Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bulundugum yer küçük kan tahlili yapılmıyo...haftaiçi eşim eşte aslında arabayı alıp giderim ama emin olayım önce diyorum

şimdi gidip kanda negatif görmek var:18:
aslında çok iyi anlıyorum seni tatlım..
inşş pozitifi görceksinn ama bu sefer şekerimmmm
doktore falan göründünmü peki kuzum..
9.denememi bu:44::44:

cuma günü öğleden sonra izin alıp eve gitmiştim kızlar..
hiç izlemediğim bir kadın programında saraçoğlu vardır..bir macun hazırladı..sebebsiz çocuğu olmayan çiftler bunu yesin günde 2 kaşık sabah ve akşam dedi..

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan çocuk sahibi olamayanlar için Fatih Sultan Mehmet Han macunu.

7 gr karanfil
7 gr kebabe
7 gr karabiber
4 gr tarçın
7 gr kereviz tohumu
7 gr anason tohumu
7 gr pire otu tohumu
7 gr ısırgan tohumu
7 gr havuç tohumu
7 gr şalgam tohumu
7 gr turp tohumu
7 gr mastaki
7 gr sinameki
7 gr ak günlük
7 gr üzerlik tohumu
7 gr acı badem yağı
15 gr çörek otu
500 gr bal
1 çorba kaşığı misk
50 gr toz şeker

Hazırlanışı:

Tüm bitkileri havanda ezerek toz haline getirin üzerine 500 gr balı ve şekeri ilave edip iyice karıştın.

Cam bir kavanoza alıp bir gece bekletin.

bunu bu ay deneyecğimm kızlar..hem eşim hem ben yiyeceğimm nasip olur inş...herşeyin bir sebebi vardır buda benim sebebim olur..cuma günü izin alıp gitmem evde rasgele o programı izlemem belkide bir işarettir...
:26::26:

Canim öyle sey mi olur :)
Heyecanimizi da hüznümüzü de paylasiyoruz iste ne güzel
Amin canim amin insaAllah..
Esime sorsan 4 cocuk istiyor
Bense 1 taneyi bulursak mutlu olacagim

Kızlar benide Liseteye eklermisiniz yaşım 25 BAt 12-13 aralık =))

Aramiza hos geldin canim..
12-13 ocak olacakti sanirim degil mi :)
Kac aydir bekliyorsunuz :)
Rabbim aratmadan versin insaAllah.
Ekliyorum seni de listeye

evet bende okudum yapanlar var canım ama ben denemedim
sana iyi pazarlar canım görüsürüz

aslında çok iyi anlıyorum seni tatlım..
inşş pozitifi görceksinn ama bu sefer şekerimmmm
doktore falan göründünmü peki kuzum..
9.denememi bu:44::44:

aminnn inş canım....evet doktora gidip kontrollerimizi oluduk ama sorun cıkmadı....bizde oluruna bıraktık

hayırlısı vardır bebişin gelecegi zamanı allah bılır...

ben 3 ay okadar stres yaptım adet günüm 8 gün bile gecikti stresten ama sonra oluruna bıkakınca dakık gelirdi benim kırmızılar
bu ay işte ilk kez gecikti...oyuzden yıne mi stres yaptım kı dıyorum

ben stresi nasıl yaptım..yok bebeğim su ay dogsun...yok ben su ay hamıle kalayım derken hesaplamalar yaptım olmayınca üzüldüm...

ama ben unutmusum bazı seyler insanların elinde deil rabbım ne zaman isterse ozaman anladım yanıı

Kuzum dene bakalim bir ümit insaAllah faydasi olur

ben de rastlamıştım buna. ama her biri 7gr 15 gr 4 gr falan filan. benim evde mutfak tartım yok aktara da gidince 7 gr istiyorum desem gülerler diye pek oralı olmadım ya da en iyisi mutfak tartısı almak

Güpgüncel

12-13 ocak canım çok teşekkürler 4. ay olacak inş bu ay çok rahat takıldık hiç dikt etmedk yumrtlma gününe falan aslında hiç ümidm yk aslnda

ben de rastlamıştım buna. ama her biri 7gr 15 gr 4 gr falan filan. benim evde mutfak tartım yok aktara da gidince 7 gr istiyorum desem gülerler diye pek oralı olmadım ya da en iyisi mutfak tartısı almak

tatlım ben şöle yapıcam 7 gr yerine..
7 gr olana bir çay kaşığı 14 gr olana 2 çay kaşığı eklicemm..
bir şekilde ayarlıcazz yanii..
mutfak tartısı nerde bulcaz yahuu

olabılır canım denemekte fayda var.....sen nezamandır istiyosun tatlım bebiş

Canim öyle sey mi olur :)
Heyecanimizi da hüznümüzü de paylasiyoruz iste ne güzel
Amin canim amin insaAllah..
Esime sorsan 4 cocuk istiyor
Bense 1 taneyi bulursak mutlu olacagim

ayyy oldum gülmekten canım...evet bende 1 taneyı bulsam sukretcem

inş istediğiniz kadar bebişiniz olur

ama bıze 4 cok canım okadar doguramam korkarım dogumdan

2 tane olsun benim saglıklı bebişlerim olsun

afiyet olsun sen ye ama eşine yedirme çörek otu eşine iyi gelmez istersen araştır öyle hatırlıyorum hatta bal çörek otu tarçın kürünü duyduğumda araştırmıştım. bebek yapmak için çörek otu erkeklere iyi deilmiş

tatlım ben şöle yapıcam 7 gr yerine..
7 gr olana bir çay kaşığı 14 gr olana 2 çay kaşığı eklicemm..
bir şekilde ayarlıcazz yanii..
mutfak tartısı nerde bulcaz yahuu

haklısın ya çok mantıklı o benim aklıma gelmedi hiç ben de yaparım belki o zaman bu macundan. gerçi benim eşim bu tür kürlere falan burun kıvırıyor zorla yiyip içiyor. keçi boynuzu kürü yapmaya kalktım ona geçen ay sivilcelendirdi bu benim yüzümü diye içmek istemedi. ama dün sonuçta negatifi görüce ben ne versem yeyip içiceksin ona göre dedim pek ses çıkarmadı ama hadi hayırlısı

yok değilim canım bu ay inşallah nasip olur hepimize de birbirimize güzel haberler veririz

benim 1 kızım var 2. yi istiyoruz inşallah hayırlısıyla

artık bende varım birlikteyiz

merhaba hosgeldin canım...ne güzel kızın kac yasında?

12-13 ocak canım çok teşekkürler 4. ay olacak inş bu ay çok rahat takıldık hiç dikt etmedk yumrtlma gününe falan aslında hiç ümidm yk aslnda

Oh canim asil simdi ümitlenebilirsin :)
Genelde hic dikkat emteyince ve rahat olunca bebisler geliyor
InsaAllah sizde de tutunmustur bebeginiz

yok değilim canım bu ay inşallah nasip olur hepimize de birbirimize güzel haberler veririz

hmmm ne güzel Allah kızını sana bağışlasın yanına da en kısa zamanda bir kardeş nasip etsin inşallah.. hep beraber hamişliğe giden yolda elele

Allah bagislasin canim insaAllah ikinci bebegin cok bekletmeden gelir
Heyecanimizi birlikte paylasalim insaAllah

canım bu yumurta takibi ne oluyo,doktora siz mi soylüyosunuz takıp yapalım dıye...bilmiyorum da:26:

İlk gittiğimde ben dedim biz bebek düşünüyoruz kontrol için geldim diye, doktor da yumurta kontrolüne alalım seni o zaman dedi. İlk FSH LH hormonlarına ve şekere baktı, ikinci gittiğimde progestorana baktı (yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için), 3. defa gittiğimde bir kere daha progesterona baktı. En son reglinin 2. günü gel dedi.
Her gittiğimde de içerden ulstrasonla baktı, yumurta ne durumda kist var mı vs. diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…