yok ben bilecikliyim eşim yerlisi gebzenn köylerinden kaynarcada oturuyodum ben daha önce evlenn ce geldim gebzeye anladım karadenizli olduğunu efulimen sevgilim demekti değilmi annem giresunlu bnm
yok güzeller mahallesi bülbül bağdat caddesi mustafa paşa caminn caddesi ama emlak konutlarına dönerci metin ustayı biliyorum kaynarcda oturuyo annem arabayla giderken gelirken hep görüyorum
Buluşuruz ya . NE guzel valla yakiniz. Bizim konutlar akasya konutlari die gecio. Belki bilirsibiz. Cekoil var hemen yanimizda. Vay be Yakinmisiz. Hep biz gebze centera gidioz . Sadiye benim teyzemde kaynarcada oturuo ama hic gelmedi bana .ben de en son bayramda gittim.o gelmediginden bende gitmiom. Kaynarcada buyuk hakmar varyanorda oturuo cuma pazarinin icinde. Watsaptan da konuşuruz kizlarCanim kiraciysan bosver..
InsaAllah yakin zamanda kendi evinizi alirsiniz..
Daha farkli bir mahalleden..
Osman Yilmaz mesela..
Sanirim sadiyenin oturudugu mahallede osman yilmaz diye geciyor degil mi?
100 daire baya baya fazla :)
Kizlar kis ciksin insaAllah bulusuruz meydanda bi dondurma yeriz ne dersiniz
Buluşuruz ya . NE guzel valla yakiniz. Bizim konutlar akasya konutlari die gecio. Belki bilirsibiz. Cekoil var hemen yanimizda. Vay be Yakinmisiz. Hep biz gebze centera gidioz . Sadiye benim teyzemde kaynarcada oturuo ama hic gelmedi bana .ben de en son bayramda gittim.o gelmediginden bende gitmiom. Kaynarcada buyuk hakmar varyanorda oturuo cuma pazarinin icinde. Watsaptan da konuşuruz kizlar
adetine kaç gün var ve bu şekilde çıktı canım? 4-5 gün var ise güzel bir gelişme :)
Tünaydın kızlarrrr
En uykucunuz benim galiba :)
Cipse cok üzüldüm çok ümitliydik..artik hayirlisi diyip dua etmeye devam edicez
kızlar şuan ellerim titrediğinden tek tek alıntılayamadım :) kusuruma bakmayın. evet beklenen adet günü 10u falan. kan tahlilini 2 gün önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ve testi yapar yapmaz çizgi belirmeye başlamıştı zaten yani öyle çok fazla zaman geçmedi :) ay Allahım bu bir mucize olabilir mi :)))
kızlar şuan ellerim titrediğinden tek tek alıntılayamadım :) kusuruma bakmayın. evet beklenen adet günü 10u falan. kan tahlilini 2 gün önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ve testi yapar yapmaz çizgi belirmeye başlamıştı zaten yani öyle çok fazla zaman geçmedi :) ay Allahım bu bir mucize olabilir mi :)))
Günaydın canım Bende onu merak ediyordum tam okuyamadım regl mi olmuş canım
Tünaydın kızlarrrr
En uykucunuz benim galiba :)
Cipse cok üzüldüm çok ümitliydik..artik hayirlisi diyip dua etmeye devam edicez
Günaydın canım Bende onu merak ediyordum tam okuyamadım regl mi olmuş canım
merhabalar
tesekkür ederim desteginiz için.....iyi ki varsınız
ama sanırım aramızda test yapan hamiş var bu güzel haber....tebrik ederim.....
benim adet gelmediğinden bat tarıhı belli deil....kırmızılar gelınce yeni bat söylerim
annem hep o hakmara gidiyo alışveriş için bizde genellikle sinemaya geliyoruz centera evet şansa bak 1 senedir sitedeyim hiç gebzeli çkmamıştı nasip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?