- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ewet canım adetinin düzenli olması lazım.sogan kürü söktüyo galiba.:44: bide bu yumurtlama için ovulasyon dönemini belirleyen testler var onlarımı kullansak acaba
soğan değil aslan pençesi kürü yaptım ben bu ay benimki garip oldu canım ya
bende anlamadım 23 de yumurtalama akıntısı gördüm 26 sında bu lekelenme başladı hala devam ediyor
zaten 8 şubatta adet olmuştum adetse eğer bu 20 gün arayla oldum ama 3 günde adet daha fazla gelmesi lazımdı gelmedi bende artık kür yaptı herhalde diyorum :26::26::26::26:
anladım canım bende 5 gün önce oldum nolucak bu sonumuz anlamadım yaşın kaçtı canım benm 32
29 canım vaiia direk adet başlasa hiç bukadar üzülmicektim biliyormusun
oh kür işe yaradı yola devam dicektim ama 3 gündür stres yaptı bu bana
yerleşme kanamasımı adetmi nedir derken sinirim bozuldu ama adet oldum diye bakıyorum artık napıyım
kesilmiyor çünki
29 canım vaiia direk adet başlasa hiç bukadar üzülmicektim biliyormusun
oh kür işe yaradı yola devam dicektim ama 3 gündür stres yaptı bu bana
yerleşme kanamasımı adetmi nedir derken sinirim bozuldu ama adet oldum diye bakıyorum artık napıyım
kesilmiyor çünki
aslında eşimede kızıyorum . yumurtlama dönemimde ya hasta olury ya canı sıkkın olur benimde moralim bozuluyo veriyorum ara sonrada acaba olmuşmudur bi kereden falan diye düşünemeye başlıyorum.yine üzülen ben oluyorum tek ben istemişim gibi
bizim o konuda sorun yok genelde kaçan benimde
bizimde eşim gece çalıştığı için sorun oluyor sabah geliyor e haliyle evde çocuk var oda sabah uyanıyor
hangi ara olsunda tutsun dini yani
Kızlar yaa kasıklarım çok ağrıyo sanki adet görüyor gibi ağrıyo. Elim yüreğimde yaa korkuyorumkızıma hamileyken de böyleydi ama ne biliyim işte sanki sudan çıkmış balık gibiyim korkuyorum bişi olur diye. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah ...
bizimki görev haline getirince istemyo galiba çaktırmaycam bi daha :26: canım gececi olması sorun herkeste bi dert işte umudumuz martamı kaldı benm oglanda aralık dogumlu kısmet
MasAllah bende ayniyim sadece uyku halindeyim butun gun uyuyabilirim
Arkadaslar iliskide beyaz seyler gelio, yumurtalama gunum olabilir mi yoksa anormal bi durum mu bu ? İlk kez farkettim, adetime on gun var, herhangi bi sokayetim yok
Cnm sagol, bi arastirayim dedim sitede mantar enfeksiyon bi suru seyler yazan olmus bunu soranlara
Ama bnm hic sikayetim yok cok sukur. Yumurtlama gunune bagladim ben acikcasi, bu ucuncu ayim, icimde bi his yine olmayacak diyor, gun asiri deniyoruz ama bilmiyorm ya nasip artik
Gebeligin nasil gidiyor???
canım bendeki umutlar bitti regl oldum . senden güzel haberler gelir inşallah
Tebrik ederim canm benmde ilk değerim 111 di....sen me zaman yum. Bilyr musun. Bem adetimim ilk hnünü bilmyrum.....yum tarhöi blyruö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?