Kızlar beşik aldınız mı ?
Kalça ağrısının bebeğini etkiliyceğni sanmıyorum ama doktor kontrolünde bir sorarsin canım içinde kalmasınKızlar bisey sorcam sağ kalcamin tarafı ağrıyo biraz böyle ağrı yaşayan oldu mu.hani soğuk alirsin böbreklerin ağrır ya öyle bisey.acaba dün akşam usudum ondan mı oldu .haftaya perşembe randevm var .ne yapsam ki.cok şiddetli değil dururum ben ama bebisi etkiler mi acaba bilemedim.:-(
Benim de felâket iyice yaramaz oldu bu aralarKızlar benim cimcime baya hareketli bu aralar sizin ki nasıl.
Oooo ben de inanın size soracaktım bu aralar totosunu ya da başını yaslıyo karnım şekil değiştiriyor resmenYa bide göbek deliğinin 3 parmak ustune bi yerini dayiyo poposu mu başımı anlamadım sertlesiyo orda yaramaz kızım ya.sizin afacanlarda öyle bi yerlere dayayip sertlestiriyo mu?
Bu da güzelmiş ya ne güzel ama onu hissetmek gecen gün rüyamda doğum yapıp kucağıma aldigimi gördüm:)))Esracm benmki ikidir doktora gitrigimde kafa asada benm iki gogusumun arasinda hep bir yerini dayiyor ogrendim poposuymus ben kafasi saniyordum ogrendimki popo ayaklari sag tarafimda vuruyor hep
Küsmüştür annesine belkiYav gecen aksam ben secok sikayet ettim cok hareketli diye bu aksam tık yok uyuyor heralde sipam...
Aldım yatak odamda baş ucumda :))Kızlar beşik aldınız mı ?
Ayy canım tek ben değilmişim yani normal bi durumİyi.aksamlar kızlar. Benim oğlum da göbeğimde ulaşabileceği her noktaya ulaşıyor. Doğum pozisyonuna dönmüş ( sezaryen olacağı için pek işe yaramasa da ). Aynen göbeğin ust kısmını sertlestiriyor. Kimildayamiyorum bazen) Yattigim zaman yatis yönüme göre basıyor tekmeyi. Sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Cnm valla acaba bitek benim kizim mi öyle yapıyo diyodum ki siz yazmissiniz çok şükur normal demek ki bu kadar kişide oluyosaTam dedigin noktada baya bi sertlesio benim cimcime de canim. Bizim kuzular bas asagi oldugu icin orada diz falan olabilir belki
Eliifff sanırım benimde öyle ama hickirdigi zaman dün sol tarafımda hissediyordum bugün sağ yer mi değiştirdi acaba anlamadım .haftaya perşembe randevm var bakalım doğum pozisyonu almışti değişmiş mi . İnşallah herşey normaldirEsracm benmki ikidir doktora gitrigimde kafa asada benm iki gogusumun arasinda hep bir yerini dayiyor ogrendim poposuymus ben kafasi saniyordum ogrendimki popo ayaklari sag tarafimda vuruyor hep
Zaman zaman değişiyor CNm benim kızım da öyle ama dikkat ediyorum ufakta olsa hareket ediyorsa içim rahatliyo bugün dinlenme günü heralde diyorumKüsmüştür annesine belkibebişlerimiz bizi duyuyorlar:)
Aldim bende cnm yarın inşallah gelecek.resim atayim bakKızlar beşik aldınız mı ?
Hoşgeldin cnmbrn geldimmmm kizlar
bakalom cnim doktora gittiginde ne dicek doktor bnm eltim kadindogumcunun yaninda calismis bi ara da dedim bebisin basi asada oda dedi elif o bida deismez buyuk ihtimal artik yerleri dar oldugu icin donmezler fazla dedi ama bidaki gittigimde kesin belli olir hersey biz 33 haftaddayzEliifff sanırım benimde öyle ama hickirdigi zaman dün sol tarafımda hissediyordum bugün sağ yer mi değiştirdi acaba anlamadım .haftaya perşembe randevm var bakalım doğum pozisyonu almışti değişmiş mi . İnşallah herşey normaldir
saat 22.00uyumisumm kalktim biraz once hic uykum yokkk:)Hoşgeldin cnm
Ben 29.haftafa gitmistim doğum pozisyonu almis ama değişebilir de degismeyedebilir dedi bakalim haftaya belli olacak .her yerden vuruyo anlamıyorum ki başı nerde poposu nerde cimcimeminbakalom cnim doktora gittiginde ne dicek doktor bnm eltim kadindogumcunun yaninda calismis bi ara da dedim bebisin basi asada oda dedi elif o bida deismez buyuk ihtimal artik yerleri dar oldugu icin donmezler fazla dedi ama bidaki gittigimde kesin belli olir hersey biz 33 haftaddayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?