ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Masallah 8kilo cok guzel Elifcim. Senin kacinci haftan masallah bebisin cok guzel kilo almis

Ne guzel boyun uzunmus ArZu'cum boy oldugu icin kaldiriyorsundur kiloyu. Benim boy 1.65 64 kiloyla hamile kaldim suan 76yim daha da bi 4kilo alirim gibi
Ama sanırım genelde kaldirabilecegimiz kiloları alıyoruz benimki de aşırı tabi eşim bu gidişle 100le doğum yaparsın diyor: D

Kiz bnmde boyum kisa ben napim yaa ama bide sole birsey var ben fazla takilmiyom oglum saglikli olsunda varsin alim benm bide cok catlagim oldu daha sismem yok ama odem felan olmadi
Evet canım haklısın bebegimiz sağlıklı dogsunlar sonra yine verilir :)) çatlak benim de yoğun bir sekilde oluştu yanlarda bile var

Minyon olmak isterdim ama yaa çok şirin oluyor hamilelikte bile ayri bir tatlış:)) bakıyorum hastanede filan genelde boyu uzunlar bayağı bi enine kilo almışlar aynı ben gibi
Ay saol cnm ama gercekten birtek karnim cikti bacaklarim fln hic yok yani cok sisko gozukmuyorum esimde diyo hic deismedin hala aynisin

Kizlar 27. Haftada erken doğum riskiyle hastanede yatmistim...3 kişi doğum yaptı o gün 1inin oğlu oldu 38. Haftasiymis...2sinin de 37. Haftalarda kızı oldu bizim de yaklaşıyor artık heyecan bastı beni yavaştan:))))bir yandan da daha nasil doğum olacak acaba düşüncesi

İnşallah Özlem'cim veririz çatlaklar da anneligin bir kalıntısı olsun artık

Forumlarin birinde okumustum canim bepanten catlatlari gideriyormus dogum sonrasi kullananlar memnun kalmislar. Ben lierac die bi jel kullandim 12.haftadan basladim kilolu hamile kaldigim icin cok sukur simdilik catlagim olusmadi ama yine de son haftalarda ne olur bilmem. Kizim kucagima sagsalim gelsin de kiloymus catlakmis bunlar gecici seyler

Ay saol cnm ama gercekten birtek karnim cikti bacaklarim fln hic yok yani cok sisko gozukmuyorum esimde diyo hic deismedin hala aynisin
Maaşallah canım çok guzel doğum yapıp baştaki halinle ogluşunu kucağına alicaksin Allah'in izniyle:))

Hadi ya niye erken dogum riskin oldu cnm hayirlisi olsun benide heycan baziyor ama dogumdan korkmuyorum sadece sancim ne zamn gelck nasil olcak onu merak ediyom

Bepanten oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor muymuş canım

Hadi ya niye erken dogum riskin oldu cnm hayirlisi olsun benide heycan baziyor ama dogumdan korkmuyorum sadece sancim ne zamn gelck nasil olcak onu merak ediyom
Çamur gibi bir kanamam olmuştu canım bir de Plasentam hep aşagıdaydı doktor o yüzden erken doğum riskine karşı proluton iğne vermişti..olur da erken doğarsa diye 27. Haftada ciğer geliştirici iğne yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…