ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Yarin yilin son gunu son is gunum yeni yilda bebegimi bekleyeceğim ve sanirim 15inde falan sezEryan olacak
Nagihan abla sen nerelerdesin hiç haber de vermiyosun doğum yaptın sandım artık oh valla 15inde bebiş geliyor hayırlısıyla dogsun insaallah :)

Yarin yilin son gunu son is gunum yeni yilda bebegimi bekleyeceğim ve sanirim 15inde falan sezEryan olacak
Hayırlısı olsun canım artık dinlenme vakti ozaman 15 gün var Doğuma iyi çalışabildin bu vakte kadar ben 32 gördüm yeter dedim kızımdan önemlimi ama benim şartlarım zordu sürekli ayaktaydım sağlıkla kucağına alırsın işallah çok amin :)

Ama dr görünmüyor haftaya da bir sonraki hafta atacak olacak sana 1 aya yakın erken olsun durumu dersin iptal oldu diye canım bilemedim şimdi
Evet Esra abla doğru söylüyorsun bu sefer de geç gittim diye sıkıntı yaparım en iysi erken gitmek :) doktor bi de özel hastane doktoru gibi ilgileniyor sağolsun eşim de yanimda giriyor görüyor her defasında bu sefer ultrasondaki görüntüsünü videoya cekicem diyodu

Nagihan abla sen nerelerdesin hiç haber de vermiyosun doğum yaptın sandım artık oh valla 15inde bebiş geliyor hayırlısıyla dogsun insaallah :)
Doğum yaptın sandım derken acaba Elif gitmişken Doğum yapıp öylemi gelecek kafada deli sorular belli mi olur

Aynen canım hazır buldun randevuyu kaçırma çeksinn süper olur :) benimm eşimde tam girecekkenn odaya hazırlıyor telefonunu sonra dr soru sormaktan unutuyor

Aynen canım hazır buldun randevuyu kaçırma çeksinn süper olur :) benimm eşimde tam girecekkenn odaya hazırlıyor telefonunu sonra dr soru sormaktan unutuyor
Evet bu zamana kadar bizim de hep öyle oldu abla yarın cekicem diyor ben de yattığım yerden ben kayıt yapıcam artık diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…