- 16 Mayıs 2014
- 387
- 248
- 63
Amin Allah sabir versin kardesim. Aklima gelmedi de degil bayadir girmiyordun buralara. Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin bizlere, öncelikle hep bunu istememiz lazim. Cok zor bir sürec gecirdigini düsünüyorum. Söyleyecek söz bulamiyorum. Senin icin cok üzüldüm. Allah sabir versin RossBeni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese
cok gecmis olsun arkadsim rabnim sabir versin evet yasadigin cok zor bir durum allah sana guc kuvvet versin uzulme diyemiyorum bu mumkun degil bununda farkindayim ama her serde bir hayr var bunu unutma canm rabbim kimseye yasatmasin sanada cok cok gecmis olsunBeni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese
Hadi hayırlısı bakalım.. Gayet güzel.. inş hepsi döllenir. Fitili günde tek mi kullanacaksın.. Fitili kullandıktan sonra kalkıp 10-15 dakika yürümen gerekiyor sadece.. Unutma sakın. Fitili sonuna kadar ittirmelisin. Ben günde 2 defa sabah-akşam saat 8 de kullanıyorum. Sagolsun fitilimi eşim yapıyor.ben korkuyorum.. Zaten bakamıyorum bile o kısımlara. Allah ondan razı olsun valla.. Her defasında dua ediyorum adamaKizlar saolun destekleriniz icin opum iyi gecti hafif agrilarim var sadece 10 tsne yumurta toplanmis ve 8 i dollenmis isallh hayrli olur sizce iyimi 8 tane bide bu progestan fitili yatmadan oncemi kullansam nasil yapsam baya bi ittircekmiyim
Hadi hayırlısı bakalım.. Gayet güzel.. inş hepsi döllenir. Fitili günde tek mi kullanacaksın.. Fitili kullandıktan sonra kalkıp 10-15 dakika yürümen gerekiyor sadece.. Unutma sakın. Fitili sonuna kadar ittirmelisin. Ben günde 2 defa sabah-akşam saat 8 de kullanıyorum. Sagolsun fitilimi eşim yapıyor.ben korkuyorum.. Zaten bakamıyorum bile o kısımlara. Allah ondan razı olsun valla.. Her defasında dua ediyorum adama
Beni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese
ana sen dostinex mi kullaniyosunValla bana da crimino jel protestan iğne kalçadan ve 2 antinbiyotik corasprin folbiol prednol ohoooo dosineks
yada soyle soyliyim dostinex mi dosineks mi ?Valla bana da crimino jel protestan iğne kalçadan ve 2 antinbiyotik corasprin folbiol prednol ohoooo dosineks
aynen oyle canm dostinek si opudan sonra siskinlik olmasin die hemde prolaktini yuksek olanlara veriliyo ve gebelikten 1 ay once kesilio bu ilac cok zararli ki hamile kalanlar kullaniyorsa bilemiyorum artik allah yardimcilari olsun ben bu ilacida kullandim kus kus maf oldum 8 gunDostinex neden ya bende de vardı Lh yüksekliği bana hamilelik sonrası alma dediler ve gebelik te x kategori o ilaç çokzarar bebeğe..
Dostinex 0.5 mg gece yatmadan içiyorum hiç kusmadim ya o kadr çok ilaç iciomki bende anlamadimaynen oyle canm dostinek si opudan sonra siskinlik olmasin die hemde prolaktini yuksek olanlara veriliyo ve gebelikten 1 ay once kesilio bu ilac cok zararli ki hamile kalanlar kullaniyorsa bilemiyorum artik allah yardimcilari olsun ben bu ilacida kullandim kus kus maf oldum 8 gun
Canim aynı zamanda bendede bel ağrısı başladı 8 haftaya kadar şiddetle devam etti özellikle geceleri ağlıyordu. Şimdi 9 haftalığım çok sukur azaldı birazArkadaşlar 5+4 haftadayım bugün çok bel ve kasık ağrım oldu. 2gündür yoktu. Normal mi. Daha kaç hafta devam eder ki bu ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?