Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim o kadar dogru soylusoyun ki ayni ben valla stresten boyle oluyor varya o cizginin en silik haline kirk takla atarim :) :) sen ne zamandır istiyosun

Canim o kadar dogru soylusoyun ki ayni ben valla stresten boyle oluyor varya o cizginin en silik haline kirk takla atarim :) :) sen ne zamandır istiyosun

2 aydır deniyoruz daha biliyorum çok yeni...ama insan kafaya çok takıyomuş nasıl dayanıcam bilmiyorum..

Bende o çift çizgiyi çok bekledm.birinci gebelğimde bebeğmin kalbi durfu.şimdi yine hamileyim ama hep aklöın bi köşesinde ya yine bişey olkursa korkusu var

ben doktora gitmedim arkadaşım. reglim başlayınca gidip sıfırdan bı yol çizmesini istiycem. bu ay taşınma işlerimiz olduğu için, düzenli çalışmalar olamıyo zaten.umudum yok yni bu aydan da geçen ay da eşim baya ağır bi grip geçirmişti ozaman da pek planlı olamamıştı hiç bişi. oofff ...
anlıycağın doktor çalışın dicek bizde tık yok:)
oyüzden önümüzdeki reglimin 2. günü akşam ya da 3. günü sabahtan giderim, hem hormon tahlili yaparım hem ne yapılması gerekiyosa yapılmasını istediğimi söylerim doktor da bi yol izler artık. yani bekle beni nisan- mayıs demekten başka çare yok gibi:)

klomen tedavisine doktor nasıl karar verdi canım nezaman gitmek gerekiyo doktora? biraz anlatır mısın yaşadığın süreci

İlk önce slttan muayene etti yum. Gayet sağlıklı defi.adetimin 21. Hünü progestron tahlili yaptur bana gönder dedi.vee gönderdim yumurtlama yok dedi.adet olunca beni ara klomen başlıtcaz dedi başladk ve o ay hamile kaldım..amaa kakbi durdu bebğmin..sonea kürtaj oldum kontrol için aynı dktra gttim korunmana gerek yok dedi.rahim iç tabajası incelmiş kürtajdan dolayı dedi bi hap kullandım 5 gün yine klomen kulkandım şimdi yine hamileyim kısaca..... rabbim bu bebrği sağlıkla kucağna alnyı nasip eder inş

ayyy ne güzel sonu mutlu bitmiş uğraşlarının ozaman 21. günü ben de pregostron tahlili yaptırayım. bakalım yumurtlama oluyo mu. en azından onu öğrenerek bi yerlerden başlayalım biz de.
Allah tamımına sağlıklı bir şekilde erdirsin canım. mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.

herkese merhaba,

ben arada bir girebiliyorum maalesef arkadaşlar ama geçen ay listedeydim. şu an adetim 2 gün gecikti. dün biraz sarı kahve arası birşeyler geldi ben de adet oldum sandım ama bugün yine hiçbirşey yok. midemde kasılmalar oluyor. göğüslerim şiş ama sert değil. test yapmak için kaç gün beklemem gerekiyor? idrar testi yapmak istemiyorum. direkt kan testi yaptırmak istiyorum. acaba dünkü adet miydi gelen.. bilemedim.

merhaba canım. kan testindfe çıkar bugün bile yaptırabilirsin

Ewt canm rabbim çok üzmedi beni..yaptır progestron tahlilini.

Canm mrb ben hamile olduğumu öğrendğim zaman krem rengi gibi akıntı olmuştu çok korktum allahım bu bebeğimde gidiyo fiye çok üzüldüm hatta.ama o gün gep dinkendim yattım geçti......dediğim gibi ama ben gamile oldğumu biliyrdum..sende de belki benimki gibi olmuştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…