kızlarrrrr yarın adet olmam gerekiyorrr acaba akşam test yapsam mııııvarsa çıkarmııı
resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin
herkese günaydın. bu ay bebeklerimiz olur inşallah. bol bol dua edelim. Rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin inşallah.
varsa çıkması lazım canım ama yinede bekle...
mesaj doldurma topiklerine yazın lütfen böyle ceza alırsınız!!!
inşallahh Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
canım akşam aldım yaptım çıkmadııı bugün adet olmam gerekiyor heralde olurum zaten
kızlarrrrr yarın adet olmam gerekiyorrr acaba akşam test yapsam mııııvarsa çıkarmııı
olsun canım hayrılısı değil demekki..
en hayırlı zamanda olsun diye dua et canım..
canım yap ama ıdrar testlerı cokta dogru degıl lutfen aglama elbet bızede evlat verecek rabbımzaten mutsuzum aglama nolur
Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki
yaptım canım çıkmadı zaten eşim gelemden gizlice yaptım yoksa kızıyor o bana çıkmadı diye çok üzülüyorum ya gecikmesini bekle reglinin diyor ama yinede çıkmadıinan kafaya takmıyım diyorum ama olmuyor ki takıyorum düşünüyorum canım yaa sende üzülme nolurr mutsuz olma
acaba hamilemisin canım(inşallah öylesindir) hani lekelenme oluyor ya :44::44::44::44::44:
belkı gec dollenmedır bosver kan testı yap kuzum napalım ne parayla ne san sohretle olur bu ıs yaradan ol der ve olur ınsallah tez zamanda bızım ıcınde bebeıslerımız ol der ve olur:) hamıle olsam cıkardı canımnereye saklanabılır kucucuk yerde
bilmiyorum canım ama hiç içimde öyle bi his yok hamileymişim gibii geçen ayda yine seninle böyle konuşmuştuk regli günlerimiz aynıydıı
küçücük yerde saklanamaz dimi ama inşallahh bizde görücez o günleriisıkma sakın canını kafaya takınca hiç olmazmış
Ocak & Subat 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah
Aynen bende okulum ikimizin durumuda ayni valla :) ama arada bir kasiklarimda batma oluyor ağrıyor yani baxen halsiz bırakıyor beni cnm yaa sende bole oluyormu
Selam kizlar yeniyim ben burda
canım benim bende de sağ kasığımda arada batma olıyor ama ben ümitlenmiyorum hayırlısı bakalım..
Selam nasılsın şuan benim sol kasigim ağrıyor heryerim dayak yemiş gibi agrıyo bide böle hamlarsin yaa ondan yane adete dört gün kalmış hayırlısı bekliyorum bakalım : )
canım benim bende de sağ kasığımda arada batma olıyor ama ben ümitlenmiyorum hayırlısı bakalım..
Selam nasılsın şuan benim sol kasigim ağrıyor heryerim dayak yemiş gibi agrıyo bide böle hamlarsin yaa ondan yane adete dört gün kalmış hayırlısı bekliyorum bakalım : )
çok şükür sen nasılsıınn..inşALLAH hamilelk belirtisidiirr..bende de arada bata oluyoor adet olacağım vakit öle olmaz dı ama inşALALH BU AY Kİ BU Batma hamilelik belirtisidir de hasta olacam diye düşünüyorum hayırlısı hakkımızda........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?