ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ben de 29. Haftada gitmiştim doğum pozisyonu almamıştı bi sonrakine 19unda gidicem
Hadi bakalım hayırlısı kontrolden sonra yaz olur mu.bide sen hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi gebelik boyunca

Aaaa gerçekten mi ama bana idrar yolu enfeksiyonu için verdi doktor.ben gerçi cesaret edip kullanamadm amanr yapmalıyım acaba ya
Kremlerin de ilaçlar gibi birçok hastalığa etkisi oluyor canim doktorun dediyse kullan bence :)))

Hadi bakalım hayırlısı kontrolden sonra yaz olur mu.bide sen hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi gebelik boyunca
Evet canim geçirdim ama 15-20 haftalar arasında olmuştu sanırım çok önemli bir enfeksiyon sayılmaz dedi doktor 1 günlük gece suda eritip içeceğim bir ilaç verdi onu içtim ertesi güne bağırsaklarım bi güzel çalıştı enfeksiyon kalmadi:))

Yaa ben o kadar dikkat ediyorum bi turlu tamamen kurtulamadım .bebeğe zarar vermesinden korkuyorum:-( bi çok oluyo akintim bi anlamadim gitti uff ya

Duydum canim duymaZ olurmuyum mantar icin lekeler icin oda yesil rengi ufak bir krem ama benm bu kullandiggim hemen gecirdi ya sukurler olsun doktora drdim kasintim var fena direk dedi manyar olablir o kremi verdi kullandim gecti

Istersen benm kullandigimi kullan oda cok guzel bir krem suphe olmasin icinde doktoruna danis

Yaa ben o kadar dikkat ediyorum bi turlu tamamen kurtulamadım .bebeğe zarar vermesinden korkuyorum:-( bi çok oluyo akintim bi anlamadim gitti uff ya
Ben de bu aralar yine şüpheleniyorum aslında var gibi yoğun akıntı ve koku oluyor sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum inşallah birşey olmaz canim korkma bol su iç bir de doktorum bana banyo yaparken vajinal bölgeyi sabun,duş jeli gibi şeylerle temizlemememi söyledi..Temizlendi sanıp daha çok enfeksiyona neden olursun dedi ..Sadece temiz kalacak şekilde yikiyorumn

Bende senin gibi cok tedirgin olmustum arastirdim bi zarari olmaz dediler benm de esimde kolunda kahve rengi lekeler cikiyordu yazin gunesten doktor yine travozolu vermisti

Aynen bende oyleyim ya çok dikkat ediyorum ama geçmiyo ki anlamadım inşallah geçer diyelim

Bende senin gibi cok tedirgin olmustum arastirdim bi zarari olmaz dediler benm de esimde kolunda kahve rengi lekeler cikiyordu yazin gunesten doktor yine travozolu vermisti
çok sağol cnm ya olmadı bende kullanayim kurtulayim su enfeksiyonndan

Cinsiyetleriniz ne kizlar ve isimlerini ne dusunuyosunz
Benim oglum olcak insallah adinida Alp koycam Alp Arslan
Çok güzel isim cnm allah bagislasin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.benim allahin izniyle kızım olacak Eylül Ece diye düşünüyoruz

Aynen bende oyleyim ya çok dikkat ediyorum ama geçmiyo ki anlamadım inşallah geçer diyelim
Kontrole gittiğinde enfeksiyon belli olur canım hamilelikte de normal ama akıntı durumu:)) hamilelikten sonra da gecmezse bakarız bu çaresine ..simdilik bebişlerimize bi zararı olmasın da :)

Kullan canim yine doktoruna da sor ama diyorum ya gecirdi hemn kasintimi bide arkadasimizin dedigi gibi sabun vs hic birsey surmemek lazim yikayip kurulamk gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…