Hadi bakalım hayırlısı kontrolden sonra yaz olur mu.bide sen hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi gebelik boyuncaBen de 29. Haftada gitmiştim doğum pozisyonu almamıştı bi sonrakine 19unda gidicem
Kremlerin de ilaçlar gibi birçok hastalığa etkisi oluyor canim doktorun dediyse kullan bence :)))Aaaa gerçekten miama bana idrar yolu enfeksiyonu için verdi doktor.ben gerçi cesaret edip kullanamadm ama nr yapmalıyım acaba ya
Evet ama bu travazol ile ilgili çok ağır filan diyolar kafam karıştı cnm yaKremlerin de ilaçlar gibi birçok hastalığa etkisi oluyor canim doktorun dediyse kullan bence :)))
Evet canim geçirdim ama 15-20 haftalar arasında olmuştu sanırım çok önemli bir enfeksiyon sayılmaz dedi doktor 1 günlük gece suda eritip içeceğim bir ilaç verdi onu içtim ertesi güne bağırsaklarım bi güzel çalıştı enfeksiyon kalmadi:))Hadi bakalım hayırlısı kontrolden sonra yaz olur mu.bide sen hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi gebelik boyunca
Sen bi eşine ver deneme olarak o kullansınEvet ama bu travazol ile ilgili çok ağır filan diyolar kafam karıştı cnm ya
Yaa ben o kadar dikkat ediyorum bi turlu tamamen kurtulamadım .bebeğe zarar vermesinden korkuyorum:-( bi çok oluyo akintim bi anlamadim gitti uff yaEvet canim geçirdim ama 15-20 haftalar arasında olmuştu sanırım çok önemli bir enfeksiyon sayılmaz dedi doktor 1 günlük gece suda eritip içeceğim bir ilaç verdi onu içtim ertesi güne bağırsaklarım bi güzel çalıştı enfeksiyon kalmadi:))
Sen bi eşine ver deneme olarak o kullansınbir yan etkisi allerji filan olucak mi bi bak :)
Ben de bu aralar yine şüpheleniyorum aslında var gibi yoğun akıntı ve koku oluyor sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum inşallah birşey olmaz canim korkma bol su iç bir de doktorum bana banyo yaparken vajinal bölgeyi sabun,duş jeli gibi şeylerle temizlemememi söyledi..Temizlendi sanıp daha çok enfeksiyona neden olursun dedi ..Sadece temiz kalacak şekilde yikiyorumnYaa ben o kadar dikkat ediyorum bi turlu tamamen kurtulamadım .bebeğe zarar vermesinden korkuyorum:-( bi çok oluyo akintim bi anlamadim gitti uff ya
Aynen bende oyleyim ya çok dikkat ediyorum ama geçmiyo ki anlamadım inşallah geçer diyelimBen de bu aralar yine şüpheleniyorum aslında var gibi yoğun akıntı ve koku oluyor sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum inşallah birşey olmaz canim korkma bol su iç bir de doktorum bana banyo yaparken vajinal bölgeyi sabun,duş jeli gibi şeylerle temizlemememi söyledi..Temizlendi sanıp daha çok enfeksiyona neden olursun dedi ..Sadece temiz kalacak şekilde yikiyorumn
çok sağol cnm ya olmadı bende kullanayim kurtulayim su enfeksiyonndanBende senin gibi cok tedirgin olmustum arastirdim bi zarari olmaz dediler benm de esimde kolunda kahve rengi lekeler cikiyordu yazin gunesten doktor yine travozolu vermisti
Çok güzel isim cnm allah bagislasin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.benim allahin izniyle kızım olacak Eylül Ece diye düşünüyoruzCinsiyetleriniz ne kizlar ve isimlerini ne dusunuyosunz
Benim oglum olcak insallah adinida Alp koycam Alp Arslan
Kontrole gittiğinde enfeksiyon belli olur canım hamilelikte de normal ama akıntı durumu:)) hamilelikten sonra da gecmezse bakarız bu çaresine ..simdilik bebişlerimize bi zararı olmasın da :)Aynen bende oyleyim ya çok dikkat ediyorum ama geçmiyo ki anlamadım inşallah geçer diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?