neden yarına erteliyosun ki varsa çıkar bugündebiliyorum aynı korku ve kafaya takma bende de var ama işte malesef kafaya taktıkça herşey daha da zorlaşıyo..
geçen ay bende kendimi hamile sandım adetim 2 gün gecikti belirtiler falan..2 gün gecikince test yaptım negatif hatta 3-4 saat bekledim ikinci çizgi görmek için ama mıh gibi kaldı tek çizgi öyle..ondan sonrada hemen adet oldum...yani bebiş yoksa boşuna adetini geciktirme..negatifi görünce psikolojik olarak hemen adet oluyosun
Canim o kadar dogru soylusoyun ki ayni ben valla stresten boyle oluyor varya o cizginin en silik haline kirk takla atarim :) :) sen ne zamandır istiyosun
Canim o kadar dogru soylusoyun ki ayni ben valla stresten boyle oluyor varya o cizginin en silik haline kirk takla atarim :) :) sen ne zamandır istiyosun
Bende o çift çizgiyi çok bekledm.birinci gebelğimde bebeğmin kalbi durfu.şimdi yine hamileyim ama hep aklöın bi köşesinde ya yine bişey olkursa korkusu var
2 aydır deniyoruz daha biliyorum çok yeni...ama insan kafaya çok takıyomuş nasıl dayanıcam bilmiyorum..
Ewt canm aynı doktrun vesilesi allahın da izniyle yine hamile kaldım
Insallah saglikla kucagina alirsin canim
Merhaba canım,keşke biraz daha erken gitseydin,çünkü erken yumurtlaman oluyorda olabilir. Ben ilk takibimde 10.gün yumurtlamam olmuştu meselaNeyse,doktorun daha iyisini bilir ve anlatır zaten... En kısa zamanda senide hamiş görürüz inşallah
Ewt canm aynı doktrun vesilesi allahın da izniyle yine hamile kaldım
hayırlı olsun canımya doktora gidip ne diyosunuz yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu diyosunuz??
Sağol canm.ben hamile kalamadığım için gittim canm doktra.klomenle hamile kaldım ben
Sağol canm.ben hamile kalamadığım için gittim canm doktra.klomenle hamile kaldım ben
kaç ay deneyip gittin peki canım??
klomen tedavisine doktor nasıl karar verdi canım nezaman gitmek gerekiyo doktora? biraz anlatır mısın yaşadığın süreci
İlk önce slttan muayene etti yum. Gayet sağlıklı defi.adetimin 21. Hünü progestron tahlili yaptur bana gönder dedi.vee gönderdim yumurtlama yok dedi.adet olunca beni ara klomen başlıtcaz dedi başladk ve o ay hamile kaldım..amaa kakbi durdu bebğmin..sonea kürtaj oldum kontrol için aynı dktra gttim korunmana gerek yok dedi.rahim iç tabajası incelmiş kürtajdan dolayı dedi bi hap kullandım 5 gün yine klomen kulkandım şimdi yine hamileyim kısaca.....rabbim bu bebrği sağlıkla kucağna alnyı nasip eder inş
herkese merhaba,
ben arada bir girebiliyorum maalesef arkadaşlar ama geçen ay listedeydim. şu an adetim 2 gün gecikti. dün biraz sarı kahve arası birşeyler geldi ben de adet oldum sandım ama bugün yine hiçbirşey yok. midemde kasılmalar oluyor. göğüslerim şiş ama sert değil. test yapmak için kaç gün beklemem gerekiyor? idrar testi yapmak istemiyorum. direkt kan testi yaptırmak istiyorum. acaba dünkü adet miydi gelen.. bilemedim.
Ewt canm rabbim çok üzmedi beni..yaptır progestron tahlilini.ayyy ne güzel sonu mutlu bitmiş uğraşlarınınozaman 21. günü ben de pregostron tahlili yaptırayım. bakalım yumurtlama oluyo mu. en azından onu öğrenerek bi yerlerden başlayalım biz de.
Allah tamımına sağlıklı bir şekilde erdirsin canım. mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.
merhaba canım. kan testindfe çıkar bugün bile yaptırabilirsin
herkese merhaba,
ben arada bir girebiliyorum maalesef arkadaşlar ama geçen ay listedeydim. şu an adetim 2 gün gecikti. dün biraz sarı kahve arası birşeyler geldi ben de adet oldum sandım ama bugün yine hiçbirşey yok. midemde kasılmalar oluyor. göğüslerim şiş ama sert değil. test yapmak için kaç gün beklemem gerekiyor? idrar testi yapmak istemiyorum. direkt kan testi yaptırmak istiyorum. acaba dünkü adet miydi gelen.. bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?