ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Iyi geceler kizlar siz cekilmeden oncekileriokuyu o katilayim araniza dedim..
afaalp siz de hosgeldiniz ..benim de 2..dogumum.ilki erkek 9 yasinda bu da erkek ya sizin???

Kalça ağrısının bebeğini etkiliyceğni sanmıyorum ama doktor kontrolünde bir sorarsin canım içinde kalmasın

Ya bide göbek deliğinin 3 parmak ustune bi yerini dayiyo poposu mu başımı anlamadım sertlesiyo orda yaramaz kızım ya.sizin afacanlarda öyle bi yerlere dayayip sertlestiriyo mu?
Oooo ben de inanın size soracaktım bu aralar totosunu ya da başını yaslıyo karnım şekil değiştiriyor resmen

Esracm benmki ikidir doktora gitrigimde kafa asada benm iki gogusumun arasinda hep bir yerini dayiyor ogrendim poposuymus ben kafasi saniyordum ogrendimki popo ayaklari sag tarafimda vuruyor hep
Bu da güzelmiş ya ne güzel ama onu hissetmek gecen gün rüyamda doğum yapıp kucağıma aldigimi gördüm:)))

Ayy canım tek ben değilmişim yani normal bi durum minik kuzular heryeri işgal etmişler.bu arada esra ben:)

Esracm benmki ikidir doktora gitrigimde kafa asada benm iki gogusumun arasinda hep bir yerini dayiyor ogrendim poposuymus ben kafasi saniyordum ogrendimki popo ayaklari sag tarafimda vuruyor hep
Eliifff sanırım benimde öyle ama hickirdigi zaman dün sol tarafımda hissediyordum bugün sağ yer mi değiştirdi acaba anlamadım .haftaya perşembe randevm var bakalım doğum pozisyonu almışti değişmiş mi . İnşallah herşey normaldir

bakalom cnim doktora gittiginde ne dicek doktor bnm eltim kadindogumcunun yaninda calismis bi ara da dedim bebisin basi asada oda dedi elif o bida deismez buyuk ihtimal artik yerleri dar oldugu icin donmezler fazla dedi ama bidaki gittigimde kesin belli olir hersey biz 33 haftaddayz

Ben 29.haftafa gitmistim doğum pozisyonu almis ama değişebilir de degismeyedebilir dedi bakalim haftaya belli olacak .her yerden vuruyo anlamıyorum ki başı nerde poposu nerde cimcimemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…