İşallah canım Allah'ın izni ile güzel bir Doğum yaparsın maceraları anlatmak kalır sonraki günlerde :)Ben karar verdim özel hastanede spinal anestezi ile sezaryen olacağım inşallah :)
Hayırlı iyi sonuçlar alırsın insaallah canım benim haftaya onun sonucunu da soyle bize :))Benim de hep hafif oluyordu ama bu son geçirdiğim ağırdı canım. O yüzden antibiyotik kullandım. Haftaya yeniden tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak
Ay Inşallah canım ya hayırlısıyla artık doğum zamanı gelse de rahatlasak :)İşallah canım Allah'ın izni ile güzel bir Doğum yaparsın maceraları anlatmak kalır sonraki günlerde :)
Allah razı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırım. 4 litreden fazla su içiyorum umarım işe yaramıştırHayırlı iyi sonuçlar alırsın insaallah canım benim haftaya onun sonucunu da soyle bize :))
Oda gelecek canım Allah'ın izni ile sıralanıp gün gün anlatırız artık maceralarımızı hastane ortamında kesin makaradır :)Ay Inşallah canım ya hayırlısıyla artık doğum zamanı gelse de rahatlasak :)
Çok iyi yapmışın canım enfeksiyonda en çok su içmek önemli:))Allah razı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırım. 4 litreden fazla su içiyorum umarım işe yaramıştır
Günaydınnnn cnmmmm evet kahvaltı yaptim yatağa girdim bira yazı okuyup uyurum dedimEsra günaydın kahvaltıya mi kalktın sen de
Ben eşimi gonderdigmden beri uyuyamiyorum kahvaltimi da yapayım bari dedimGünaydınnnn cnmmmm evet kahvaltı yaptim yatağa girdim bira yazı okuyup uyurum dedimsende aynen heralde bebisleri doyurmak lazım
Yaaa bende kayısı kıvamında cook severim yumurtayı geçenlerde düşünüyodm ysem ne olur acaba diyeKayısı kıvamında bir yumurta haslayip yiyesim var Esra'cım iştahıma engel olamıyorum herşeyden de yiyesim var hele de açken
Hmm hipertiroidi mi hipo mu cnm senin ki.bende de vardı bi ara hipertiroidi baktirdim ama çok şükur bisey yokmusBen eşimi gonderdigmden beri uyuyamiyorum kahvaltimi da yapayım bari dedimsabah 7de tiroid ilacı içiyorum canım onu içince de 1 saat birşey yememek gerekiyor eşimle kahvaltı yapamıyorum şimdilik ayrı ayrı takiliyoz
Ben şu son ay haftada 1 yiyorum canım eşim de öyle seviyor ona pisirince benim de canım istiyorYaaa bende kayısı kıvamında cook severim yumurtayı geçenlerde düşünüyodm ysem ne olur acaba diyeama iyi pişmiş olması lazimmis ya ondan dolayı yemedim doğumdan sonraaa hücuuumm
Ayy bende mi kaçamak yapıp bi tane yesem yarınBen şu son ay haftada 1 yiyorum canım eşim de öyle seviyor ona pisirince benim de canım istiyor
Hipotiroid canım ths yükseliyordu benim hamilelik başında 6.9duHmm hipertiroidi mi hipo mu cnm senin ki.bende de vardı bi ara hipertiroidi baktirdim ama çok şükur bisey yokmus
Sen bilirsin canım şimdi aklını karıştırmış gibi olmayım canın çektiyse 1 tane yeAyy bende mi kaçamak yapıp bi tane yesem yarın
Hm dikkat et cnm ilacini hiç aksatmaHipotiroid canım ths yükseliyordu benim hamilelik başında 6.9du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?