ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Aynen canim baya azaldı çok şükür evet suannormal gozukuyo rabbim evlatlarımızasag salim kavuşmayı nasip etsin insallah
Saglikla gelsin prensesimiz insallah benim pasa oglumun hala gelmeye niyeti yok sanirim dogum kanalina girmis mi kizinizin basi? Benim oglumun kafasi carsamba gunu sol kasikta duruyosu ve doktor yeri bulmaya calisiyo demisti. Sizde durumlar nasil?

Aminn canim inşallah nasil geciyo son ayın
Ağrılar oluyor bazen cnm oturup kalkarken çok zorlaniyorm ayakta fazla duramiyorum ama çok şükur yine de iyiyim yani sağlıcakla gelsin de bebisler raziyim ben bisey olmaz.senin nasıl geciyi

benim sezeryan tarihim 12 ocak kizlar

Benim muhtemel doğum tarihi de 3 subat 1 gün var aramızda. Neden 12'si oldu acaba benim doktorum 30 ocak tarihi ile başladı 23 ocaktan sonra herhangi bir tarih diye değiştirdi.carsamba gününe randevum var belli olur inşallah.o zaman net tarihim. Az kalmış valla seninki darısı bana. Çok zorlaniyorum her türlü ağrım var. Sığmıyor artık içime imkanı olsa.sirtima dogru dolanacak )

Bende bi sıkıntı yok çok şükür canim vaktini bekliyo yawrum dogum kanalına inmiş herşeye hazırlıklı ol dedi doktorum bugün bakalim beklemedeyiz rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin yawrularimizi
Masallah subhanallah darisi basima bakalim yarinda benim kontrolum var tek duam benimkide kanala inmis olmasi :))

merhabalar kizlar bende bekliyorum calisan bir annetim yarin dogum iznine ayrilmak icin doktora gidicem 5 hafta calisabilir raporu aldim ama 4 haftami tamamladim ama bir hafta daha dayanamiycam cok zorlaniyorum dogum tarihi hakkinda daha bisey soylenmedi zaten ilk dogumum sezeryandi donmemisti bebegim ve 41 haftayi tamamlamistik

Ayyy herkese tez zamanda sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Ben de doğum fotoğrafı çekiyorum her an tekrar tekrar yaşıyorum o güzel ve eşsiz anları...izmirde arkadaşlar varsa yakın zamanda doğum yapacak falan fotoğraf çekebilirim sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…