- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Cok gecmis olsun canim, insallah en kisa zamanda mutlu haberi alirsin. Evet biz 1.5 yil once evlendik. Bu ilk denememiz
Merhaba bende sizdenim 5yillik evliyim 82dogumluyum simdiye kadar bizde istemedik bu 3. Ayimiz bakalım ne zaman gelcek inşallah birlikte guzel haberleri aliriz onceden yasa takilmazdim şimdi isteyince stres oldum sizin gibi gec kalmisim gibi hissetmeye basladim
Amin canim tsk ederimhayırlısı olsun canım:)
benziyomuşuz:) ozaman belki bebişler de aynı zamanda gelir
benziyomuşuz:) ozaman belki bebişler de aynı zamanda gelir
arkadaşım merhaba biraz geç oldu ama:)Günaydın canım nasılsın?
Bence yumurta takibini mutlaka iyi bir doktorda yapmalısın... Ayrıca eşininde en kısa zamanda sperm testi yaptırması gerek... Malum bu onlar için biraz zor,gurur meselesi yapıyor çoğu ama sonuçta bu onların elinde olan bişey değil,bünye ve sağlık meselesi
Günaydın canım nasılsın?
Bence yumurta takibini mutlaka iyi bir doktorda yapmalısın... Ayrıca eşininde en kısa zamanda sperm testi yaptırması gerek... Malum bu onlar için biraz zor,gurur meselesi yapıyor çoğu ama sonuçta bu onların elinde olan bişey değil,bünye ve sağlık meselesi
Canim nasilsin? Biz bugun doktora gittik cok sukur hersey yolundaymis. Kalp atislarini da duyduk. İnsaAllah Rabbim sana ve herkese nasip edecek. Umutla ve dua ile insaAllah olacak.
Kızlaaaaaaarrrrr Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyimm :))) hcg değerim 119.2 nasıl sizce?????
Adetime 4 gün var ama umudum yok dua edin kızlar goguslerde damar belirginleşti şimdilik bi bu var
merhaba kızla bu ay adetım 7 gun gecıktı ıkı gun once adet oluorum sandım ama ıkı gun surdu ve azdı ama kırmızıydı bu ustune gorme olabılır mı acaba
canım bence büyük ihtimalle olabilir test yaptın mı peki ???
Kızlar hepiniz için dua ediyorum rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hurmetine hepimize hayırlısıyla bebis nasip etsin benim batima 3 gün kaldı dua edelim iki kere kürtaj oldum bu 3 cü olacak rabbim ınş bukez hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin tabi bütün isteyenlere de
Ah keşke elimde olsa o günü aklımdan bi türlü atamıyorum ki cnm teşekkür ederim düşüncelerin için allah razı olsunay canım ya ALLAH yardımcın olsun inşallah kürtaj çok zor diyorlar inşallah bu sefer tutunur sana kuşum..stres yapma o günü düşünme zamanın çabuk geçer..
Benim pek umudum kalmadi canim 3. Gun bugun hala devam ediyor miktari artmiyor agrilarim sizilarim gecti sanirim kurden kaynaklı bir durum bu bekliyorum sokulmesini olmazsa bu ay sogan kuru yapicam
regl oldum bendebu ay da olmadı incir kürüne başlıcam bende ne zman başlanıyodu o . bide keçiboynuzu kürü var erkekler için
ah benimkide sökülsede yeni ay yeni umut desem damla damla sinir etti beni eşimde sen kürüne devam et adetini düzene sokuyor ondan diyor
sanırım ben başlıcam yarın küre
Ah keşke elimde olsa o günü aklımdan bi türlü atamıyorum ki cnm teşekkür ederim düşüncelerin için allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?