Slm ben de ocak 31 gibi doğum yapacağım ama 40 hafta yı bekler mi kızım bilmem... Şu an 36+4 teyiz herkese sağlıklı doğumlar
Hosgeldin canim masallah rabbim hayirlisiyla kolay dogumlar yapmani nasip etsin vakti saati ne zamansa o zaman gelsin kizimiz bende 36+5Slm ben de ocak 31 gibi doğum yapacağım ama 40 hafta yı bekler mi kızım bilmem... Şu an 36+4 teyiz herkese sağlıklı doğumlar
Senin baya az kalmış cnm yavrularimizi sağlıcakla kucagimiza alalım insallah .normal mi olacakBende ocak annesiyim kizimi sabırsızlıkla bekliyorum
Amin cnmm inşallah hepimize o güzel anı yaşamayı nasip etsin rabbim.Aynen canim baya azaldı çok şükür evet suannormal gozukuyo rabbim evlatlarımızasag salim kavuşmayı nasip etsin insallah
Saglikla gelsin prensesimiz insallah benim pasa oglumun hala gelmeye niyeti yok sanirim dogum kanalina girmis mi kizinizin basi? Benim oglumun kafasi carsamba gunu sol kasikta duruyosu ve doktor yeri bulmaya calisiyo demisti. Sizde durumlar nasil?Aynen canim baya azaldı çok şükür evet suannormal gozukuyo rabbim evlatlarımızasag salim kavuşmayı nasip etsin insallah
Ağrılar oluyor bazen cnm oturup kalkarken çok zorlaniyorm ayakta fazla duramiyorumAminn canim inşallah nasil geciyo son ayın
benim sezeryan tarihim 12 ocak kizlar
Masallah subhanallah darisi basima bakalim yarinda benim kontrolum var tek duam benimkide kanala inmis olmasi :))Bende bi sıkıntı yok çok şükür canim vaktini bekliyo yawrum dogum kanalına inmiş herşeye hazırlıklı ol dedi doktorum bugün bakalim beklemedeyiz rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin yawrularimizi
oglum bekleyemedi 3 gun daha..aksam yemeginden. sonra kanli suyum geldi plesanta yerinden ayrilmis hemen doktoruma haber verdim ve 1 saat icinde acil. sezeryana alindim!bebegim de bende.iyiyiz simdibenim sezeryan tarihim 12 ocak kizlar
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim sağlıklı olmanıza.oglum bekleyemedi 3 gun daha..aksam yemeginden. sonra kanli suyum geldi plesanta yerinden ayrilmis hemen doktoruma haber verdim ve 1 saat icinde acil. sezeryana alindim!bebegim de bende.iyiyiz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?