Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ozaman idrar testi yap çıkmassa da idrarda çıkmadı dersin moral olur sana:)
ama ben senin yerinde olsam yapardım

şimdi lavabodan geliyorum maalesef adet geldi.. hayırlısı olsun. beklememek için ne yapmak gerekiyor? hemen olması için doktor birşeyler yapabilir mi? Rabbim doğru zamanı biliyor biliyorum aslında ama insan yine de üzülüyor işte..

Rabbim hayırlu zAmnda nadip etsin canm

valla ben çörek otu ve incir kürünü yapıcam önümüzdeki adetten sonra netten bulabilirsin tariflerini..

kızlar ya adetime 4 gün var ve şu anda çok fena adet ağrısı gibi bir ağrım var kasıklarımda..2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı..hemde erken gebelik testiydi ne ağrısı ki şimdi bu

ya bu gibi yöntemler dengemi bozar diye korkuyorum. bir de ben çalışıyorum. sadece akşam yapabilirim bu gibi şeyleri.

kızlar benim reglm hiç aksamaz hep ayın 6sında olurum ama bu ay daha olmadım 1 günüm geçti. olcak gibiyimde değilimde böyle bi acayip. test yaptım sabah negatif çıktı acaba varmıdır bişey yawww

kızlar benim reglm hiç aksamaz hep ayın 6sında olurum ama bu ay daha olmadım 1 günüm geçti. olcak gibiyimde değilimde böyle bi acayip. test yaptım sabah negatif çıktı acaba varmıdır bişey yawww

Canm hiç kendini yiğip bitirme git kan testi ver.hiç olmassa acabalarla yaşamazsın

ya bu gibi yöntemler dengemi bozar diye korkuyorum. bir de ben çalışıyorum. sadece akşam yapabilirim bu gibi şeyleri.

bende çalışıyorum akşamları incir kürünü yapıcam şu şekilde; 12-14 inciri kesip 2.5 su bardağı suya atıp haşlıyoruz 20 dakika yarısını akşam yarısını sabah içiyoruz..21-21 toplam 42 kere yapmak gerekiyomuş..ama ilk 21 de hamile kalıyosun zaten demişti bu sitede bi arkadaş..
valla kendi bünyemi kendim bozdum ben zaten..çocuk istemeden önce herşeyim düzenliydi..ne zaman çocuk için çalışmaya başladık adetlerim gecikti erken geldi abuk subuk kasık ağrıları ve sayamadığım daha bir sürü şey oluştu
o yüzden deniycem ben zararlı değil sonuçta..

benim de 15 mart hayırlısıyla kırmızılar gelmez inşALLAHH.

BENİM DE 4. AYIM İYİCE STRES basıyo zaman geçtikçe......

Amanin aramızda iki bir gün fark var okulum hadi hayırlısı ama suan bi belirti hissetmiyorum galiba olmadi ama kismet ne olcek:)

Amanin aramızda iki bir gün fark var okulum hadi hayırlısı ama suan bi belirti hissetmiyorum galiba olmadi ama kismet ne olcek:)

aynen bende de hiçç belirti yook olmadı diyorum bende tabii bilinez gene dee...inşALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİZ........GECEN AY 18 SUBATTI AMA HEP 3 GÜN YADA 4 GÜN ERKEN OLUR..15 DİYORUM AMA GELMEZSE 18 İNE KADAR BEKLİYORUM.....

Aynen bende okulum ikimizin durumuda ayni valla :) ama arada bir kasiklarimda batma oluyor ağrıyor yani baxen halsiz bırakıyor beni cnm yaa sende bole oluyormu

Aynen bende okulum ikimizin durumuda ayni valla :) ama arada bir kasiklarimda batma oluyor ağrıyor yani baxen halsiz bırakıyor beni cnm yaa sende bole oluyormu

:) ay ikimizde hamile kalsak ne güzel olurr..bende batma olmuyorda bugün kaç kere tuvalete gittim sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum..ama gecen ayda olmuştu bu durum bu ay hayırlısı bakalım..hayırlı haber vermek dileği ile...

günaydın kızlar regl tarihim normalde 6 marttı ama hala regl olmadım bayağı heveslenmiştim bebiş geliyo diye. dün kan verdim 1.20 negatif çıktı çok moralim bozuldu. hala da regl olmadım deli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…