayarsak test negatifti demek. geç döllenme olmuş olabilir. gördüğün kanama da yerleşme kanaması olabilir. bence elinde fazla testin varsa yapıver derim ben. eğer normalde yaşadığın regl sürecin böyle değilse de negatif çıksa bile doktora bi görün bence canım. ama tabi gönlümüz pozitiften yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…