canım dün akşam durmuştu bugün yine devam etti şimdi şu anda yine çok az
bir ara biraz çoğalıp sonra azalıyor anlamadım bir türlü:44:
çoğalma dediğimde öyle çok değil
sabahtan beri yoğun bir bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı birde hani olurya adet olucakmış gibi
sanki birden boşalıcak hissi öyle tuhaf bir his ama şimdi kesildi :44::44::44::44:
Kızlaaaaaaarrrrr Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyimm :))) hcg değerim 119.2 nasıl sizce?????
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar aşılama oldum
Hadi hayirlisi insaAllah bebegin tutunursana :)
Canim hangi renk akintin? Ve bata kac gun var? İnsaAllah bebistendir :)
Canim hangi renk akintin? Ve bata kac gun var? İnsaAllah bebistendir :)
evet bugün gecikeli 7 gün yani 1 hafta oldu. acayip derecede acıkıyorum .. gece uyandım 4de açlıktan uyuyamadım.. tahammül edemiyorum açlığa resmen. eskiden olsa saatlerce aç dururdum ... kahvaltı nedir bilmezdim...
biraz daha sabredicem ama test için :18:
7 gun sabretmissinya cani bence yeterli bir sure varsa cikar zaten
ah nasıl sabrettim gel de bana sor. 10günden önce çıkmayabiliyormuş o yüzden pazar günü yapacam testi.. şimdiye kadar yaptıklarım gibi negatifi görmekten korkuyorum.. :18:
Gec dollenmeyse cikmayabilir evet ama duzenli adet oluyorsa bir gun gecikmeylede öğrenen cok hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlunden geçen olur
30-35 gün arası adet görüyorum.
olduysa tahminimce geç döllenme olmuştur...
2-3 gün geciktikten sonra test yaptım negatif çıktı.
pazara kadar beklim diyorum.
amin canm
Mrb Arkadaslar ben de bu ay hamile kalmak istiyorum fakat tam adet gunumde hasta oldum fakat 2 gun sonra bitti ve cok az kanamam oldu. Meme agrim hala devam ediyor normalde adet olunca agri falan kalmazdi.hamile olabilir miyim?
Kızlaaaaaaarrrrr Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyimm :))) hcg değerim 119.2 nasıl sizce?????
Adetin 2. Gunu test yaptim negatifti.2 gun gecti aradan, belli olurmu kitest yap canım
canım dün akşam durmuştu bugün yine devam etti şimdi şu anda yine çok az
bir ara biraz çoğalıp sonra azalıyor anlamadım bir türlü:44:
çoğalma dediğimde öyle çok değil
sabahtan beri yoğun bir bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı birde hani olurya adet olucakmış gibi
sanki birden boşalıcak hissi öyle tuhaf bir his ama şimdi kesildi :44::44::44::44:
MasAllah bende ayniyim sadece uyku halindeyim butun gun uyuyabilirim
Adetin 2. Gunu test yaptim negatifti.2 gun gecti aradan, belli olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?