Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin...

herkese günaydın. bu ay bebeklerimiz olur inşallah. bol bol dua edelim. Rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin inşallah.

kızlarrrrr yarın adet olmam gerekiyorrr acaba akşam test yapsam mıııı varsa çıkarmııı

varsa çıkması lazım canım ama yinede bekle...

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin

mesaj doldurma topiklerine yazın lütfen böyle ceza alırsınız!!!

herkese günaydın. bu ay bebeklerimiz olur inşallah. bol bol dua edelim. Rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin inşallah.

inşallahh Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki

Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki

canım yap ama ıdrar testlerı cokta dogru degıl lutfen aglama elbet bızede evlat verecek rabbım zaten mutsuzum aglama nolur

yaptım canım çıkmadı zaten eşim gelemden gizlice yaptım yoksa kızıyor o bana çıkmadı diye çok üzülüyorum ya gecikmesini bekle reglinin diyor ama yinede çıkmadı inan kafaya takmıyım diyorum ama olmuyor ki takıyorum düşünüyorum canım yaa sende üzülme nolurr mutsuz olma

acaba hamilemisin canım(inşallah öylesindir) hani lekelenme oluyor ya :44::44::44::44::44:

belkı gec dollenmedır bosver kan testı yap kuzum napalım ne parayla ne san sohretle olur bu ıs yaradan ol der ve olur ınsallah tez zamanda bızım ıcınde bebeıslerımız ol der ve olur:) hamıle olsam cıkardı canım nereye saklanabılır kucucuk yerde

bilmiyorum canım ama hiç içimde öyle bi his yok hamileymişim gibii geçen ayda yine seninle böyle konuşmuştuk regli günlerimiz aynıydıı
küçücük yerde saklanamaz dimi ama inşallahh bizde görücez o günlerii sıkma sakın canını kafaya takınca hiç olmazmış

doktorda oyle dedı strestenden yumurta catlamayabılır dedı takma kafana dedı

Aynen bende okulum ikimizin durumuda ayni valla :) ama arada bir kasiklarimda batma oluyor ağrıyor yani baxen halsiz bırakıyor beni cnm yaa sende bole oluyormu

canım benim bende de sağ kasığımda arada batma olıyor ama ben ümitlenmiyorum hayırlısı bakalım..

Selam kizlar yeniyim ben burda

selam canım hoşgeldiinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…