Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Yaptım çok zor görünen bir çizgi var ama çok zor goruyo çok dikkatli bakılınca yada ben psikolojik görüyorum

foto nasıl konuyor bilmiyorum ama biliyorsan ekle bakalım istersen git sağlık ocağına falan kan ver canım inşallah bebişin seninledir

Cnm bir kaç gün daha bekleyecem tabi adet olmazsam

sen de benim gibi düşünüyosun kıyamam inşallah vardır canım bende korkuyorum umutlanmak istemedim ama kırmızıları görürsem yıkılırım gibi geliyıo allahım hayırlısını nasip etsin

1 buçuk senelik evliyiz bizde. 3 aydır da korunmuyoruz ama hala hiçbir sonuç alamadık Bende birde düzensiz adet olma var. Bazen 35 günde devrediyo bazen 40 bazen 28 2 3 gündür de sol kasığımda bi ağrı batma gibi bişey oluyor adetime de 1 hafta var. Adetten midir yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum

sen de benim gibi düşünüyosun kıyamam inşallah vardır canım bende korkuyorum umutlanmak istemedim ama kırmızıları görürsem yıkılırım gibi geliyıo allahım hayırlısını nasip etsin

Cnm ben iki kere kürtaj oldum bu ilk bebeğim çok istiyorum ama bu ilk ayi denememizin

Yumurtaliklarina baktirdin mi? Pko lumusun?

Yumurtaliklarina baktirdin mi? Pko lumusun?

Canım Pko ne oluyor bilmiyorum ama yumurtalıklarıma en son 1 sene önce baktırdım. hiç bişe yok dedi doktor kist falan da yok istediğinde hamile kalırsın demişti. Ama şimdi gitmedim. Bu ay da reglden sonra tekrar bir gideyim diyorum ama.

Selam kizlar 26 sinda baslayan leke seklinde adet 4. Gun anva soktu ama oyle boyle değil bugun altıncı gun hala yogun cok pihtili geliyor umarim dusuk filan olmamistit ilk defa boyle adet oluyorim cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…