- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
yine de beklesem mi diyorum? biraz morale ihtiyacım var.
ozaman idrar testi yap çıkmassa da idrarda çıkmadı dersin moral olur sana:)
ama ben senin yerinde olsam yapardım
şimdi lavabodan geliyorummaalesef adet geldi.. hayırlısı olsun. beklememek için ne yapmak gerekiyor? hemen olması için doktor birşeyler yapabilir mi? Rabbim doğru zamanı biliyor biliyorum aslında ama insan yine de üzülüyor işte..
şimdi lavabodan geliyorummaalesef adet geldi.. hayırlısı olsun. beklememek için ne yapmak gerekiyor? hemen olması için doktor birşeyler yapabilir mi? Rabbim doğru zamanı biliyor biliyorum aslında ama insan yine de üzülüyor işte..
valla ben çörek otu ve incir kürünü yapıcam önümüzdeki adetten sonra netten bulabilirsin tariflerini..
kızlar ya adetime 4 gün var ve şu anda çok fena adet ağrısı gibi bir ağrım var kasıklarımda..2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı..hemde erken gebelik testiydi ne ağrısı ki şimdi bu
kızlar benim reglm hiç aksamaz hep ayın 6sında olurum ama bu ay daha olmadım 1 günüm geçti. olcak gibiyimde değilimde böyle bi acayip. test yaptım sabah negatif çıktı acaba varmıdır bişey yawww
Canm hiç kendini yiğip bitirme git kan testi ver.hiç olmassa acabalarla yaşamazsın
ya bu gibi yöntemler dengemi bozar diye korkuyorum. bir de ben çalışıyorum. sadece akşam yapabilirim bu gibi şeyleri.
Amin inşallah
17 mart cnm var daha bata...
Benimde üçüncü ayim takmiyayim diyorum olmuyo iste
benim de 15 mart hayırlısıyla kırmızılar gelmez inşALLAHH.
BENİM DE 4. AYIM İYİCE STRES basıyo zaman geçtikçe......
Amanin aramızda iki bir gün fark var okulum hadi hayırlısı ama suan bi belirti hissetmiyorum galiba olmadi ama kismet ne olcek:)
aynen bende de hiçç belirti yook olmadı diyorum bende tabii bilinez gene dee...inşALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİZ........GECEN AY 18 SUBATTI AMA HEP 3 GÜN YADA 4 GÜN ERKEN OLUR..15 DİYORUM AMA GELMEZSE 18 İNE KADAR BEKLİYORUM.....
Aynen bende okulum ikimizin durumuda ayni valla :) ama arada bir kasiklarimda batma oluyor ağrıyor yani baxen halsiz bırakıyor beni cnm yaa sende bole oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?