ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bu ikisini öneriyorlar canım ben de alırsam bunlardan alacağım. Güle güle kullan :) elektrikli olanlar daha iyi sanki. Belki sütün hemencecik gelir lazım olursa al bence canım onu

Bu ikisini öneriyorlar canım ben de alırsam bunlardan alacağım. Güle güle kullan :) elektrikli olanlar daha iyi sanki. Belki sütün hemencecik gelir lazım olursa al bence canım onu

Sağol canım. elektrikli alıp bi kere almakta fayda var. pompayı süt gelmezse değilde doğum sonrası çalışma döneminde fayda sağlar diorum. sağıp sağıp bırakırım die

Sağol canım. elektrikli alıp bi kere almakta fayda var. pompayı süt gelmezse değilde doğum sonrası çalışma döneminde fayda sağlar diorum. sağıp sağıp bırakırım die
O zaman al canım. Sağıp buzluğa koyarsın. Ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum bir yıl. O yüzden hemen almadım pompayı

Randevu almadan erken saatlerde gitsen hastaneden alabiliyormusun sıra acil olarak canım
Evet oluyor abla ama eşimin mesai başlangıcı saat 8 ,doktorlar da 9da geliyor randevu alıp öğleye yakın saatte gidiyoruz kan tahlili yapılacaksa ..eşim de 1 saatliğine izin alıyor hemen gidip gelmemiz var hastaneye gormelisin

Neyse alabilmissin cnm en azından yarın için.hep seninkinde sıkıntı oluyo kiyamam:) ama bebeğini erkenden gorceksin bak
Evet kuzum artık alıştım zaten dedim aksilik çıkmasa şaşardım yarın yeniden minnağımı gorucem inşallah

Bende erken saatlerde alıyorum ki hastane evime çok uzak eşimle gidip halledip geliyoruz yoksa zor ya :) tahmin ediyorum seni canım hızlı ve öfkeli

Bende erken saatlerde alıyorum ki hastane evime çok uzak eşimle gidip halledip geliyoruz yoksa zor ya :) tahmin ediyorum seni canım hızlı ve öfkeli
aynen abla bi de sağlıkçı olmama rağmen dayanamıyorum öyle hastanede beklemeye hasta psikolojisi farklı birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…