- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
İsim neydi acaba
Sırtına sopayla vurulmuş gibi değil miCanm belimden ziyade sirt kemiklerm agriyioo uhuhuhu neyse bunada sukur ne diyelim ama bazen dayanamiyom
Canm seninki daha iyi evde yapum daha faydalidir kesin aman ben sade sevmiyom icemedim
Memnun oldum canim arzu ben deÖzlem canim.
Sırtına sopayla vurulmuş gibi değil miçok felaket yataktan zor kalkıyor insan
Memnun oldum canim arzu ben de
Esra'nin işi çıktı sanırım bazen ben de yorgunluktan naptigmi bilemiyirumEsra mereye gittti yaa
Cok iyi alismissiniz siz ne guzel elif bende memnun oldumDedigin gibi sade biraz daha agir oluyor ama hamilelik oncesi de ictigim icin alistim.
Cok iyi alismissiniz siz ne guzel elif bende memnun oldum
Ben yataktan yuvarlanarak 3seferde dogruluyorum kizlar. Kendime de cok guluyorum ya tosbaga gibibu arada kac kiloyla hamile kaldiniz kac kilo aldiniz??
Ben 61 hamile kaldim suan 69 oldum ama 2500 bebisin kilisu bide suyu esi felan rahat 3 kilo de 6 kiloda ben ben kendimden cok fazla kilo bekliyordum 20 kilo fln alirm diyordum etrafim ole aldi kilo hep diyodum esime beni yuvarlayarak goturursun doguma ama fazla almadim sukurrBen yataktan yuvarlanarak 3seferde dogruluyorum kizlar. Kendime de cok guluyorum ya tosbaga gibibu arada kac kiloyla hamile kaldiniz kac kilo aldiniz??
Yani 16 kilomu toplamyaaa çok komik olduk sanırım
Ben evlendigimde 58 kg idim 170 boy la sonra ilk hamileligimde 3 ayda sırf 5 kg almışım düşük yaptım 4 ay hamile kalmadim o arada 7 kg daha aldım tam 70le hamile kaldım en son 86 kiloydum
Ya Allahtan boyun uzun ben napi. 1.55Yani 16 kilomu toplam
Bebiş 2500 gr sen bebişini beslemişin canım ne güzel ben nasil atacaksam bu kiloları shrek'in karısı fiona gibi oldum iyceBen 61 hamile kaldim suan 69 oldum ama 2500 bebisin kilisu bide suyu esi felan rahat 3 kilo de 6 kiloda ben ben kendimden cok fazla kilo bekliyordum 20 kilo fln alirm diyordum etrafim ole aldi kilo hep diyodum esime beni yuvarlayarak goturursun doguma ama fazla almadim sukurr
Yas kac ozlem?Özlem canim.
Aynen canım sırf bu hamilelikte 16 kg hatta bu da 29. Haftadaki halim...salı yepisyeni haberlerimi veririm sizeYani 16 kilomu toplam
yaaa çok komik olduk sanırım
Ben evlendigimde 58 kg idim 170 boy la sonra ilk hamileligimde 3 ayda sırf 5 kg almışım düşük yaptım 4 ay hamile
kalmadim o arada 7 kg daha aldım tam 70le hamile kaldım en son 86 kiloydum
Kiz bnmde boyum kisa ben napim yaa ama bide sole birsey var ben fazla takilmiyom oglum saglikli olsunda varsin alim benm bide cok catlagim oldu daha sismem yok ama odem felan olmadiBebiş 2500 gr sen bebişini beslemişin canım ne güzel ben nasil atacaksam bu kiloları shrek'in karısı fiona gibi oldum iyce
Yas kac ozlem?
En kisanizda benimNe guzel boyun uzunmus ArZu'cum boy oldugu icin kaldiriyorsundur kiloyu. Benim boy 1.65 64 kiloyla hamile kaldim suan 76yimdaha da bi 4kilo alirim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?