ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Oyy işkembe kavurması nasıl oluyooo ki?
Önce iskembeler haslaniyor duduklude canım sonra istedigin büyüklükte dogruyorsun sac kavurma gibi yapılıyor aynı kimyon felan baharatlarla bulusunca güzel oluyor ama damak zevkine göre değişiyor herkes sevmez meselâ:)) eşim de sevdi 1 kez yaptım daha haslaninca kokuyor diye

Ama bayağı bir ara verdim gecen yıl düşük yaptığım dönemde ayrılmıştım işten o gün bugündür çalışmıyorum

Kizlar kefir ictinizmi esim surekli hamileligimde icirdi bugunde zorla icirdi cocuk icin ya seviyormda bazen midemi bulandiriyor ama meyvelisini iciyom sadesini hic icmiyorummm

Ben kefir iciyorum canim cok faydali bi besin. Hatta annem kendi mayaliyor kefiri. Bebegin kemik gelisimi ve bagisikligi icin onemli.

Elif brokoli çorbamin resmini atacaktim olmadi bir türlü bazen resim yuklenmiyir sizde de oluyor mu öyle

Bu zamana kadar atiklarimda ole birsey olmadi cnm atmis kadar oldun:) ya benm sirt kemklerim cok agriyorrr
Sırt üstü pek yaatmamak gerekiyormuş ama ben de yatmadigim halde ağrıyor bu ara bebekler içeriye yerlestikce organlar yer degistiriyormus o da bel ağrısı yapıyormuş canım

Sırt üstü pek yaatmamak gerekiyormuş ama ben de yatmadigim halde ağrıyor bu ara bebekler içeriye yerlestikce organlar yer degistiriyormus o da bel ağrısı yapıyormuş canım
Canm belimden ziyade sirt kemiklerm agriyioo uhuhuhu neyse bunada sukur ne diyelim ama bazen dayanamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…