Saolsun evet vaa bende zaten her aldiginda tesekkur ediyorm o konuda hepsi aliyor ya saolsunlarAllah razı olsun ondan
Önce iskembeler haslaniyor duduklude canım sonra istedigin büyüklükte dogruyorsun sac kavurma gibi yapılıyor aynıOyy işkembe kavurması nasıl oluyooo ki?
Ozamn tamam tadini bikdgn bir yemek normaldir asermen,)Normalde babam çok severdi evde de babam yapardıseviyorum normalde ama evlendim 2 yıldır yeniyordum aklıma ilk gelen o oldu
Çalışıyordum canım ben taşeron olarak araştırma haatanesindeKizlar hamileikten once calisyomuydunuz yoksa ev hanimi
Brn soledim canimin cektini aldm ama ole aseripte alamadigim olmadi bole ruyalarima giren cok canimin istesigi birsey olmadiiiSiz neler aşerdiniz bakiym
Peki dusunuyormusun calsmayi bebek dogduktan sonraÇalışıyordum canım ben taşeron olarak araştırma haatanesinde
Benim de öyle aslında çok aşırı bir âşerme durumum olmadiBrn soledim canimin cektini aldm ama ole aseripte alamadigim olmadi bole ruyalarima giren cok canimin istesigi birsey olmadiii
Kizlar kefir ictinizmi esim surekli hamileligimde icirdi bugunde zorla icirdi cocuk icin ya seviyormda bazen midemi bulandiriyor ama meyvelisini iciyom sadesini hic icmiyorummm
Açıkçası biraz bebeğimle zaman geçirmek istiyorum zaten olursa da ozelde çalışmam gerekecek özel de çok yoğun oluyorPeki dusunuyormusun calsmayi bebek dogduktan sonra
İsim neydi acabaBen kefir iciyorum canim cok faydali bi besin. Hatta annem kendi mayaliyor kefiri. Bebegin kemik gelisimi ve bagisikligi icin onemli.
Canm seninki daha iyi evde yapum daha faydalidir kesin aman ben sade sevmiyom icemedimBen kefir iciyorum canim cok faydali bi besin. Hatta annem kendi mayaliyor kefiri. Bebegin kemik gelisimi ve bagisikligi icin onemli.
Hayrlisi olsun cnm bnmAçıkçası biraz bebeğimle zaman geçirmek istiyorum zaten olursa da ozelde çalışmam gerekecek özel de çok yoğun oluyorKpss den 73 aldım atanamam o puanla da
Bu zamana kadar atiklarimda ole birsey olmadi cnm atmis kadar oldun:) ya benm sirt kemklerim cok agriyorrrElif brokoli çorbamin resmini atacaktim olmadi bir türlü bazen resim yuklenmiyir sizde de oluyor mu öyle
Sırt üstü pek yaatmamak gerekiyormuş ama ben de yatmadigim halde ağrıyor bu ara bebekler içeriye yerlestikce organlar yer degistiriyormus o da bel ağrısı yapıyormuş canımBu zamana kadar atiklarimda ole birsey olmadi cnm atmis kadar oldun:) ya benm sirt kemklerim cok agriyorrr
Canm belimden ziyade sirt kemiklerm agriyioo uhuhuhu neyse bunada sukur ne diyelim ama bazen dayanamiyomSırt üstü pek yaatmamak gerekiyormuş ama ben de yatmadigim halde ağrıyor bu ara bebekler içeriye yerlestikce organlar yer degistiriyormus o da bel ağrısı yapıyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?