Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Iyiyim tatlim bu ay fazla girmedim hem zaten herkez gitmis bu topikten . Sen napiyosun nasilsin

Iyiyim tatlim bu ay fazla girmedim hem zaten herkez gitmis bu topikten . Sen napiyosun nasilsin

evet bu topikte nickler hep değişmişş ..bende hanımlardan çoğunu göremiyorum...ben adet günüm gelmesin diye bekliyorum 18 ine kadar olmazsam test yapacam durabilirsem ozamana kadar..sn ne durumdasıınnn.....

evet bu topikte nickler hep değişmişş ..bende hanımlardan çoğunu göremiyorum...ben adet günüm gelmesin diye bekliyorum 18 ine kadar olmazsam test yapacam durabilirsem ozamana kadar..sn ne durumdasıınnn.....

Bu ay yumurta takibine gttm yumurtladigimi ogrendim sonra catladigini ogrendim. Yani hersey olmasi gerektigi gibi. Ama bebis varmi orasini allah biliyo benimde doktorum 24 une kadar olmazsan test yaptir dedi bekliyorum bakalim

Son düzenleme:
kızlarr ben ayın 12 sinde tamda gününde akşam açılış yaptım yai adet oldum kahverengi bi leke gelmişti ama şimdi baktım yine gelmeye devam ediyor bu ayda olmadı
secidoo canım nerdesinnnnnn

Buradayim geldim uzulme olurmu napalim Allahim ol derse olur insallah tez vakitte bizde anne oluruzsukret en azinda duzenli regl oluyorsun bende oda yok

Bu ay yumurta takibine gttm yumurtladigimi ogrendim sonra catladigini ogrendim. Yani hersey olmasi gerektigi gibi. Ama bebis varmi orasini allah biliyo benimde doktorum 24 une kadar olmazsan test yaptir dedi bekliyorum bakalim

çook güzel canım benim i sıkıntı yokk demekkii... ALALH ım biliyoor artık ne zaman nasip ederse AMA ALLAH IM BEKLETMEDEN NASİP ETSİN....HADİ hyırlı haberlerini bekliyorum..........

çook güzel canım benim i sıkıntı yokk demekkii... ALALH ım biliyoor artık ne zaman nasip ederse AMA ALLAH IM BEKLETMEDEN NASİP ETSİN....HADİ hyırlı haberlerini bekliyorum..........

Amin canim.. ama guzel haberler önce senden gelsin açılışı yap :) 18 ine az kaldi

Amin canim.. ama guzel haberler önce senden gelsin açılışı yap :) 18 ine az kaldi

valla çook isterim bakalıımm bugün dyanamadım test yaptımda negatif çıktıı bakalım salı yı bekleyeyim birde......

valla çook isterim bakalıımm bugün dyanamadım test yaptımda negatif çıktıı bakalım salı yı bekleyeyim birde......

Selam cnm nasılsın ne oldu yaptin mi test ciktimi bişey beni sorarsan ben hic bakmadım teste bugün adet günüm ama gelmedi daha adet haatta şimdi başladı adet sancisi bel sancisi galiba adetim gelecek Bacağım da sizliyor onunla beraber kismet bakalim hem senin hakkında benim hakkımda kismet hayırlısı...

selam canım elhamdülillah. sen nasılsıınnn...ben hasta oldum bugün kısmet bu ay da olmadı.. çarşambaya andevu aldım hormon testi yaptıracam..belki gelmez inşAllah gelmez canım nasip kısmet ne zaman sevinecez bakalım.....

Son düzenleme:

Hayırlısı cnm ins. Nisam ayında bebisini yakalarsin tutar birakmaz seni ins.:) evt gelmedi iki üç gün dana bekleyim eger gelmezse hiç 10 gün daha bekleyim hem net ögrenirim hayırlısı yaa ama ben kesin adet gelir diyorum çünkü onu bekliyorum ama kismet bakalım allah ne gostercek ins. Hamilelik haberini yazarım size ins.

beklenen adet tarihi 26 mart ama ben hiç sanmıyorum hamile olduğumu
hatta nedense bu ay olmasın bile diyorum
dişimi çektiricem ayrıca taşınıcam şehir değiştiriyoruz ve kilolarım artık çok canımı sıkıyor vermek için uğraşıyorum
nasip artık

evet hayırlısı bakalım..inşALALH hamileyimm drsin senn..bende oluruna bırakıyorum artık bu 4. deneme idi öncekilerde adet olunca ağlıyordum bu kez iyiydiim ..çook şükür ALALH üyük o ne derse o olacak onun iyice farkındayım......

Evt allah ne derse o olur kısmet cnm allah gönlüne gore versin ins cnm :)
Bugün yine bişey yok kupkuruyum mübarek ama devamlı gaz var valla ama hayırlısı belirtiler beni aldattı hic onemsemiyorum hamile olduğunu hissedemiyorum yanilmaktan korktuğum için hayırlısı :)

allah razı olsun cnım..gönlümüze göre versin rabbim..senin için hayırlısı bakalım..ende belirtilere hiiç inanmıyrum valla..hayırlısı olsun canım benim....

allah razı olsun cnım..gönlümüze göre versin rabbim..senin için hayırlısı bakalım..ende belirtilere hiiç inanmıyrum valla..hayırlısı olsun canım benim....

Evt cnm hayırlısı olsun ama bugün goguslerim adet günümde sismezdi ilkdefa şişti ona şaşırdım sadece ağrırdı göğüslerim adet günümde sismezdi cnm şaşırdım ama hayırlısıyinedebekleyim...
:):)

HADİ İNŞALLAH Hamleli belirtisidirr..kendini kaptırma dan düşün olur mu..bir arkadaşımla konuştumda dedim öncesinde aet belirtim olarak sadece yüzümde sivilce çıkardı şimdi her ay değişil belrtiler oluyoor diye..bu ay da kasıklarım nasıl ağrıdı dedim hamilemiyim acaba ama olmadı..arkadaş da dedi bende öle oluyordu vucüt kendini hazırlıyomuş ya o yüzden oluyormuş diye......

Oda doğru bir arkdasinda ole soledi bana bigün hayırlısı artık ne diyim bekleyelim bakalım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…