Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Anlıyorum canım,herşeyin hayırlısı...

kızlarrrr nasılsınız bayadır gelemiyorum yoğunluktan dolayıı varmı güzel hamişş haberleriiii secido ne yaptıı onu çok merak ediyorum??? bilgisi olan var mı acaba?

kızlarr bu gelemediğimm süre içerinde size yaşadığımm sitresi anlatmak istiyorumm

yaklaşık 10 gündür felann inanılmaz gögüs ağrısı çekiyorum ve dokunmayı bırakın azcık hızlı yürüsem bile ağrısı beni delirtiyor şiştikçe şişti gerilmeden dolayı harita gibi oldu mavi mavi damarlar çıktı acaba neden olur bu kilo aldım ama bu böyle etkler mi adet öncesi benim ağrı olurdu arada ama hiç bir zaman böçyle ağrıyıp şişmedi bu arada bat 12 mart 2 günüm var :44::44::44::44::44: kafam karıştı hamile olduğumu düşünmüyorum hiç bir belirti yok çünki ama sizce neden olabilirr:44::44::44::44:

kızlarrrr nasılsınız bayadır gelemiyorum yoğunluktan dolayıı varmı güzel hamişş haberleriiii secido ne yaptıı onu çok merak ediyorum??? bilgisi olan var mı acaba?

Kulakarim cinladi geldim :) sen nerelerdeain hainnnn ben hala regl olmadim bugin basladi sanoi oda dun hali falan kaldirdim sonra doktor yumirylta catlamadan kist olmis desi sokturucu verdi kullandim regl olmayi bekliyorum rabbim bakalim nasip edecekmi regl 3. Gunu tekrat gidicem ama horminlarda falan hic birsey yok cok sukur pko falanda degilmisim

canımmm inan her gelmemde secido ne yaptı diye hep soruyorumm çok merak ettim senii ama çok şükür iyisinn kulaklarında çınlayınca hemen gelirmiş bak bakkkkk canım inşalllahhh hepimizin sağlıklı evlatları olurr pko değilsin çok şükür sabredelim demek ki zamanı değilmişş
bendee halimi bi görsenn davul gibi şiştimmmm

Neden sistinki hormon ilaci falanmi aliyorsun

Bebismi var acaba :) okudum once yazdigini insallah gelir kuzucuk

canım hormon ilacı hiç almadım benn
bebiş sanmıyorum olsaydı hissederdim geçen aylarda hissettiğim beni yanılttığı için artıkk hissedemiyorum bişeyy canım

En guzeli boaver. Doktorum stres bile kist yapabilir cok hassas donem dusunmedigi anda hamile kalabilirsin dedi birde sogan suyu kullanicam buay doktorumda onerdi

En guzeli boaver. Doktorum stres bile kist yapabilir cok hassas donem dusunmedigi anda hamile kalabilirsin dedi birde sogan suyu kullanicam buay doktorumda onerdi

aynen canım strese hiçççç gerek yok sonuçta rabbim ne zmaan nasip ederse o zman olur ve oda inşallah hayırlı bi zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…