ben doktora gitmedim arkadaşım. reglim başlayınca gidip sıfırdan bı yol çizmesini istiycem. bu ay taşınma işlerimiz olduğu için, düzenli çalışmalar olamıyo zaten.umudum yok yni bu aydan dageçen ay da eşim baya ağır bi grip geçirmişti ozaman da pek planlı olamamıştı hiç bişi. oofff ...
anlıycağın doktor çalışın dicek bizde tık yok:)
oyüzden önümüzdeki reglimin 2. günü akşam ya da 3. günü sabahtan giderim, hem hormon tahlili yaparım hem ne yapılması gerekiyosa yapılmasını istediğimi söylerim doktor da bi yol izler artık. yani bekle beni nisan- mayıs demekten başka çare yok gibi:)
kızlarrrr nasılsınız bayadır gelemiyorum yoğunluktan dolayıı varmı güzel hamişş haberleriiii secido ne yaptıı onu çok merak ediyorum??? bilgisi olan var mı acaba?
Kulakarim cinladi geldim :) sen nerelerdeain hainnnn ben hala regl olmadim bugin basladi sanoi oda dun hali falan kaldirdim sonra doktor yumirylta catlamadan kist olmis desi sokturucu verdi kullandim regl olmayi bekliyorum rabbim bakalim nasip edecekmi regl 3. Gunu tekrat gidicem ama horminlarda falan hic birsey yok cok sukur pko falanda degilmisim
canımmm inan her gelmemde secido ne yaptı diye hep soruyorummçok merak ettim senii ama çok şükür iyisinn kulaklarında çınlayınca hemen gelirmiş bak bakkkkk canım inşalllahhh hepimizin sağlıklı evlatları olurr pko değilsin çok şükür sabredelim demek ki zamanı değilmişş
bendee halimi bi görsenn davul gibi şiştimmmm
canımmm inan her gelmemde secido ne yaptı diye hep soruyorummçok merak ettim senii ama çok şükür iyisinn kulaklarında çınlayınca hemen gelirmiş bak bakkkkk canım inşalllahhh hepimizin sağlıklı evlatları olurr pko değilsin çok şükür sabredelim demek ki zamanı değilmişş
bendee halimi bi görsenn davul gibi şiştimmmm
Neden sistinki hormon ilaci falanmi aliyorsun
Bebismi var acaba :) okudum once yazdigini insallah gelir kuzucuk
canım hormon ilacı hiç almadım benn
bebiş sanmıyorum olsaydı hissederdim geçen aylarda hissettiğim beni yanılttığı için artıkk hissedemiyorum bişeyy canım
En guzeli boaver. Doktorum stres bile kist yapabilir cok hassas donem dusunmedigi anda hamile kalabilirsin dedi birde sogan suyu kullanicam buay doktorumda onerdi
aynen canım strese hiçççç gerek yok sonuçta rabbim ne zmaan nasip ederse o zman olur ve oda inşallah hayırlı bi zamanda olur
topikte neden kimse yokkk kızlar nerdesinizzzzzz:44::44:
Ben varımm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selammmmmm
maşallah 5 haftalık hamilesin he Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?