bi de senin nasıl gidiyor hamilelik:) kan testi yaptır dediğim günü hatırlıyorum hala. bi de sonuç negatif çıkmıştı üzülmüştük, ama bikaç gün sonra güzel hbri vermiştin. meğer geç döllenmeymiş.
Canım sanırım bana soruyosun. Ben 28 gün düzenli adet görüyorum. Yumurtlamam sanırın 12. Ve ya 14. Güne gelmiştir geç de olmuş olabilir çünkü hiç hesaplamadım.
Canım bildigim kadarıyla daha önce bi bebeğini kaybetmiştin şimdi tekrar hamilesin sormak istediğim benimde ilk hamileliğim bebeğimin kalp atışları durmuştu kurtaj oldum şimdi 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum aspirin ve progestan kullanıyorum doktor sanada ilaç verdi mı senin kac haftalık oldu cevap verirsen sevinirim
Ben ateş ölçme yönymiyle takip ettim.11. günü ne zamn dktra gtmeyi düşnyrsu..muhtemelen 30-31 ocak tarhlerinde adet oldun.
Canım benim son adet tarihim 9 Ocak ve takip ettigim kadarıyla sen benden önce öğrendin hamile olduğunu ben gecen Pazartesi doktora gittim 6+4 günlük dedi doktor kalp atışlarını duyduk şimdi 7 haftalık olmuştur ilk hamileliği düşük Yada kalp atışları duranlara 2 hamileliğinde ilaç veriyorlar bence sende git ben 4 haftalikken başladım ilaçlara
Canım 27 ocakta regl olmuştm. 25 şubatta olmam lazımdı olmadı. 27sinde gittim kan testi yaptırdım 119.2 çıktı. Pazartesi doktora gidicem randevu aldım. Bakalım nolcak...
Hmm.hberleşelim burdan bende gdcwm pazartsi allh nasp ederse.benim 2 gün sonra 323.63 e yükselmişti pzaetsi grünmez kese ama yinede giduim bakalım zararı olmaz
Canım ben öğrendiğimde 4 haftalıkti doktor progestan ve aspirin verdi aspirini doguma kadar progestani 5 aya kadar kullan dedi ama bugun morelim cok bozuk hamileliklerin cok ağır geçiyor bulantı kusmalarim oluyor kokuya karşı cok hassasiyetim var bugun hiç bulantı yok kokuya hassasiyetimde yok digerindede öyle oldu doktora gittim kalbi Durmuş dedi Buda öyle olur diye cok korkuyorum
Arkadaşlar benim adet tarihim 3 mart adet günümde yada bi gün önce yapsam idrar testine cikarmi nolursunuz cvp verin çok heyecanlıyım
Benim adete 3 gun kala cikti canim yap hemen:)
Test yap sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?