ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ben yataktan yuvarlanarak 3seferde dogruluyorum kizlar. Kendime de cok guluyorum ya tosbaga gibi bu arada kac kiloyla hamile kaldiniz kac kilo aldiniz??
yaaa çok komik olduk sanırım
Ben evlendigimde 58 kg idim 170 boy la sonra ilk hamileligimde 3 ayda sırf 5 kg almışım düşük yaptım 4 ay hamile kalmadim o arada 7 kg daha aldım tam 70le hamile kaldım en son 86 kiloydum

Ben yataktan yuvarlanarak 3seferde dogruluyorum kizlar. Kendime de cok guluyorum ya tosbaga gibi bu arada kac kiloyla hamile kaldiniz kac kilo aldiniz??
Ben 61 hamile kaldim suan 69 oldum ama 2500 bebisin kilisu bide suyu esi felan rahat 3 kilo de 6 kiloda ben ben kendimden cok fazla kilo bekliyordum 20 kilo fln alirm diyordum etrafim ole aldi kilo hep diyodum esime beni yuvarlayarak goturursun doguma ama fazla almadim sukurr

Yani 16 kilomu toplam

Bebiş 2500 gr sen bebişini beslemişin canım ne güzel ben nasil atacaksam bu kiloları shrek'in karısı fiona gibi oldum iyce

Ne guzel boyun uzunmus ArZu'cum boy oldugu icin kaldiriyorsundur kiloyu. Benim boy 1.65 64 kiloyla hamile kaldim suan 76yim daha da bi 4kilo alirim gibi

Bebiş 2500 gr sen bebişini beslemişin canım ne güzel ben nasil atacaksam bu kiloları shrek'in karısı fiona gibi oldum iyce
Kiz bnmde boyum kisa ben napim yaa ama bide sole birsey var ben fazla takilmiyom oglum saglikli olsunda varsin alim benm bide cok catlagim oldu daha sismem yok ama odem felan olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…