Yaptır gitsin. Az çok belli ediyor canım kendini. Ben 12. Gün Yaptırmıştım. 127 çıkmıştı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzIyi aksamlar kizlar yarin kan testi yaptircam transfermn 11.gunu dayanamicm 2 gunden bisi olmaz dimi lutfen bna dua edin yarin pozitifi gormk istiorumm Allahim nasip kismet ettiyse tutunmus olsun bebislerim nolur Allahimmm
Çok kızıyorum çok. Neden iş yapıp kendini zora sokuyorsun.. Benden titizi olmasın şu hayatta.öyle böyle değil hem de. ben ki saldım takmıyorum. Gerisini sen anla. Kıymetli gebelik bu. İş değil as ha mı önemli. Eşin yapsın bırak.işleri istediğimiz gibi yapamayacaklar ama en azından yapacaklar. Hayat müşterek. Kendini yorma canım. İlk 3 ay çok önemli. Bizimki normal gebelik olsa tamam yap derim ama... Öyle değil. En azından sonucun belli olana kadar yat dinlen.Kizlar, bugun transferimin 5.gunu. ilk iki gun dinlendim.. yemek yaptim vs, utu yapmaya calistim.. bugun de evi supurdum egil,kalk.. biraz karin_kasıklarım agriyor. Birsey olmus mudur acaba ;(
Cunku ordaki gorevli hemsire iki gun dinlen, agir is yapma sadece spor falan yapma,agir yuk kaldirma ,gundelik hayatina devam et dedi. Yemek de yapabilirsin bu surecte dedi. Esime yemekleri sen yapiosun bu aralar dedim aaa bayani duydun, miz mizlanma hemen dedi( onun da zorlu kurumici yukselme sinavi var,ders calismak zorunda) bugun o yapti yemekleri. Ama ev isiyle cok yoruldum bugun ;( o yuzden moralim de cok bozuldu aslinda, ve gunde 1.5 saat de aksam otobus yolculugu cekecegim eve gelmek icin... tutmazsa da cok uzulurum ;(Çok kızıyorum çok. Neden iş yapıp kendini zora sokuyorsun.. Benden titizi olmasın şu hayatta.öyle böyle değil hem de. ben ki saldım takmıyorum. Gerisini sen anla. Kıymetli gebelik bu. İş değil as ha mı önemli. Eşin yapsın bırak.işleri istediğimiz gibi yapamayacaklar ama en azından yapacaklar. Hayat müşterek. Kendini yorma canım. İlk 3 ay çok önemli. Bizimki normal gebelik olsa tamam yap derim ama... Öyle değil. En azından sonucun belli olana kadar yat dinlen.
Tamam bundan sonra dikkat et. Yorma. Sal gitsin. Alabiliyorsan rapor al. Gerçi heyet raporunu hemen ücretsiz veriyorlar. Tüp bebek olduğu için. Dikkat et kendine en azından bir hafta daha sabret. Tahlilin belli olsunCunku ordaki gorevli hemsire iki gun dinlen, agir is yapma sadece spor falan yapma,agir yuk kaldirma ,gundelik hayatina devam et dedi. Yemek de yapabilirsin bu surecte dedi. Esime yemekleri sen yapiosun bu aralar dedim aaa bayani duydun, miz mizlanma hemen dedi( onun da zorlu kurumici yukselme sinavi var,ders calismak zorunda) bugun o yapti yemekleri. Ama ev isiyle cok yoruldum bugun ;( o yuzden moralim de cok bozuldu aslinda, ve gunde 1.5 saat de aksam otobus yolculugu cekecegim eve gelmek icin... tutmazsa da cok uzulurum ;(
Canim ben 10.gun yaptirmistim testi 358 çıkmıştı benim hadi hayırlısı inşallah yarın güzel hbr.lerle gel :)Iyi aksamlar kizlar yarin kan testi yaptircam transfermn 11.gunu dayanamicm 2 gunden bisi olmaz dimi lutfen bna dua edin yarin pozitifi gormk istiorumm Allahim nasip kismet ettiyse tutunmus olsun bebislerim nolur Allahimmm
Canim ben 10.gun yaptirmistim testi 358 çıkmıştı benim hadi hayırlısı inşallah yarın güzel hbr.lerle gel :)
Canim insallah tesekkurler. Ben de calisiyrm sabah 7bucukca evden cikip 8 de giriyrm eve, bunun 2.bucuk saati yolda geciyor.. masa basi isim var cok sukur, ayakta kalma gibi durumum da yok.. 3 yillik evliyim bu zmna kdr yemekleri hep esim yapti diyebilirim, simdi zorlu sinavi var ders calismak zorunda;(Valla kıymetli bebekler bence ben 3.aya girdim elimi dahi vurmadim yaparsam bi yemek o da yaparsam ya annemde ya da dışardan yiyoruz ben çalışıyorum bir de kimse kusura bakmasın aynen hayat müşterek canımtedavi masrafları yormustur eminim ama en azından 2 ay haftada bir temizlikçi filan al ne bileyim olumsuz düşünme olacağı varsa olur hani ama bende yatmadim 3.gün yegenimi görmeye gittim arabayla alışveriş yaptım ama asla kendimi yormadim yatmak zor..ben magazaciyim sürekli ayakta kalmam gerekiyor.kendine özen göster sadece.ha bir de gebe bayanlar günde 7.5 saatten fazla calistirilamaz şeklinde yasa var hele de özel sektörde çalışıyorsan bebis yada bebisler tutunursa bunu çalıştığın yere bildiriyorsun ona göre çalışma saati ayarlıyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah moralin bozulmasın umarım kanda çıkar ve seviniriz tahlil günün geldiğinde pozitif ol Dua et bol bol
Yok ikiz degil tek embriyo koyuldu zaten.bbiz geçen hafta keseyi görmeye gittik bu cumartesi de kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah :)bade26 canm seninkiler ikizmi hangi asamadasin su an
Kaçıncı gün kese gorunuyo kacgun sonrada kalp atışıYok ikiz degil tek embriyo koyuldu zaten.bbiz geçen hafta keseyi görmeye gittik bu cumartesi de kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah :)
Martin 19 da kan tahlili yapıldı 21 de ikinci tahlil yapildi 30 unda kese görmeye gittik nisan 11 de de nasip olursa kalp atışını duymaya gideceğiz :)Kaçıncı gün kese gorunuyo kacgun sonrada kalp atışı
Hadi hayırlısı canım güzel hbr.ler le gel bize sonucu öğrenir öğrenmekz bizlede Paylaş lütfenKizlar hepinizden Allahim razi
olsun gonlunuzde ne varsa, olsun
isallh cevaplariniz icinde cok saolun
bnm dualarimda hep sizinle 1 saat
sonra sonucumu ogrenicrm artik
herseyin hayirlisi biz,elimizden
geleni yaptik takdir Allahimin
olumlu olumsuz sukurler olsun
yindde
tebriklerrr allah kucagına almayı nasip etsin.Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Canım çok çok sevindim gözün aydın allah devamını Getirsin sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsinKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Bu cok guzel bi haber. Endise etmeye gerek yokKızlar sabahtan beri sağ kasigim böyle gözüm seyirirmis gibimi desem yada böyle pit pit pit diye bu saat oldu 20 dk da bir böyle yapiyo sürekli hiç böyle olan varmı
Harika. Maşallah hepimize. Allah tamamına erdirsin inş. Kendine dikkat et bundan sonra. Sakın iş yapma. Herkese söylüyorum ilk 3 ay çooook önemliKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?