- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Teyzeciginin ellerinden öpüyorum :-*
Su iki biberonu alcam simdilik kizlar
İlkini bende almayı düşünüyorum canım bir tanede büyük cam bulunsunSu iki biberonu alcam simdilik kizlar
İlkini bende almayı düşünüyorum canım bir tanede büyük cam bulunsun
Benim de aynı canım ya bazen göğüs ucum çok ağrıyor bakıyorum büyümüş gibi. Bazen de ufacık oluyor. Acaba doğumdan sonra süt gelince büyür mü kiBenim meme ucum pek yok canim cok ice gomuk degil ama bazen bebek kucuk ucu kabul etmiyormus
Güzelmiş canım ikisi deSu iki biberonu alcam simdilik kizlar
Ben bir tane aldım 240 ml cam aventin. Çok mu büyük gelir ki ilk zamanlar :)İlkini bende almayı düşünüyorum canım bir tanede büyük cam bulunsun
Alacaklarımı cam olarak düşünüyorum plastik şimdilik almayacağım canım belki daha sonra :)Bunlar cam degil ozellikle yenidoganlara baktim canim. Ama ilerisi icin cam lazim 6ay sonrasi ek gida da
Oy maşallah ama dr diyor son ayda çabuk kilo alırlar iyi beslemişsin bebeğini canım yanılma payının sanmıyorum bir sonraki randevun nezamanYa kizlar bisey sorucam dun dr knt vardi bebegin kilosu 2550 dedi devlet hastanesinde.bir hafta once uni hastanesi 1900 demisti sizce yanilmami yoksa bir haftada bu kadar alirmi dr sordum haftasi onemli kilosu degil dedi gecti fikirlerinizi bekliorum
Bir haftada 650 gram alması çok zor canım. Iki doktordan biri yanlış ölçüm yapmış demek ki. Iki haftada anca alır o kadar kiloyuYa kizlar bisey sorucam dun dr knt vardi bebegin kilosu 2550 dedi devlet hastanesinde.bir hafta once uni hastanesi 1900 demisti sizce yanilmami yoksa bir haftada bu kadar alirmi dr sordum haftasi onemli kilosu degil dedi gecti fikirlerinizi bekliorum
Ben bir tane aldım 240 ml cam aventin. Çok mu büyük gelir ki ilk zamanlar :)
Benim de aynı canım ya bazen göğüs ucum çok ağrıyor bakıyorum büyümüş gibi. Bazen de ufacık oluyor. Acaba doğumdan sonra süt gelince büyür mü ki
Benim teyzem 3oglan dogurdu pespese Allah bagislasin. Dogum yarim saat zor olan 9ay tasimak der kizlar o yuzden pozitif dusunelim
Son 1 aylık dönemde daha hızlı kilo alıyorlar canım ben de gecen hafta gittim 2100gr dedi az mi dedim 1 ayda 2 katına bile yaklaşırsa şaşırma dedi ama onceligimiz tabi olması gereken kilosunda sağlıklı doğsunlarYa kizlar bisey sorucam dun dr knt vardi bebegin kilosu 2550 dedi devlet hastanesinde.bir hafta once uni hastanesi 1900 demisti sizce yanilmami yoksa bir haftada bu kadar alirmi dr sordum haftasi onemli kilosu degil dedi gecti fikirlerinizi bekliorum
Ya Özlem'cim ben onları cam sanıyordum plastik olması iyi olur mu sizce herşeye karar verdim aldım da biberonda kararsız kaldimCanim ben aldim simdi e-bebekten ikisini avent 60ml chicco 150ml 240ml yeni dogan icin cok sanki bilemedim
Ya Özlem'cim ben onları cam sanıyordum plastik olması iyi olur mu sizce herşeye karar verdim aldım da biberonda kararsız kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?