Allah seni napmasin emi kız Elif biz de doğurdu mu napti diyordukKizlarr gelsimmm inanirmisin trofa patlamiss sabahtan beri elwktieikler yokmusss ben disardaydim anlamadim sarjimda bitti hic sarj edemedimm simdi hemen yqziyirummm dogurmadimm
Yarin yilin son gunu son is gunum yeni yilda bebegimi bekleyeceğim ve sanirim 15inde falan sezEryan olacak
Maşaallah canım çok iyi kilo almış yaKizlar once nst ye girdimm hic sancimm cikmadi Allaha sukurrr suan tam 35 haftayim oglum 2.900 gram 47 cm boyuu kafasi asa da oglumun suyum herseyim cok iyiy dii suanda hersey yolunda ama doktorum kafasi ve ppoposu cok buyuk dedii sen bunu doguramazsin dedii uzuldumm neyse konustuk biraz dedim normal dogum gozukuyormu suan ole diyor ama kilolu biraz kafasida cok buyuk belki sezeryan olabilir dogarken sikinti olabilir cikamaya bilir omzu felan da takila bilir dedi killolu oldugu icin uzuldumm ole diyincee ama bi 37 haftana gel cati muanesii yapalim dedii ona goree yine konusuruzz suan erken dedi ole canlarimm suanda 10 gun sonra cagirdii simdilik gidisat buu
Kizlar once nst ye girdimm hic sancimm cikmadi Allaha sukurrr suan tam 35 haftayim oglum 2.900 gram 47 cm boyuu kafasi asa da oglumun suyum herseyim cok iyiy dii suanda hersey yolunda ama doktorum kafasi ve ppoposu cok buyuk dedii sen bunu doguramazsin dedii uzuldumm neyse konustuk biraz dedim normal dogum gozukuyormu suan ole diyor ama kilolu biraz kafasida cok buyuk belki sezeryan olabilir dogarken sikinti olabilir cikamaya bilir omzu felan da takila bilir dedi killolu oldugu icin uzuldumm ole diyincee ama bi 37 haftana gel cati muanesii yapalim dedii ona goree yine konusuruzz suan erken dedi ole canlarimm suanda 10 gun sonra cagirdii simdilik gidisat buu
Ben izleyemiyorum korkum var biraz komik animasyonlara bakıyorum sadeceAbla akşam youtube tan biraz doğum klipleri izledik eşimle çok heyecanlandık ya minik minik bebiscikler
Ben izleyemiyorum korkum var biraz komik animasyonlara bakıyorum sadece
37. Haftadan itibaren bakması gerekiyormuş canım hazırlıklı olalım biz deMaşallah canımkilosu da boyu da iyi oğluşunhiç kafana takma hayırlısı ile yolu bulur Alp oğlan. Bence sezeryan için erken konuşmuş sanki dr. çatı muayenesi sonrası belli olur durum. off bide catı muayenesi var bakalım bize kacıncı haftada bakıcak
Aminnnn xnmm bol bol dua et ozgecimm evet yedigim ogluma gitmisMaşaallah canım çok iyi kilo almış yainşallah kolay ve normal bir doğum olur canım dua edicem senin icin 36-37ye kadar hic beli olmuyor işte ben de diyorum şimdilik baş aşağı diye ama doktor 37de net birşey söylerim dedi canım hayırlı sağlıklıca dogsun inşallah annesi ogluşun:))
Bakalimm ozlemcim hayirlisi olsun saglikli olsunda napalim olmadi sezeryan olur herseyunn hayirlisiMaşallah canımkilosu da boyu da iyi oğluşunhiç kafana takma hayırlısı ile yolu bulur Alp oğlan. Bence sezeryan için erken konuşmuş sanki dr. çatı muayenesi sonrası belli olur durum. off bide catı muayenesi var bakalım bize kacıncı haftada bakıcak
Oy maşallah canım kilosu çok iyi oğluşunun şimdiden takıntı yapma bekli olmaz Doğum sürecin dua et bu arada Doğum yaptın sandık girmeyin :)Kizlar once nst ye girdimm hic sancimm cikmadi Allaha sukurrr suan tam 35 haftayim oglum 2.900 gram 47 cm boyuu kafasi asa da oglumun suyum herseyim cok iyiy dii suanda hersey yolunda ama doktorum kafasi ve ppoposu cok buyuk dedii sen bunu doguramazsin dedii uzuldumm neyse konustuk biraz dedim normal dogum gozukuyormu suan ole diyor ama kilolu biraz kafasida cok buyuk belki sezeryan olabilir dogarken sikinti olabilir cikamaya bilir omzu felan da takila bilir dedi killolu oldugu icin uzuldumm ole diyincee ama bi 37 haftana gel cati muanesii yapalim dedii ona goree yine konusuruzz suan erken dedi ole canlarimm suanda 10 gun sonra cagirdii simdilik gidisat buu
Haklisin esra abla valla sarj yok elektirik yok hersey ust uste geldi dedim smdi kizlarda merak ederrr:)) yazamadimmm ediyorm abla sizde dua edinnOy maşallah canım kilosu çok iyi oğluşunun şimdiden takıntı yapma bekli olmaz Doğum sürecin dua et bu arada Doğum yaptın sandık girmeyin :)
Dualarımız seninle canım rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin :) istanbul dün geceden beri fırtına burda uçmayan dam kalmadıHaklisin esra abla valla sarj yok elektirik yok hersey ust uste geldi dedim smdi kizlarda merak ederrr:)) yazamadimmm ediyorm abla sizde dua edinn
Evet abla yaaa burasida oleee valla cok yagiyor esiyorrDualarımız seninle canım rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin :) istanbul dün geceden beri fırtına burda uçmayan dam kalmadı
Maşallah canım tosuncuğa :)Kizlar once nst ye girdimm hic sancimm cikmadi Allaha sukurrr suan tam 35 haftayim oglum 2.900 gram 47 cm boyuu kafasi asa da oglumun suyum herseyim cok iyiy dii suanda hersey yolunda ama doktorum kafasi ve ppoposu cok buyuk dedii sen bunu doguramazsin dedii uzuldumm neyse konustuk biraz dedim normal dogum gozukuyormu suan ole diyor ama kilolu biraz kafasida cok buyuk belki sezeryan olabilir dogarken sikinti olabilir cikamaya bilir omzu felan da takila bilir dedi killolu oldugu icin uzuldumm ole diyincee ama bi 37 haftana gel cati muanesii yapalim dedii ona goree yine konusuruzz suan erken dedi ole canlarimm suanda 10 gun sonra cagirdii simdilik gidisat buu
Bakalimm ozlemcim hayirlisi olsun saglikli olsunda napalim olmadi sezeryan olur herseyunn hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?