ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canım öncelikle sıkma canini.siz anne ve baba olarak ikiniz karar vereceksiniz tabi ki. İsmi güzel olsun olmasın onun ismini koyma gibi zorunluluk yokki.al eşini karşına güzelce konuş.seni de anlıyorum ama sence bu doğru olur mu de.sonra senin annende istese gönül koysa nolcak.en iysi ikinizn beğendiği isim olsun isim konusunda kimse karışmasın.ben bebeğimizin ismini babasıyla beraber koymak istiyorum de. bu arada sizin karar verdiğiniz isim ne kv nin adi ne merak ettim

Arzucum bir kere iyide olsan kotudr olsan niye onun ismini koyasinki sonucta o isimde biri var kv yani bide bu israr niye anlamiyorum gercekten bence esinle konus bole yapmasin solemesin bile bunu sana gercekten bak insan 9 ay tasiyo agrisi bulantisi herseyini anne seciyor kimsenin karismaya hakki yok bu senle esinin karari ben uzuluyorum bole olunca gercekten bu kadar dusuncesiz insanlar demiyolarki kizim istedgin ismi koy sen buyutuyosun esinle bulun guzel isim koyun bide israrla soruyolar hic uzulme tavizde verme haklisin sen bunlar gelip gecer kendini uzdugunle kalirsin istedigin isme karar ver esinle msj olarak at bu anne de kapat konuyu bence asilmicak sorun deil cnm bide ne uzatmasi senin derdin bizim derdimiz biz burda arkadasiz her daim yanindayiz

Canım biz Aysima düşündük kv adı da kötü değil Serpil...Ama hak etseydi işte düşünürdüm tabiki :)
Sagol Esra'cım zaten tartışmak istemiyorum eşimle annesiyle telefon konuşması yapınca bir anda düşüncesi değişiyor

Kizlar gerçekten Allah razı olsun o kadar üşenmeden okuyup yazmışsınız..Elif'cim ben de o düşüncedeyim 9 ay taşırken her türlü sıkıntıları çekerken kimsenin kulağı duymuyor tam doğum yaklaşmışken isim polemiği çıkıyor...Cidden çok zor günler geçirdim gecen yıl düşük yaptım benim psikoloji zaten 0 kv demez mi senin yüzünden düştü o çocuk diye...Bunda da aynı tehlike vardı hatta erken doğum riskim bile oldu..Farkli illerdeyizz eşim annesini çağırdı anne gel en azından yemeğimizi yap eşimin dinlenmesi gerekiyor bebek erken doğabilir diye..Nazlanarak oflaya oflaya geldi ben çekindim hiçbirşey yaptırmadım 1 çeşit yemek bile yaptırmadım yan i...Şimdi derseniz kendi annen neden gelmedi diye okula giden küçük bir kardeşim var ancak ocakta okullar tatil olunca gelebilicek...Şimdi annemin geleceğini duydu onu da içime sindirmiyor kv..Çocukların okulu tatil olsun ocakta teyzengille sizdeyiz diyor

Canım benim elif haklı biz burda her ne kadar birbirimizi gormesekte arkadaş olduk ve konusarak rahatlamaya çalışıyoruz hiç sıkma kendini bu hassas dönemde duyma bile onları . Ben bu ismi seviyorum bu olsun de ayrıca aysima çok güzel bi işim serpil ne ya:) zor zamanda olmazlar sonrada konusurlarrr hiç takma kafana

Canim okadar haklisinki insan bide hamile haliyle bunlari dusunuyor bide dusugun olmus ustune daha cok titremesi ufacik bir imada bulunmamasi gerek ya annenin cocugu vardir hakli bnm annemde ise gidiyor kiz kardesim okula gidiyor geliyor o kunuda annrnden beklenti icersine girlmeski kadin napsin coxuk ookutuyir bence hic ama hic umursama lafinida tatli tatli sok hic kimseye acima sonra acincak hale dusuyor insan hep iyi niyetimizden basima ne geldiyse sen bebisine yonel takilma mutlu ol kiziimizin adinida aysima koyyy kim ne derse desin bosverr

Niye sana senin yuzunden dustu cocuk dedi cnm?

B
Boş konuşmayı seviyo heralde

Kizlar kefir ictinizmi esim surekli hamileligimde icirdi bugunde zorla icirdi cocuk icin ya seviyormda bazen midemi bulandiriyor ama meyvelisini iciyom sadesini hic icmiyorummm

Icmeyincede kiziyor surekli hic cocugu dusunmuyosun diye aslinds cokta dikkat ediyim vitaminli besleniyim

Canlarim ya sağolun sizle konuşunca rahatladım insan böyle kendisi gibi hamile olan birileriyle konuşunca daha bi farklı oluyor :))
Elif neden benim yüzümden düştü diye konuştu canim çok saçma gelecek size bile, çocuğu taşıyan benmişim onun başına ne geldiyse benim yüzümden gelmiş yani..Takdiri ilahi demedi hiç

Kizlar siz kefirden bahsedin ben okurum sonra meyve hazirliycam öpüldünüz canlarim

canim cok faydali sutten yogurttan daha iyi ama icim marka guzel bide meyvelisi sadesi cok kotu aslinda sadelisi daha faydali cocuk icin super birsey arastirim atcam size canlarim hamileligimin 3 ayindan beri iciyorum bazen ara veriyorum bazen iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…