ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Iyi aksamlar kizlar yarin kan testi yaptircam transfermn 11.gunu dayanamicm 2 gunden bisi olmaz dimi lutfen bna dua edin yarin pozitifi gormk istiorumm Allahim nasip kismet ettiyse tutunmus olsun bebislerim nolur Allahimmm
Yaptır gitsin. Az çok belli ediyor canım kendini. Ben 12. Gün Yaptırmıştım. 127 çıkmıştı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar, bugun transferimin 5.gunu. ilk iki gun dinlendim.. yemek yaptim vs, utu yapmaya calistim.. bugun de evi supurdum egil,kalk.. biraz karin_kasıklarım agriyor. Birsey olmus mudur acaba ;(
Çok kızıyorum çok. Neden iş yapıp kendini zora sokuyorsun.. Benden titizi olmasın şu hayatta.öyle böyle değil hem de. ben ki saldım takmıyorum. Gerisini sen anla. Kıymetli gebelik bu. İş değil as ha mı önemli. Eşin yapsın bırak.işleri istediğimiz gibi yapamayacaklar ama en azından yapacaklar. Hayat müşterek. Kendini yorma canım. İlk 3 ay çok önemli. Bizimki normal gebelik olsa tamam yap derim ama... Öyle değil. En azından sonucun belli olana kadar yat dinlen.

Cunku ordaki gorevli hemsire iki gun dinlen, agir is yapma sadece spor falan yapma,agir yuk kaldirma ,gundelik hayatina devam et dedi. Yemek de yapabilirsin bu surecte dedi. Esime yemekleri sen yapiosun bu aralar dedim aaa bayani duydun, miz mizlanma hemen dedi( onun da zorlu kurumici yukselme sinavi var,ders calismak zorunda) bugun o yapti yemekleri. Ama ev isiyle cok yoruldum bugun ;( o yuzden moralim de cok bozuldu aslinda, ve gunde 1.5 saat de aksam otobus yolculugu cekecegim eve gelmek icin... tutmazsa da cok uzulurum ;(

Valla kıymetli bebekler bence ben 3.aya girdim elimi dahi vurmadim yaparsam bi yemek o da yaparsam ya annemde ya da dışardan yiyoruz ben çalışıyorum bir de kimse kusura bakmasın aynen hayat müşterek canım tedavi masrafları yormustur eminim ama en azından 2 ay haftada bir temizlikçi filan al ne bileyim olumsuz düşünme olacağı varsa olur hani ama bende yatmadim 3.gün yegenimi görmeye gittim arabayla alışveriş yaptım ama asla kendimi yormadim yatmak zor..ben magazaciyim sürekli ayakta kalmam gerekiyor.kendine özen göster sadece.ha bir de gebe bayanlar günde 7.5 saatten fazla calistirilamaz şeklinde yasa var hele de özel sektörde çalışıyorsan bebis yada bebisler tutunursa bunu çalıştığın yere bildiriyorsun ona göre çalışma saati ayarlıyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah moralin bozulmasın umarım kanda çıkar ve seviniriz tahlil günün geldiğinde pozitif ol Dua et bol bol

Tamam bundan sonra dikkat et. Yorma. Sal gitsin. Alabiliyorsan rapor al. Gerçi heyet raporunu hemen ücretsiz veriyorlar. Tüp bebek olduğu için. Dikkat et kendine en azından bir hafta daha sabret. Tahlilin belli olsun

Iyi aksamlar kizlar yarin kan testi yaptircam transfermn 11.gunu dayanamicm 2 gunden bisi olmaz dimi lutfen bna dua edin yarin pozitifi gormk istiorumm Allahim nasip kismet ettiyse tutunmus olsun bebislerim nolur Allahimmm
Canim ben 10.gun yaptirmistim testi 358 çıkmıştı benim hadi hayırlısı inşallah yarın güzel hbr.lerle gel :)

Canim insallah tesekkurler. Ben de calisiyrm sabah 7bucukca evden cikip 8 de giriyrm eve, bunun 2.bucuk saati yolda geciyor.. masa basi isim var cok sukur, ayakta kalma gibi durumum da yok.. 3 yillik evliyim bu zmna kdr yemekleri hep esim yapti diyebilirim, simdi zorlu sinavi var ders calismak zorunda;(
Ona da hak veriyorum, evi iki hafta once komple temizlettim ama simdi tozunu almak bile yordu.. gerci insan nasibini yaşar, ama yine de bizlerin dikkat etmesi gerekiyor. Is arkadaslarim tedavimin oldugunu bile bilmiyor,duyulsun da istemedim o yuzden rapor almayi dusunmuyrm. Kaldi ki alsam da sorun olur... neyse bekleyecegiz, tutsun da.. bakariz caresine. Simdilik mudurle yetkilim biliyor. En azindan 6da cikmak icin izin isteyecegim,serwis kullanirim hic degilse...

Kizlar hepinizden Allahim razi
olsun gonlunuzde ne varsa, olsun
isallh cevaplariniz icinde cok saolun
bnm dualarimda hep sizinle 1 saat
sonra sonucumu ogrenicrm artik
herseyin hayirlisi biz,elimizden
geleni yaptik takdir Allahimin
olumlu olumsuz sukurler olsun
yindde

Hadi hayırlısı canım güzel hbr.ler le gel bize sonucu öğrenir öğrenmekz bizlede Paylaş lütfen

Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Harika. Maşallah hepimize. Allah tamamına erdirsin inş. Kendine dikkat et bundan sonra. Sakın iş yapma. Herkese söylüyorum ilk 3 ay çooook önemli

Kızlarrrrrr. Biz bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğluşumuzun pipisini de gördük ikili tarama testi için tahlil verdim. Çarşamba belli olacak. Ense kalınlığı normal çıktı. Gelişimi bir hafta önden gidiyor. Renkli ultrason da da gördük. Elleriyle yüzünü kapamış, pipisini açmıştı edepsizBoyumuz 7.6 cm. Hiç kilo almamışım. 57 yim hala. Crinone jel ctesi bitmişti. Artık kullanmıyoruz. Folic devam. Elevit multivitamin başladım. Ferrum demir şurubumu zaten içiyorum. Benden şimdilik bu kadar. Herkese hayırlı haberlerin alınacağı bir hafta diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…