yanı reglin 2 gün geçince yaptığını varsayarsak test negatifti demek. geç döllenme olmuş olabilir. gördüğün kanama da yerleşme kanaması olabilir. bence elinde fazla testin varsa yapıver derim ben. eğer normalde yaşadığın regl sürecin böyle değilse de negatif çıksa bile doktora bi görün bence canım. ama tabi gönlümüz pozitiften yana
aynen ya bende de bi uyku 2 gündürinşallah bebişlerdendir
Evet cok haklisin tekrar test yapayim normalde adetim asla 2 gun surmez beni suphelendiren de bu ve memedeki agrimin devam etmesi. Tesekkur ederim cevabin icin, hayirlisiyla ogrenmek istiyorum artik. Bu ay o kadar cok test yaptim ki...
Kızlar günaydın, geçen ay regl oldugumdan beri forumdan uzak duruyorumki odaklanmayayım kafam dağılsın diye. Bugün adetim 3.gün gecikti. az önce test yaptım ilk 3-4 dk çıkan şey bu silik çıktı. Acaba hamile miyim dersiniz?????:18::18::18:
Eki Görüntüle 998231
hmmm inşallah yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla .bekliyoruz bebeişleri ay daha 5 gün var adetime nasıl sabredicem bilmiyorum
hadi hemen yap da bizimle de paylaş ozaman merak ediyoruz
Test yaptim simdi canim, yine negatif
kaç günde bi regl oluyosun. bugün kaçıncı günün. geç döllenme olmuş olabilir mi?
stresten de böyle olmuş olabilir. bebek isteyince dengeler değişiyo çünkü bünyede.
hiç üzülme bence, bikaç gün daha bekle sonra istersen kan tahlili yaptır yada doktora git durumu anlat. bi muayene eder. kist falan var mı diye.
ama sakın üzme kendini, hayırlı zaman neyse ozaman gelir bebişin.
28 gunde bir adet oluyorum. Bu ay 29. Gun oldum. 2 gun geldi. 3. Gun hic bisey yoktu. Meme ucum koyulasti aciyor ve kasiniyor hala da agriyor. Anlamadim hala hicbisey. Off ne zormus kadin olmak. Esime soruyorum kesin hamilesin diyor:)
yerleşme kanaması çok az oluyomuş günlük pedi bile doldurmuyomuş. hayırlısı canım. bence kan testi yaptır sen dicem ama:)
üzülmeni de istemiyorum. sen bilirsin artık burdan sonrasını. çünkü okadar topik gezdim. hamilelikte en belirgin belirti göğüsler.
gerisi boş:)
Evet canim, yerlesme kanamasi diye dusununce ancak 1 haftaya kadar kanda cikiyormus sanirim.pazartesi kan testi yaptiricaz cikmaz ise birsey doktora gitcez. Normal degil cunku. Yasim 32 acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Bakalim hersey pazartesi belli olur
Tamam canim mutlaka haberdar edicem. Senin bebegin var mi? Benim olursa ilk bebegim olacak gec kaldik birazben de 32 yim:) bak gelismelerden hbrdar et bizi de
MasAllah canim tekrar hayirli olsun saglikli sihatli bir gebelik olsun insaAllah :)
hadi hayırlı olsun canım maşaallah
ayy ne güzel bi haber bu hayırlı olsun canım tebrikler
Tamam canim mutlaka haberdar edicem. Senin bebegin var mi? Benim olursa ilk bebegim olacak gec kaldik biraz
aynen biz de geç kaldık canım:) ilk bebek olcak olursa.
mayısta 5 yıllık evli olucam. ilk iki yıl biz düşünmüyoduk. 2. yılda da benim iltihaplı romatizma hastalığım çıktı. ilaçlarını kullanırken bebek düşünmememiz gerekiyodu riskliymiş. hastalık biraz kontrol altına girsin diye bekledik 2 yıl daha. ama baktım bu hastalık ömür boyu süren bi hastalık ben de doktora biz daha fazla beklemek istemiyoruz dedim. ve kestim ilaçları. 8 aydır da deniyoruz. aralarda fire verdiğimiz de oldu tabi. ama 5 ayı düzenli denedik en az. sen nezamandır deniyosun canım. yeni mi?
aynen biz de geç kaldık canım:) ilk bebek olcak olursa.
mayısta 5 yıllık evli olucam. ilk iki yıl biz düşünmüyoduk. 2. yılda da benim iltihaplı romatizma hastalığım çıktı. ilaçlarını kullanırken bebek düşünmememiz gerekiyodu riskliymiş. hastalık biraz kontrol altına girsin diye bekledik 2 yıl daha. ama baktım bu hastalık ömür boyu süren bi hastalık ben de doktora biz daha fazla beklemek istemiyoruz dedim. ve kestim ilaçları. 8 aydır da deniyoruz. aralarda fire verdiğimiz de oldu tabi. ama 5 ayı düzenli denedik en az. sen nezamandır deniyosun canım. yeni mi?
Kızlar bildiğiniz gibi dün hamile olduğumu öğrendim ve bu benim ikinci gebeliğim.
Şuan 19 aylık bir kızım var.
Burada okuduklarıma göre çoğunuz hamilelik belirtisine takılmış durumdasınız.
Ama bakın benim her iki gebeliğimde de hiç bir belirtim olmadı, sadece regl belirtileri ile aynı. Yani kasıklarda ağrı hafif göğüs acıması, o da göğsünü ellersen anlıyorsun zaten hassas mı değil mi vs.
Yani sizlerden istediğim her bünye aynı değildir, aklınızı takmayın bunlara.
Belirti olacak diye bir şart yok, belirti yok diye hamile olmadığınızı düşünüp kendinizi üzmeyin.
Rabbim neylerse güzel eyler.
İnşallah tüm isteyen arkadaşlarımıza hayırlısı ile verir evlatlarını Allah'ım...
Sizden küçük birşey isteyeceğim, benim için bebeğimin sıkı sıkı tutunması için duanıza beni de katın, ve tekrar söylüyorum belirti olmadı diye kendinizi strese sokup olacak gebeliğinizin stres yüzünden olmamasına neden olmayın.
He birde ben geçen ay hiç girmedim buraya hiç okumadım, uzak tuttum kendimi ve ilişkilerimde ne yuurtlama günü hesap ettim ne de hamilelik.
Kızımda da öyle yapmıştım. Bu işe yarıyor gerçekten. Gerçi ne demişler, olana değil oldurana bakacaksın. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?