Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Selam kizlar 26 sinda baslayan leke seklinde adet 4. Gun anva soktu ama oyle boyle değil bugun altıncı gun hala yogun cok pihtili geliyor umarim dusuk filan olmamistit ilk defa boyle adet oluyorim cunki

düşük olsa parça geliyo canım yogun oluyo kanaman dr.a git bi istersen

slm kızlar benı hatırlayanlar vardır mutlaka yazmıstım daha once kardesım hasta dıye zsuan bırAZdaha ıyı agrıarı azaldı dr gozetımınde sızden tek ıstedıgım kardesım ıcın dua etmenız allah rızası ıcın dua edersenız sevınırım dr bıraz daha gec kalsadık sakat kalıcakmıs lutfen hanımlar dua edın allah hepınızden razı olsun şimdiden poek gıremıyorum hastanede feln oluyorum cok perişan durumdayım iyi aksamlar

Allah şifa versin canm.dermansz dertle sınamsın eabbim

gunaydın canım, çarşamba iş çıkışı doktora gitmeyi planlıyorum 14. günüm olcak. bakalım yumurta var mı, ne durumda.

Merhaba canım,keşke biraz daha erken gitseydin,çünkü erken yumurtlaman oluyorda olabilir. Ben ilk takibimde 10.gün yumurtlamam olmuştu mesela Neyse,doktorun daha iyisini bilir ve anlatır zaten... En kısa zamanda senide hamiş görürüz inşallah

Kizlar Merhaba size danismak istiyorum dun adet tarihimdi dun sabah cok açık pembe kan geldi sonra hicbirsey gelmedi iki gundur bisey yok benim boyle olmazdi hemen başlardi neden olabilir bilgisi olan varmı

Kizlar Merhaba size danismak istiyorum dun adet tarihimdi dun sabah cok açık pembe kan geldi sonra hicbirsey gelmedi iki gundur bisey yok benim boyle olmazdi hemen başlardi neden olabilir bilgisi olan varmı

bebeği kafana taktıysan ondan erteletiyo olabilirsin hamile de olabilirsin idrar testi yapsana..

Korkuyorum negatif gormekten ama yarin sa gelmezse yapicam galiba kafaya takmamak mümkündü:)

neden yarına erteliyosun ki varsa çıkar bugünde biliyorum aynı korku ve kafaya takma bende de var ama işte malesef kafaya taktıkça herşey daha da zorlaşıyo..
geçen ay bende kendimi hamile sandım adetim 2 gün gecikti belirtiler falan..2 gün gecikince test yaptım negatif hatta 3-4 saat bekledim ikinci çizgi görmek için ama mıh gibi kaldı tek çizgi öyle..ondan sonrada hemen adet oldum...yani bebiş yoksa boşuna adetini geciktirme..negatifi görünce psikolojik olarak hemen adet oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…