ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Son sayfalarinizi okuyordum Elif'cim ya neler kaçırmışım öyle ne güzel de sohbet etmişsiniz benim sabah ayrı akşam ayrı misafirlerim vardı bugün arada bir bakmaya çalıştım ama pek giremedim:))
Olsun cnm ya fazla yormasaydin kendini ya hamis hamis misafirler fln nasilsin

Beşik modelleri çok hoş kizlar Elif sen de iyi düşünmüşün dediğin gibi rahat 6 ay çıkar beşik de çok tatliymis annesi sonra bakarsınız büyüklere:))

Beşik modelleri çok hoş kizlar Elif sen de iyi düşünmüşün dediğin gibi rahat 6 ay çıkar beşik de çok tatliymis annesi sonra bakarsınız büyüklere:))
Esim cok israr etti yeni buyuk alalim diye simdi gerek duymadim annemde tutizdir cok guzel saklamis zaten alti tahta usttu komple cikip makineye at yika perde gibibuyudukce bakarz dedim

Gündüz gelenler komşulardı bir çay bisküvi koydum anca akşam da eşimin arkadaşları geldi onlara da aynı mısır patlattim o kadar
Yaniii zaten kimsenin beklenti icerisine grmesi olmaz hamile bayandann bak bana kimse glmiyor cok fenayim yaa arkadaslar gliuo arada sadece kahve

Esim cok israr etti yeni buyuk alalim diye simdi gerek duymadim annemde tutizdir cok guzel saklamis zaten alti tahta usttu komple cikip makineye at yika perde gibibuyudukce bakarz dedim
İlk bebiş olduğu için heveslenmiştir canım eşin ama senin düşündüğün gibi mantıklı bizim de öyle elimizde olsaydı senin gibi düşünürdüm yanı :))

Yaniii zaten kimsenin beklenti icerisine grmesi olmaz hamile bayandann bak bana kimse glmiyor cok fenayim yaa arkadaslar gliuo arada sadece kahve
bazen onu ben de yapıyorum ne yalan söyleyim kahve hemen kısa oturalım der gibi oluyor ama anlayış olunca oturup sohbet etmeyi seviyorum

İlk bebiş olduğu için heveslenmiştir canım eşin ama senin düşündüğün gibi mantıklı bizim de öyle elimizde olsaydı senin gibi düşünürdüm yanı :))
Evet cnm oda hevesli ama dolap aldi bebege almistr hevesini ilerde cok lazm olursaalirz ayrica bide paketinde oyun parki besiklerden var annem onuda saklmis paketine koymus sadece yatagi yok onuda kullansam kulanirim bide bnm dusuncem benm odamla cocuk odasi karsj karsiya cok yakin olmadi dolap aldm baza alip beyaz fln guzel belli bir yasta sonra orda uyutmak yatak icin takip cikartilan korumaliklar var anca 2 yasinda yatirirom ama yatakta

bazen onu ben de yapıyorum ne yalan söyleyim kahve hemen kısa oturalım der gibi oluyor ama anlayış olunca oturup sohbet etmeyi seviyorum
Allahtan bizmkiler anlayisli da siknti olmuyor hatta onlar yapip getiriyor cagiriyor gecen arkadasim cagirdi kabak tatlisi cok severim ger yaptgnda cagiriyo dedim evden cikasim yok baktim getirdi hemen bana saolsun zaten hic sevmezdim o tatluyi onda alistim oda getiriyor ayiriyor saolsun

Biz de aynen bi beşik bi dolap :)) belli zamana kadar yanimda yatiricam sonra odasını ayiricam inşallah..cocuk odası yakın olursa çok iyi olur canım benim gece tedirgin olmazsin hemen sesini duyarsin:))

Kabak tatlisini ben de severim onun muhallebili bir tarifi var bende genelde öyle yaparım :)

Kızlar ya eşimi işe gonderdigimden beri gözüme uyku girmiyor gece de geç uyudum halbu ki...Başlarda diyordum ya bi isim tartışması olayimiz var diye...Birkac gündür kv arıyor hadi artık siz de bi isim düşünemediniz diye benle konuşuyor..En son dun akşam whatsapptan yazmış kv,baktım ne isim düşündünüz daha bulamadiniz mi diye artık iyice bunaldim ama...( hep bana soruyor eşime de sormuyor annemgile söylediğimi dusunerek)Bu arada isim belirledik kizlar ama son anda nolur nolmaz belki bi değişiklik olur diye kimseye söylemeyelim şimdilik dedik eşimle...Kendi annemlere de söylemedim...Kv de sanıyor ki annesigile söylediler de bana söylemiyorlar böyle kaprisleri var biraz..Sonra aradım kvyi anne ilk olarak sana söylüyoruz isme karar verdik dedim söyledim telefonu eşime verip mutfağa geçtim...Ne konuştular bilmiyorum telefon kapanıp da yatana kadar eşim sürekli annemin ismini neden koymuyoruz dedi başa döndük eşimle bu konuda tartışmak istemedim biliyorum çünkü kendi isteği için değil annesini mutlu etmek için vicdanını rahatlatacak..Ben ise nisan-düğün zamanında o kadar şey yaşadım ki kizlar bunlardan biri kv kına gecesine gelmedi bohça hazirlamadi vs.. hak etmiyor diyorum kv ismi koyulacak kadar ...soğuttu böyle şeylerle kendinden herşeyde sessiz kaliyordum ama bebeğime koyacağımız isme karışmaya hakkı yok 9 ay onu ben taşıyorsam bu seçim eşimle bana kalmalı...Eşimle tekrardan tartışıcaz diye korkuyorum öyle cahil biri de değil ki ama annesi birşey deyince benimle kötü oluyor Kv ile aramız iyi olsaydı ismini koyardım kizlar ismi kötü de değil..Ama onca yaşananlardan sonra istediği kadar guzel olsun ne anlamı var ki benim için...
Özür dilerim kızlar epey uzattım ama bunaldim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…