- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Ben gideyim bi yemek hazırlayıp geleyim sanki her günüm yemek yapmakla geçiyormuş gibi
Neyse artık aldım bir şey olmaz herhalde canım :)Canim ben aldim simdi e-bebekten ikisini avent 60ml chicco 150ml 240ml yeni dogan icin cok sanki bilemedim
Bu ikisini öneriyorlar canım ben de alırsam bunlardan alacağım. Güle güle kullan :) elektrikli olanlar daha iyi sanki. Belki sütün hemencecik gelir lazım olursa al bence canım onuValla bende emin olamadim canim lansinoh un gogus ucu cikarici aparatini ve aventin gogus kalkanini aldim. Simdi gogus pompasi dusunuyorum elektrikli mi alsam manuel mi fiyatlarda ucuk bi yandan sart arastiriyorum. Sana urunun gorselini atiyorum Feride...
Bu ikisini öneriyorlar canım ben de alırsam bunlardan alacağım. Güle güle kullan :) elektrikli olanlar daha iyi sanki. Belki sütün hemencecik gelir lazım olursa al bence canım onu
O zaman al canım. Sağıp buzluğa koyarsın. Ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum bir yıl. O yüzden hemen almadım pompayıSağol canım. elektrikli alıp bi kere almakta fayda var. pompayı süt gelmezse değilde doğum sonrası çalışma döneminde fayda sağlar diorum. sağıp sağıp bırakırım die
Bakalim yazarız artık CNm hayirlisiylaCanım aramızda 5 gün varacaba hangimiz önce Doğum yapacak :)
AaaaKızlar bu arada benim nedir bu mhrs den çektiğimEki Görüntüle 1932057
Randevu almadan erken saatlerde gitsen hastaneden alabiliyormusun sıra acil olarak canımBu msj geldi sonra mhrs randevu sistemine girdim hekim poliklinik yapmayacaktır yazıyor şaka gibi
Evet abla hemen baktım yarın 15.30u görür görmez randevu aldım inşallah aksilik olmaz yaaaaAaaasenimi bulmuş zorunlu değişilik tekrar denedin mi bugün
Neyse alabilmissin cnm en azından yarın için.hep seninkinde sıkıntı oluyo kiyamam:) ama bebeğini erkenden gorceksin bakEvet abla hemen baktım yarın 15.30u görür görmez randevu aldım inşallah aksilik olmaz yaaaayeni randevum Eki Görüntüle 1932060
Evet oluyor abla ama eşimin mesai başlangıcı saat 8 ,doktorlar da 9da geliyor randevu alıp öğleye yakın saatte gidiyoruz kan tahlili yapılacaksa ..eşim de 1 saatliğine izin alıyor hemen gidip gelmemiz var hastaneye gormelisinRandevu almadan erken saatlerde gitsen hastaneden alabiliyormusun sıra acil olarak canım
Can'ım iyi bari alabildin işallah tekrardan aksilik olmaz yarınn senden haber bekliyoruz :))Evet abla hemen baktım yarın 15.30u görür görmez randevu aldım inşallah aksilik olmaz yaaaayeni randevum Eki Görüntüle 1932060
Evet kuzum artık alıştım zaten dedim aksilik çıkmasa şaşardımNeyse alabilmissin cnm en azından yarın için.hep seninkinde sıkıntı oluyo kiyamam:) ama bebeğini erkenden gorceksin bak
Evet oluyor abla ama eşimin mesai başlangıcı saat 8 ,doktorlar da 9da geliyor randevu alıp öğleye yakın saatte gidiyoruz kan tahlili yapılacaksa ..eşim de 1 saatliğine izin alıyor hemen gidip gelmemiz var hastaneye gormelisin
Inşallah abla tek temennim yarın o hastaneye gidebilmekCan'ım iyi bari alabildin işallah tekrardan aksilik olmaz yarınn senden haber bekliyoruz :))
İlahi adalet kIzın seni özlemişki erkenden de görüşmek istedi sen randevular la uğraş canım görmek isteyen erken davranıyorEvet kuzum artık alıştım zaten dedim aksilik çıkmasa şaşardımyarın yeniden minnağımı gorucem inşallah
Bende erken saatlerde alıyorum ki hastane evime çok uzak eşimle gidip halledip geliyoruz yoksa zor ya :) tahmin ediyorum seni canım hızlı ve öfkeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?