ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ben turp,deli gibi aci biber ve hamburger asermistim cnm hepsini de yedim turp bulmakta zorlanmistik yazın amasen ne aserdin peki
Ben portakal istemisti cnm o sirada pazara gidiyordum ama mevsimi deildi baktim pazarda portakal ananas cekti canm dun gittik aldik ya aslinda canimin istedigi seyleri hep aldim yedim isteyipte bulamadimz birsey olmadi daha bide hersey var gidip gorup aliyoruz

Afiyet olsun cnm ben meyvemi yedim kefiride ictim tv isliyomm brokoli corbasida yaptim simdi esimi bkliyorumm:)
Valla mı bugün ben de ilk defa brokoli çorbası yapmıştım yaaa tesadufun böylesi brokoli,patates,soğan, havuç vardı bende onlarla yaptım

Ay bide ben hamile oldugumu bilmiyordum canim ev mantisi cekti oturdum kendim actim yaptim koca bir tabak yedim 3 haftalik hamileymisim ama bilmiyordum hatta kv dedi ki elif 6 senelik evlisin bir kere manti acmadin bak hamileligine nasipmis evet dedim

KIZLAR SON BIRSEY EGER ALIRSANIZ KEFIR BUZDOLABINDA DURSUN ICICENIZ ZAMAN CIKARIN ICIN DISARDA DURUNCA HEMEN BOZULUYOR SICAKTA BUNUDA BELIRTIM DOLAPTAN CIKINCA AZCIK BEKLESIN ILINSIN SONRA ICIN
Ayy tamam canım sağol
KIZLAR SON BIRSEY EGER ALIRSANIZ KEFIR BUZDOLABINDA DURSUN ICICENIZ ZAMAN CIKARIN ICIN DISARDA DURUNCA HEMEN BOZULUYOR SICAKTA BUNUDA BELIRTIM DOLAPTAN CIKINCA AZCIK BEKLESIN ILINSIN SONRA ICIN
Ayy tamam canım sağol

annesine mantı da açtırırmış demek ki mantıyı sevecek bebeğin

Ama hamilelik boyunca en cok.tukettigimm peynir ve su en sik yedigim ictigim binlar bu aralar portakala sardim zaten normalde de bayilirim portakala cok severim simdi daha cok seviyorum gecen esim isteydi birmis portakalim bzm de aile apartmani kayinpederi aradm baba portakal alirmisin gelirken dedim oda gitmis almis simdi iki gunde bir portakal alip yolluyir bitince haber ver alim diyo saolsunn

Portakalı taze sıkıp tostla yiyceksin mis gibi

Allah razı olsun ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…