Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

benziyomuşuz:) ozaman belki bebişler de aynı zamanda gelir

arkadaşım merhaba biraz geç oldu ama:)
iyiym saolasın, bu yumurta takibini yumurtlama döneminde gitsem başlatır mı doktor yoksa öncesinde bi test bi ilaç bişey istiyolar mı?

bi de senin nasıl gidiyor hamilelik:) kan testi yaptır dediğim günü hatırlıyorum hala. bi de sonuç negatif çıkmıştı üzülmüştük, ama bikaç gün sonra güzel hbri vermiştin. meğer geç döllenmeymiş.

Canim nasilsin? Biz bugun doktora gittik cok sukur hersey yolundaymis. Kalp atislarini da duyduk. İnsaAllah Rabbim sana ve herkese nasip edecek. Umutla ve dua ile insaAllah olacak.

çook şükürr sen nasılsın...ooo çok güzel haber çook sevindiim.. inşALALH bu ay mutlu haber veririm bende cümlemiz inşALALH OL BOL DUA EDİN İZERE..ENDE SOĞAN KÜRÜNE BAŞLADIIMM..

Kızlaaaaaaarrrrr Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyimm :))) hcg değerim 119.2 nasıl sizce?????

canım çokk sevindimmmm senin adınaaa inşallah rabbim tamamına erdirirr darısııı hepimizin başınaaa kızlarr

Adetime 4 gün var ama umudum yok dua edin kızlar goguslerde damar belirginleşti şimdilik bi bu var

canım umutsuz olma sakın sonuçta rabbim herzaman yanımızda ondan umut kesilmezz sen hep dua ett bizde ediyoruz hep birbirimiz için inşallahhh bebişlerimiz olur bozma moralini sakın olmuyacak diye düşünme inşallah hayırlısyla olucak

merhaba kızla bu ay adetım 7 gun gecıktı ıkı gun once adet oluorum sandım ama ıkı gun surdu ve azdı ama kırmızıydı bu ustune gorme olabılır mı acaba

kızlarrr nasılsınızzz uzak kalmak istemiyorum burdan sizdenn hamile haberi alınca mutlu oluyorum gerçkten birde sabah namazdayken dua ediyordum sizin için ama isimlerinizi bilmediğim için Allahım topikteki kızlara dedim anne olmayı nasip ettt inşallahh

Kızlar hepiniz için dua ediyorum rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hurmetine hepimize hayırlısıyla bebis nasip etsin benim batima 3 gün kaldı dua edelim iki kere kürtaj oldum bu 3 cü olacak rabbim ınş bukez hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin tabi bütün isteyenlere de

ay canım ya ALLAH yardımcın olsun inşallah kürtaj çok zor diyorlar inşallah bu sefer tutunur sana kuşum..stres yapma o günü düşünme zamanın çabuk geçer..

Benim pek umudum kalmadi canim 3. Gun bugun hala devam ediyor miktari artmiyor agrilarim sizilarim gecti sanirim kurden kaynaklı bir durum bu bekliyorum sokulmesini olmazsa bu ay sogan kuru yapicam

regl oldum bende bu ay da olmadı incir kürüne başlıcam bende ne zman başlanıyodu o . bide keçiboynuzu kürü var erkekler için

regl oldum bende bu ay da olmadı incir kürüne başlıcam bende ne zman başlanıyodu o . bide keçiboynuzu kürü var erkekler için

ah benimkide sökülsede yeni ay yeni umut desem damla damla sinir etti beni eşimde sen kürüne devam et adetini düzene sokuyor ondan diyor
sanırım ben başlıcam yarın küre

ah benimkide sökülsede yeni ay yeni umut desem damla damla sinir etti beni eşimde sen kürüne devam et adetini düzene sokuyor ondan diyor
sanırım ben başlıcam yarın küre

Ewet canım adetinin düzenli olması lazım.sogan kürü söktüyo galiba.:44: bide bu yumurtlama için ovulasyon dönemini belirleyen testler var onlarımı kullansak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…