Kızlar ben adet olmadım dün test yaptım çok belli siz silik bile degil çizgi var sizce ihtimal varmi
Selam kizlar 26 sinda baslayan leke seklinde adet 4. Gun anva soktu ama oyle boyle değil bugun altıncı gun hala yogun cok pihtili geliyor umarim dusuk filan olmamistit ilk defa boyle adet oluyorim cunki
Allah şifa versin canm.dermansz dertle sınamsın eabbimslm kızlar benı hatırlayanlar vardır mutlaka yazmıstım daha once kardesım hasta dıye zsuan bırAZdaha ıyı agrıarı azaldı dr gozetımınde sızden tek ıstedıgım kardesım ıcın dua etmenız allah rızası ıcın dua edersenız sevınırım dr bıraz daha gec kalsadık sakat kalıcakmıs lutfen hanımlar dua edın allah hepınızden razı olsun şimdiden poek gıremıyorum hastanede feln oluyorum cok perişan durumdayım iyi aksamlar
Allah şifa versin canm.dermansz dertle sınamsın eabbim
.
]günaydın.
gunaydın canım, çarşamba iş çıkışı doktora gitmeyi planlıyorum14. günüm olcak. bakalım yumurta var mı, ne durumda.
Gunaydin bayanlar bu topic baya durgunlasmis gormeyeli.
Mehtapcim doktor tavsiye ediyodun bana sonra bi baktim hamilesin ne guzel ayni doktora devammi ediyosun
Iyi akşamlar nasılsınız
Ahhh bebis bi gelse ama arada bir kasıgım ağrıyor
Bat ın nezamn canm...kaç gün var
Kizlar Merhaba size danismak istiyorum dun adet tarihimdi dun sabah cok açık pembe kan geldi sonra hicbirsey gelmedi iki gundur bisey yok benim boyle olmazdi hemen başlardi neden olabilir bilgisi olan varmı
bebeği kafana taktıysan ondan erteletiyo olabilirsin hamile de olabilirsin idrar testi yapsana..
Korkuyorum negatif gormekten ama yarin sa gelmezse yapicam galiba kafaya takmamak mümkündü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?