Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yok ben bilecikliyim eşim yerlisi gebzenn köylerinden kaynarcada oturuyodum ben daha önce evlenn ce geldim gebzeye anladım karadenizli olduğunu efulimen sevgilim demekti değilmi annem giresunlu bnm

yok güzeller mahallesi bülbül bağdat caddesi mustafa paşa caminn caddesi ama emlak konutlarına dönerci metin ustayı biliyorum kaynarcda oturuyo annem arabayla giderken gelirken hep görüyorum

Anladim canim :)
Ben cevreyi cok fazla tanimiyorum.
Yani bildigim belli yerler var ama simdi dedigniz o emlak konutlari bilmiyorum nerde oldugunu.
Zamanla bende ögrenicem insaAllah :)

Eki Görüntüle 922379

burda görünenden biraz daha net :S yani çizgiyi görüyorsun baya işte :S

görünüyo baya cnm ama benim kafam kan testinde çıkmadı dedin ya acaba yanıltma payı varmı testin diye düşündüm bekle adet gününü bakalım ne olucak hayırlısı hakkında cnm inşlhh bebişin sennledir

Buluşuruz ya . NE guzel valla yakiniz. Bizim konutlar akasya konutlari die gecio. Belki bilirsibiz. Cekoil var hemen yanimizda. Vay be Yakinmisiz. Hep biz gebze centera gidioz . Sadiye benim teyzemde kaynarcada oturuo ama hic gelmedi bana .ben de en son bayramda gittim.o gelmediginden bende gitmiom. Kaynarcada buyuk hakmar varyanorda oturuo cuma pazarinin icinde. Watsaptan da konuşuruz kizlar

Eki Görüntüle 922379

burda görünenden biraz daha net :S yani çizgiyi görüyorsun baya işte :S

valla ben gördüm inşallah yanılmazda hamilesindir canım
yarın git kan testi yaptır ama kesinleştir arkadaşımadetine 5 gün vardı yaptı böyle çıktı sonra kan verdi gecikti dedi doktora cıktı suanda 5 aylık hamile :)

Tünaydın kızlarrrr
En uykucunuz benim galiba :)
Cipse cok üzüldüm çok ümitliydik..artik hayirlisi diyip dua etmeye devam edicez

annem hep o hakmara gidiyo alışveriş için bizde genellikle sinemaya geliyoruz centera evet şansa bak 1 senedir sitedeyim hiç gebzeli çkmamıştı nasip işte

adetine kaç gün var ve bu şekilde çıktı canım? 4-5 gün var ise güzel bir gelişme :)

kızlar şuan ellerim titrediğinden tek tek alıntılayamadım :) kusuruma bakmayın. evet beklenen adet günü 10u falan. kan tahlilini 2 gün önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ve testi yapar yapmaz çizgi belirmeye başlamıştı zaten yani öyle çok fazla zaman geçmedi :) ay Allahım bu bir mucize olabilir mi :)))

Direk kan testine koş brnce canım

Başka testin varmı canım tekrarla . Super bence hemen doktora git .bugun sonucu verirler. Ben oolsam duramam yerimde cok heyecanli

merhabalar

tesekkür ederim desteginiz için.....iyi ki varsınız

ama sanırım aramızda test yapan hamiş var bu güzel haber....tebrik ederim.....

benim adet gelmediğinden bat tarıhı belli deil....kırmızılar gelınce yeni bat söylerim

Tünaydın kızlarrrr
En uykucunuz benim galiba :)
Cipse cok üzüldüm çok ümitliydik..artik hayirlisi diyip dua etmeye devam edicez

Hos geldin canim olsun bosver uyu dinlen
Evet ya sorma bende cok ümitliydim
Daha da gelmedi..
Sanirim suan cok üzgündür insaAllah bir an önce toparlani

Canim insaAllah öyledir insaAllah
Sen simdi ne yapacaksin?
Yeni test mi yoksa hcg mi ölctüreceksin?
Iyi haberlerini bekliyrouz :)

Günaydın canım Bende onu merak ediyordum tam okuyamadım regl mi olmuş canım

Canim regl de olmadi fakat test negatif cikmis

cnm tam adet gnnde bence kan testini tekrarla ama bebiş olmasaydı tek çizgi olurdu hayırlı olsun inşallah gelmiştir bebişin annesine

Hos geldin canim
InsaAllah moral bozmak yok..
Adetin hemencik gelsin de..
Yeni ay icin yeni calismalara basla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…