ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

ben besik almadim kiz kardesimin besigi vardi annem saklamisti bn onu kulanmak istedim esim yeni alalim dedi ben suan gerek yok 6 ay bunu kulaniriz dedim hafif odamda fazla yerde kaplamaz bide yikadik utulesim krem rengi cok guzel buna benziyor

Ben 29.haftafa gitmistim doğum pozisyonu almis ama değişebilir de degismeyedebilir dedi bakalim haftaya belli olacak .her yerden vuruyo anlamıyorum ki başı nerde poposu nerde cimcimemin
Ay bakalim cnm ne dicekler ya insan gun gectikce heycanim artiyor esimle biraz once onu konusuyorduk 6 hafta kaldi onuda heycan basti ne guzrl bir duygu dimi

Çok güzelmiş cnm bebis içinde guzel günlerde uyusun mışıl mışıl annesiii

Çok güzelmiş cnm bebis içinde guzel günlerde uyusun mışıl mışıl annesiii
Saol cnm benmki biraz daha sade krem rengi daha rahat ederim dedim yanimda kucuk ya bnm aklima ne takiluyor diyorum ki dus aldigimizda anliyolarmi acaba? bide bizim alt kattaki arkadas yeni dogum yapti 40 cikti bugun ordaydim brmebisi kucamda seviyorm tekmeler yagdirdi ne zaman alsam bebegi vuruyor bana bebisin bacaklarida karnima geluyo annesine veriyom hemen al diyorim bnm oglan durmuyo

Bilmiyorum ki canm ama ben özel durumda çok rahatsız oluyorum hisseder diye internet te okumuştum hissetmzlermis anlamsiz hareket ve ses olarak algiliyolarmis.cok kötü oluyorum ya vicdan yapıyordum ama şimdi zaten bisey yok

Bilmiyorum ki canm ama ben özel durumda çok rahatsız oluyorum hisseder diye internet te okumuştum hissetmzlermis anlamsiz hareket ve ses olarak algiliyolarmis.cok kötü oluyorum ya vicdan yapıyordum ama şimdi zaten bisey yok
Ay valla ne tuaf duygular bizdede yok zaten kasilma fln oluncada erken dogum olurmus o yuzden insan korkuyorda en iyisi uzak durmak bole iyi bebislerimizi sag saglim getorelimde dunyaya insallah

Iyi geceler kizlar siz cekilmeden oncekileriokuyu o katilayim araniza dedim..
afaalp siz de hosgeldiniz ..benim de 2..dogumum.ilki erkek 9 yasinda bu da erkek ya sizin???
Hoş bulduk canım evet benim de ikinci erkek geliyor.
Valla ne güzel beşik alanlar ohh en büyük dertlerden biri hallolmus. Ben bir türlü karar veremedim. Evim küçük kafes gibi olan ahşap beşik mi alsam, Park yatak mı alsam. uyku arası yazıyorum bu arada uyur kalirsam hepinize iyi geceler ))

canm evin durumuna gore karar ver .ben aldığım bi kaç yıl kullanılsın istiyorum ondan birazda büyük aldım.sonra yatağını ayrıca alırız inşallah

Merhaba cnm bnce bir an once karar ver benmde kardesimin besigi var diye almadim yokssa biraz buyukalir kullanrdim uzun sure simdik 6 ay sonra bakicam ne yapcagima suanlik o besigi kullancm

Ayy evet cnm ben yavaş yavaş kacayim siz yazisirsaniz yarın okurum ben Allaha emanet olun kızlar Hayırlı geceler bebislerinizi de sizi de öptüm:-*
Sanada hayrli geceler cnm yatta dinlen misil misil uyuyalim gunlerimiz gecsin hemn :)bizde sizleri optuk yarin grsrzzz

Aslinda bende ilk zamanlar icin anne yani besik dusunuyordum nette 0-10ay arasi kullanima uygundur diyordu. Oda takimini sindire sindire secerim diyordum. Sonra netten inceledigim urunu magazada gordum ve kucucuk rahatsiz bi urun oldugunu gordum. Bebegin hicbir hareket alani yok kolunu acip rahat rahat uyuyamaz ve maksimum 4ay kullanilir. Urunde yaklasik 700tl. Onun yerine 500kusur tl ye 1.5 yasa kadar kullanabilecegim besik aldim. Odayi da acele etmeden sindire sindire dekore edebilecegim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-16-02-22-24.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 25
Evet bu besikler cok pagli bizim kiz kardesten kalma var diye kullaniyorum zamaninda anneme hediye almislardi 600 tl verip eger bu besik olmasaydi bnde buyuk birtane alicaktim ama simdi dedim 5 ay fln kullansin sonra alirim dedik kesinlikle o para verilip bu besik alinmaz kucuk cok

Arzu uyumadinmi kis sen:)
Son sayfalarinizi okuyordum Elif'cim ya neler kaçırmışım öyle ne güzel de sohbet etmişsiniz benim sabah ayrı akşam ayrı misafirlerim vardı bugün arada bir bakmaya çalıştım ama pek giremedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…