Çok doğru söylüyorsun canım ben de düşünüyorum bazen aynı durumda kendileri olsalar naparlardi diye ama ilgili olanlar yardımcı olanlar da var onlar da az sayıdaCokkk ayip insanlarin yaptigii ama kim ne yaparsa karsiligini gorur muhakkak iyi veya kotu
5 Ocak esra ile birlikteyiz bu seferGeçen cumartesi gittim canım. Bu cuma gidecektim devlete ama vazgeçtim canım haftaya özeldeki doktoruma gideceğim inşallah. Senin randevu ne zaman?
Iyi geceler canım Inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle. Allah rahatlik versin :)Kizlarrrr ben yatiyorumm uyim hetcanlandim yarin doktora gidicemm dya edinn banaaa sizlerii seviyorummmm Allah rahatlik versinn
İyi uykular bebemmm güzel haberlerini bekliyoruz bizde seni seviyoruzzzKizlarrrr ben yatiyorumm uyim hetcanlandim yarin doktora gidicemm dya edinn banaaa sizlerii seviyorummmm Allah rahatlik versinn
5 ocak hangi gün ben de haftaya cuma gideceğim :)5 Ocak esra ile birlikteyiz bu sefer
Yok canım tansiyon düşükse yükselten yüksekse de düşüren ilaçlar var anestezi yapıyor onlari efedrin ve perlinganitBenim şu an tansiyonun hep 9-6 çıkıyor Inşallah doğumda sorun olmaz canım :)
Aynen canım çok bunaldim ama yapacak bir şey yok sabrediyorum. Tek başıma akşama kadar evdeyim :)İyi yaptin cnm dikkat etmek lazım Allah korusun.ben eşimin kolundaykem bile kayıyorum çok buzluu
5 Ocak perşembe :))5 ocak hangi gün ben de haftaya cuma gideceğim :)
Perşembe bizim cnm5 ocak hangi gün ben de haftaya cuma gideceğim :)
Güzel haberlerin le gel insaallah canım Alp 'le birlikte annesiKizlarrrr ben yatiyorumm uyim hetcanlandim yarin doktora gidicemm dya edinn banaaa sizlerii seviyorummmm Allah rahatlik versinn
Ay Inşallah kolayca atlatırım şu anestezi işini canım. Ocak ayında histeroskopi olmuştum genel anestezi ile. Uzun sürmüştü 1 saat falan. Uyaninca kafam bir milyondu :) Kürtajlarda 15 dk sürüyordu onda sıkıntı yaşamadımYok canım tansiyon düşükse yükselten yüksekse de düşüren ilaçlar var anestezi yapıyor onlari efedrin ve perlinganit
Ayy bende oyleyim valla ne yapacağımı şaşırıyorum artık gerçekten.temizlikte yapamıyorum şöyle istediğim gibiAynen canım çok bunaldim ama yapacak bir şey yok sabrediyorum. Tek başıma akşama kadar evdeyim :)
Aynen ben de canım. Kafa dengi komşum da yok.Ayy bende oyleyim valla ne yapacağımı şaşırıyorum artık gerçekten.temizlikte yapamıyorum şöyle istediğim gibi
İki haftada bi dedi doktor cnmBen de sizden bir gün sonra inşallah :) sizin kontroller ne sıklıkta kızlar?
Ben de ayni canım 32'de gittim haftaya da 34 olacağım inşallah. 36'dan sonra her hafta galiba kontrollerİki haftada bi dedi doktor cnm
Kurtajda bide sedasyon oluyor canım yani sadece ilaç verip bir maskeyle sürekli akcigerlerin oksijenlenmesi sağlanıyor ama histereskopide değişiyor endotrakeal tupler var onlar sayesinde oksijen gidiyor ama rahat kolay atlatacağını umuyorum insaallah :)Ay Inşallah kolayca atlatırım şu anestezi işini canım. Ocak ayında histeroskopi olmuştum genel anestezi ile. Uzun sürmüştü 1 saat falan. Uyaninca kafam bir milyondu :) Kürtajlarda 15 dk sürüyordu onda sıkıntı yaşamadım
Evet sanırım öyle olck cnm sık sık kontrol edeceklerBen de ayni canım 32'de gittim haftaya da 34 olacağım inşallah. 36'dan sonra her hafta galiba kontroller
Inşallah canım ya bünyem alıştı artık bayılıp ayılmaya :)Kurtajda bide sedasyon oluyor canım yani sadece ilaç verip bir maskeyle sürekli akcigerlerin oksijenlenmesi sağlanıyor ama histereskopide değişiyor endotrakeal tupler var onlar sayesinde oksijen gidiyor ama rahat kolay anlatacağını umuyorum insaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?