hahahh abla yarın da suratını asarsa hiç şaşırmam zaten anladım bana kızıyorİlahi adalet kIzın seni özlemişki erkenden de görüşmek istedi sen randevular la uğraş canım görmek isteyen erken davranıyor
Yok annesi bence yapmaz güleç kızımız o bizim dr tanıyı yanlış koydu yarın gör bak kıpır kıpır olacak işallahhahahh abla yarın da suratını asarsa hiç şaşırmam zaten anladım bana kızıyor
Yok annesi bence yapmaz güleç kızımız o bizim dr tanıyı yanlış koydu yarın gör bak kıpır kıpır olacak işallah
Yok Can'ım almadık henüz bende merak ediyorum gelsede yazsaElif'ten haber aldınız mi nasil geçmiş hastane kontrolü merak ettim
Ben daha gecen hafta çarşamba gittiydim ya acaba erken mi gidiyorum yarınYok Can'ım almadık henüz bende merak ediyorum gelsede yazsa
Inşallah abla tek temennim yarın o hastaneye gidebilmek
Hayır canım nst henüz söylemedi doktor ama sorucam bi artık 36dan itibaren yapar heralde şimdi olmasa bile :)Hayırlısı ile git gel canım. Nst ye girecek misin?
Nagihan abla sen nerelerdesin hiç haber de vermiyosun doğum yaptın sandım artıkYarin yilin son gunu son is gunum yeni yilda bebegimi bekleyeceğim ve sanirim 15inde falan sezEryan olacak
Ama dr görünmüyor haftaya da bir sonraki hafta atacak olacak sana 1 aya yakın erken olsun durumu dersin iptal oldu diye canım bilemedim şimdiBen daha gecen hafta çarşamba gittiydim ya acaba erken mi gidiyorum yarınhaftaya da doktorum görünmüyor
Hayırlısı olsun canım artık dinlenme vakti ozaman 15 gün var Doğuma iyi çalışabildin bu vakte kadar ben 32 gördüm yeter dedim kızımdan önemlimi ama benim şartlarım zordu sürekli ayaktaydım sağlıkla kucağına alırsın işallah çok amin :)Yarin yilin son gunu son is gunum yeni yilda bebegimi bekleyeceğim ve sanirim 15inde falan sezEryan olacak
Evet Esra abla doğru söylüyorsun bu sefer de geç gittim diye sıkıntı yaparım en iysi erken gitmek :) doktor bi de özel hastane doktoru gibi ilgileniyor sağolsunAma dr görünmüyor haftaya da bir sonraki hafta atacak olacak sana 1 aya yakın erken olsun durumu dersin iptal oldu diye canım bilemedim şimdi
Doğum yaptın sandım derkenNagihan abla sen nerelerdesin hiç haber de vermiyosun doğum yaptın sandım artıkoh valla 15inde bebiş geliyor hayırlısıyla dogsun insaallah :)
Aynen canım hazır buldun randevuyu kaçırma çeksinn süper olur :) benimm eşimde tam girecekkenn odaya hazırlıyor telefonunu sonra dr soru sormaktan unutuyorEvet Esra abla doğru söylüyorsun bu sefer de geç gittim diye sıkıntı yaparım en iysi erken gitmek :) doktor bi de özel hastane doktoru gibi ilgileniyor sağolsuneşim de yanimda giriyor görüyor her defasında bu sefer ultrasondaki görüntüsünü videoya cekicem diyodu
Elif ne kadar olmuştu bu hafta 35ti değil mi ya bi haber verse bak merak ettim şimdi ablaDoğum yaptın sandım derkenacaba Elif gitmişken Doğum yapıp öylemi gelecek kafada deli sorular belli mi olur
Evet bu zamana kadar bizim de hep öyle oldu abla yarın cekicem diyor ben de yattığım yerden ben kayıt yapıcam artık diyorum:)Aynen canım hazır buldun randevuyu kaçırma çeksinn süper olur :) benimm eşimde tam girecekkenn odaya hazırlıyor telefonunu sonra dr soru sormaktan unutuyor
Elif ne kadar olmuştu bu hafta 35ti değil mi ya bi haber verse bak merak ettim şimdi abla
Ya ben çok heyecanlanıyorum ekrana bakmaktan hiç aklıma gelmiyor :) yap kayıt sana hatıra olur :)Evet bu zamana kadar bizim de hep öyle oldu abla yarın cekicem diyor ben de yattığım yerden ben kayıt yapıcam artık diyorum:)
Valla canım bende merak ettim gelde şimdi gelmesini ve mesaj yazmasını bekle bileydik bu grubu whatsap olarak yapardıkson görünümüne bakardık
Abla akşam youtube tan biraz doğum klipleri izledik eşimle çok heyecanlandık ya minik minik bebisciklerYa ben çok heyecanlanıyorum ekrana bakmaktan hiç aklıma gelmiyor :) yap kayıt sana hatıra olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?