çok şükür sen nasılsıınn..inşALLAH hamilelk belirtisidiirr..bende de arada bata oluyoor adet olacağım vakit öle olmaz dı ama inşALALH BU AY Kİ BU Batma hamilelik belirtisidir de hasta olacam diye düşünüyorum hayırlısı hakkımızda........
Bende iyim cok şükür ev toparliyorym ole tasincam gelecek persembeye koşturuyorum ole cnm benimdr adetmi gelir bebekmi var bilemiyorum hayırlısı bakalım cnm:)
Bende iyim cok şükür ev toparliyorym ole tasincam gelecek persembeye koşturuyorum ole cnm benimdr adetmi gelir bebekmi var bilemiyorum hayırlısı bakalım cnm:)
öle mii kolay gelsiinn canıım ..hayırlı olsun yeni eviniizz... inşALALH adet gelmezz hayırlısı bakalıımm..........
öle mii kolay gelsiinn canıım ..hayırlı olsun yeni eviniizz... inşALALH adet gelmezz hayırlısı bakalıımm..........
Ins. Cnm allah ne gostercek bakalım herşeyde bir hayır var
Cok saol cnm evt yeni evim...
:):):):)
Ins. Cnm allah ne gostercek bakalım herşeyde bir hayır var
Cok saol cnm evt yeni evim...
:):):):)
herkese günaydıınn...........
sende sağol hadi bakalım haberi burdan veririz artııkk...
rabbime şükürler olsun hamileyimmmmmçok güzel birşey rabbim bekleyen herkese versinn inş...
rabbime şükürler olsun hamileyimmmmmçok güzel birşey rabbim bekleyen herkese versinn inş...
Hayirli olsun arkadasim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
sağol arkadaşım aminnnnn inşşş.
canım benim ne mutlu sana rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin yavrunun
ne kadar bekledıkten sonra gebe oldunnnn
canım geçen yıl dış gebelik yaşadım haziranda olsun dedik ramazanı atlattık korunmadık ama çok üzerine düşmedik taşınma işlerimiz oldu olsun die birşeyler yapmadık ynii zaman bu zamanmışş oldu hiç birşey yapmadım birşey kullanmadımm rabbimin izni ile olduuu işteee.
hadi hayırlı olsuuuunnnn Allah tamamına erdirsiiinnnn
darısı başımızaaaaa
Gunaydin kizlar nasilsiniz
herkese günaydıınn...........
sende sağol hadi bakalım haberi burdan veririz artııkk...
Ins. Cnm haberi verecem buradan çıkarsa iki günüm kaldı bata az kaldı hadi hayırlısı :):)
Ins. Cnm haberi verecem buradan çıkarsa iki günüm kaldı bata az kaldı hadi hayırlısı :):)
ayy inşALALHH BENDE bekliyorum 18 ine kadar bekleyecem olmazsam test yapacaamm hayırlısıı bakalıım........
ayy inşALALHH BENDE bekliyorum 18 ine kadar bekleyecem olmazsam test yapacaamm hayırlısıı bakalıım........
Hakkımızda hayırlısı okulum ins.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?